Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

Szhirley video: Ammer sin 16 måneder gamle søn

Sangerinden Szhirley ønsker at amme sine børn så længe som muligt, men nu hvor lille Bille Norton er blevet 16 måneder, begynder hun at føle det grænseoverskridende.

Nu har hun postet en video på Instagram, hvor hun ammer den søde lille dreng.

På tekster, der følger med skriver hun:

“Han kan ikke få nok af den fede bapssnaps og gør konstant alt han kan, for at nappe endnu en lunken lyn latte. Der er meget allergi på min kærestes side, og jeg er derfor SÅ glad for at jeg har været så heldig at kunne amme begge drenge i mere end de første seks måneder af deres liv. Mange kloge hoveder siger, at det kan være medvirkende til at få udryddet allergien. Det krydser jeg fingrer for! Dog er jeg nu kommet der til, at jeg gerne snart vil have mine bryster tilbage!!”

“Jeg synes faktisk også, at det efterhånden er en stor Bille, der bare selv kommer og trækker op i trøjen for at drikke. Det finder jeg en smule grænseoverskridende, men det er bare min mening. Så når Tam Tam rykker til Århus sidst på måneden, og ungerne bliver i København med deres far, har jeg besluttet, at det vil være et oplagt tidspunkt at stoppe på. Til gengæld vil jeg virkelig komme til at savne de hyggelyde som følger med amningen.”

 

Hvor længe ammede du?

De fleste af os er ikke så heldige, at vi kan amme, til ungerne er 16 måneder, men hvis du kunne amme uendeligt, hvor længe er syntes du så ville være optimalt?