Brød & bagning
Børn elsker at deltage i bagningen fra de er helt små. Få opskrifter på børnenes yndlings brød og bagværk.
Fra de er omkrig 1 år, syntes det er sjovt at få lov at smage på mel, sukker og alt det andet du putter i.
Lad barn mærke dejen, rulle og lege med en lille klump dej.
Artikler - Brød & bagning
Grissini sprøde og lækre
Grissini kan enten lave dem neutral eller du kan pynte dem med lidt hakkede pinjekerner, sesamfrø eller blå birkes vælg din egen favorit toppings.... Læs mere
Grovboller med gulerødder
Grovboller med gulerødder er rigtigt gode som mellemmåltid om eftermiddagen. Grovbollerne er fryseegnede... Læs mere
Solsikkeboller med hørfrø
Solsikkebollerne er med solsikkekerne, hørfrø samt knækkede rug og hvedekerner. De er et hit.... Læs mere
Morgenboller – koldhævede
Lækre dejlige koldthævede morgenboller som er perfekte både til hverdagen og i weekenderne. Forbered dem om aftenen og nyd morgenbollerne næste morgen.... Læs mere