Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

Skofus og Skoringen passer på de små fødder

skofus

Næsten som bare fødder

Skofus er et godt valg, når eventyrlystne børn skal udforske hemmelige stier, bygge huler og spise madpakker under åben himmel. Skoringen udvikler Skofus børnesko med hjertet, og arbejder hele tiden på at forbedre design og kvalitet, så dit barn har de allerbedste betingelser for et herligt udeliv.

Skofus fremstilles af gode og behagelige materialer, så skoene passer til det, de skal bruges til. Gummistøvlerne er vandtætte, støvlerne med texmembran er vandtætte eller vandafvisende og åndbare, og hjemmeskoene er varme og har skridsikre såle.

Skoringens personale er uddannet til at sikre dig, at du kommer hjem med den mest optimale sko til netop dit barns fod.

Skofus er testet

Skofus sko og støvler testes løbende hos Intertek, der en et af de førende testinstitutioner i verden. Her bliver skoene bøjet og slidt i timevis, langt mere end selv den vildeste legeplads kan udsætte skoene for. Testene viser, at Skofus er særdeles slidstærke.

Skoene og støvlerne bliver naturligvis også testet af de rigtige eksperter, nemlig børn i børnehaver. Skoringen lytter til oplevelser og bedømmelser fra børnene selv og deres forældre.

Skoringen samler al den viden, de kan om pasform, støtte og materialer og bruger den i deres konstante videreudvikling af Skofus. Dermed sikrer Skoringen den populære Skofus kvalitet til dit barn.

 

Om Skofus sko

Åndbare materialer
Selv små børnefødder afgiver meget varme og fugt i løbet af en dag. Derfor sørger Skofus for, at fødderne i de fleste sko er omgivet af gode, åndbare materialer, så fugten slipper ud, og fødderne kan holde sig friske.

Fleksibel lukning
Der er ikke to fødder, der ens. Derfor skal skoenes lukning være så fleksibel som muligt. Den skal tilpasse sig dit barns fod, så den støtter uden at stramme. Snørebånd er optimalt, men en velcrolukning er også god. En lukning skal – ligesom remmene på sandaler – altid kunne reguleres helt efter føddernes størrelse.

Hælkappen holder foden fast
En fast og tætsluttende hælkappe på Skofus støtter dit barns fod, når det går eller løber. Og samtidig beskytter den også den sårbare akillessene.
 
Såler med godt fodfæste
Skofus såler er fleksible, så børnene har fri bevægelighed til leg.

 

30 års erfaring

Skofus har i 30 år sikret børn mellem 0-6 år den optimale pasform, de bedste kvalitetsmaterialer og den bedste støtte til små, voksende fødder.

Et aktivt børneliv kræver solidt fodtøj, der giver fri bevægelighed, men samtidig god støtte. Skofus sko og støvler bliver derfor testet hos Intertek, hvor de udsættes for alt fra slid og holdbarhed til styrke.

Alle børn er forskellige. Derfor gør vores uddannede personale en dyd ud af at sikre dig,at du kommer hjem med den helt optimale sko til netop dit barn.

Skofus passer på de små fødder.

skofus