Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

Minestronesuppe

minestronesuppe serveret med parmasan

Hurtig og nem minestronesuppe med kylling og kikærter. Drys med parmesanost og server brød til.

 

Tid

45 minutter

 

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet

2 spsk olie

1 stk løg

3 fed hvidløg

3 gulerødder

1 bagekartoffel

1 dåse kikærter

2 dåse flåede/hakkede tomater

1,2 l vand

4 stk hønsebouillionterning

2 knivspids knust chilipulver

Salt og peber

75 g Spinatblade

 

Sådan gør du:

1. Rengør og skær grøntsagerne.

2. Hvidløg og løg hakkes fint, gulerødder og bagekartoffel skæres i små tern.

3. Kikærterne skylles og drænes.

4. Dup kødet tørt med køkkenrulle og skær det i tern på 1½x1½ cm.

5. Varm olien i en stor tykbundet gryde og tilsæt kyllingstykkerne, grøntsagerne og kikærterne og svits det til kyllingekødet bliver hvidt på overfladen. Krydr med salt og peber.

6. Tilsæt tomater, vand, bouillonterninger og chilipulver. Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk.

7. Bring suppen i kog og lad den simre under låg i 15-20 min. eller til grøntsagerne er møre.

8. Tænd ovnen og lun brødene 3-4 min. ved 220 grader.

9. Skyl spinaten og rør den i suppen lige før serveringen.

10. Anret portionsvis og drys med reven parmesanost. Spis brødet til.