Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

Nyt spændende LEGO DUPLO magasin på gaden

Dette er en advertorial artikel, som kan indeholde kommercielle links

duplo magasin

Dengang mor var barn, var DUPLO® primært klodser i fire forskellige farver, et lille udvalg af relativt simple vogne samt nogle temmelig firkantede dyr og mennesker. Og selvom man kan fristes til at tænke; ”Hvor meget kan man lave om på en DUPLO klods er der faktisk sket en stor udvikling fra dengang til nu…

 

Leg og fantasi

Det grundlæggende DUPLO koncept er der dog ikke pillet ved, og legen og fantasien er fortsat i højsædet ved legetøjet, der har virket i generationer og formår at samle generationer på tværs.

DUPLO produkter forener de traditionelle klodser med den nye online verden, som er en helt naturlig del af mange børns tilværelse, og det præsenteres på fornemste vis i deres nye online magasin.

 

Nye DUPLO® produkter

I magasinet præsenteres de seneste DUPLO nyheder, og de viser med al tydelighed, at der er sket en del, siden mor var barn… Der er masser af fede farver, klodser i helt andre formater end tidligere, mennesker og dyr, der rent faktisk ligner mennesker og dyr.

Der er flere produkter med figurer, som børnene kender fra andre sammenhænge, som f.eks. de nye Disney Planes eller prinsesser, og masser af mulighed for rolleleg med bl.a. det fineste dukkehus, en sej togbane og et eventyrligt cirkus.

duplo magasinet

Apps og anden sjov

I DUPLO magasinet er der også links til en Borte-Tit app og en Zoo app fra LEGO DUPLO, der kan downloades til mobiltelefonen eller tablet’en.

Der er også masser af andre sjove ting – man kan f.eks. downloade aktivitetsark med de velkendte DUPLO figurer, der er små minifilm, og sidst men ikke mindst er der mulighed for at vinde  DUPLO produkter til en værdi af 1.100 kr.