Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

Jeg HADER min svigerfamilie

Slettet bruger

23.marts 2018 kl. 10:01
Slettet bruger
23-03-2018 10:01
Godt skrevet
1

Hjælp!!!!!

 

 

Jeg står i den dejlige situation at min kæreste og jeg venter barn nummer to til oktober (jubiiii!). Vi glæder os enormt meget til familieforøgelsen, men med det blomstre der en masse følelser i mig som bare vokser og vokser… Ærligt blev jeg ret ked af det igen da jeg skrev det her da det vækker så mange følelser frem i mig. 

Jeg undskylder for det lange indslag.

 

Det er sådan så svigerfamilien, her er er det især svigermor og svigerinde. De første 4 år min kæreste og jeg var sammen var min svigermor som en mor for mig, da jeg selv havde rigtig mange problemer med min egen mor. Jeg havde egentlig også et udemærket forhold til min svigerinde dengang. Tiden kom hvor jeg så blev gravid uden vi havde planlagt det. De var alle sammen helt oppe og køre fordi det måske var længe siden der havde været en lille baby i familien? (sidst var min svigerinde som fik sit sidste barn otte år forinden). Jeg blev meget overvældet af alt det de gerne ville være med til og bestemme. som f.eks. pulsebord osv. 

Jeg fik gradvist et bedre forhold til min mor under graviditeten og jeg tror ikke min svigermor brød sig så meget om det (hun har altid hadet min mor). 

Samtidig hørte jeg fra min svogers kæreste at min svigermor og svigerinde ikke talte særlig pænt om mig bag min ryg til hende. Det var f.eks. at jeg var blevet gravid med vilje for at holde på min kæreste og at de slet ikke måtte være med til noget som helst og jeg ikke satte pris på de ting de synes var fantastiske. Det gjorde mig super ked af det, hvorfor kunne de ikke komme direkte til mig? Jeg har aldrig bidt hovedet af nogen. Jeg begik så den store fejl at jeg delte mine bekymringer med min svogers kæreste, og hvis jeg skal være helt ærlig så tror jeg at hun rendte og sagde de ting jeg sagde videre til min svigerfamilie. 

Vi voksede længere og længere fra hinanden og de ting jeg hørte som de angiveligt skulle sige om mig blev værre og værre.  

Min svigerinde - selvom vores forhold var fuldstændig knækket og hun rendte og bildte alle ind jeg var sur på hende, kaldte mig tykke hele tiden, det gjorde mig super ked af det. Men det blev altid undskyldt med at hun jo er psykisk syg?

 

Da vores søn blev født, var jeg som på en sky. Vi fik besøg dagen efter af hele hans familie på sygehuset. Min svigerinde og hendes kæreste blev efter resten af familien  var gået og jeg gik lige ud for at hente noget kaffe. Jeg stødte ind i min kæreste på gangen (da jeg så ham tænkte jeg “har du efterladt min øjesten sammen med et menneske du ved jeg hader?”). Jeg skyndte mig tilbage. Hun stod med mit barn og beundrede ham som var han hendes eget, jeg fik en stor klump i maven og blev ærligt lidt dårlig. Hun skuede ikke engang til mig, det var som om jeg var usynlig. Hun lagde så mit lille nyfødte barn på MAVEN i sin vugge?! HVAD tænkte jeg og jeg sagde hende pænt at det er et no go fordi det øger risikoen for vuggedød. Hun sagde undskyld med tårer i øjenene og de kørte kort tid efter. Efterfølgende blev historien helt fordrejet og det var hun fordi jeg var efter hende…. Da vores søn var 14 dage gammel var vi så hjemme ved min svigerfamilie. Min søn lå hos min svigerfar og jeg gik udenfor for at trække frisk luft, min svigerinde kommer ud og spørg mig om hun må putte ham i hans lift, jeg svarer “det er helst min kæreste eller jeg der skal gøre det” på den sødeste måde jeg kunne (jeg fulgte meget min sundhedsplejerskes råd)

Ved bordet manglede halvdelen af hans familie og jeg undrede mig, min svigermor kom ned af trappen, man kunne se at hun havde grædt. jeg ville gå udenfor igen og da jeg tog mine sko på stødte jeg ind i min svigerinde der blæste ned af trappen og stormede ud af døren mens hun tudebrølede. Jeg stod udenfor og tænkte “hvad H…. skete der?” Jeg gik indenfor igen og besluttede mig for at tage tyren ved hornene og spurgte om jeg havde sagt noget der gjorde min svigerinde ked af det. Ja fik jeg af vide og det var også for dårligt hun ikke måtte for hun havde det hårdt. (jeg har siden måtte hører for dette flere gange ligesom de andre episoder jeg lister op)

Flere gange i mellem denne dag og min søns barnedåb har der været episoder hvor min svigerinde gerne ville tæt på ham og holde ham. Jeg har så af ren afmagt prøvet at undgå de situationer fordi jeg synes hun ikke læste mit barns signaler som når han tog hånden i munden, eller nægtede at kigge på hende, eller bare græd. Hun var ligeglad, for nu skulle hun holde ham. 

til min søns barnedåb, sad min svigerfar med vores søn og min svigerinde nærmede sig. Jeg nåede næsten ikke at tænke før jeg bare gik i panik og gik over og tog min søn, fordi jeg var endt med at blive så angst når hun kom i nærheden af ham. Alting skulle foregå på hendes præmisser og ikke min søns! og det støttede min svigerfamilie og kæreste op om, selvom jeg syntes det var brænd forkert.

Efter den episode og flere sniksnakkere om hvad min svigerfamilie rendte og sagde om mig, endte det med at de kun inviterede min kæreste og vores søn. Vores forhold valkede i flere måneder, og en dag sad vi faktisk og talte om hvordan tingene skulle være når vi går fra hinanden. Jeg sagde til min kæreste, “Nå, så vandt de hva?” Han sagde så til mig, hvordan vinder de? De kommer jo aldrig til at se vores søn. jeg besluttede mig for at prøve at ligge min følelser lidt på hylden og da min søns 1 års fødselsdag nærmede sig blev jeg fyldt med gælde over at kunne inviterer hele hans familie og han bare skulle have en god dag!

Min svigerinde svarede aldrig på om hun kom, hun var blevet bedt om at give min kæreste besked om hun kom. Hun skrev i stedet en besked til mig på facebook hvor hun mente at vi skulle løse det her problem vi nu engang havde, ellers ville hun ikke komme. Min kæreste og jeg skrev sammen en udpenslet besked til hende hvor vi beskrev de grænser hun havde overskredet og hvor ked af de vi blev over at hun måske ikke tænkte så meget over hvad der var bedst for vores søn (på en sød måde selvfølgelig) Det endte med en diskussion mellem mig og hende om hvor vidt hun respekterede os som forældre og hendes narcissistiske måde at håndterer ting på. Min kæreste meldte sig ud af det og mine følelser fik frit løb ( jeg kaldte hende aldrig noget, men beskrev bare mine følelser og min opfattelse af tingene) hun skrev at jeg skulle skrive når jeg var kølet ned ( MEGET god ide) men hun vælger at skrive til mig dagen efter at vi blev nødt til at løse det. Jeg blev meget vred og skrev hun skulle lade mig skrive til hende når jeg var kølet ned, som hun jo selv havde skrevet til mig. Hun bad mig om at lukke røven og at jeg aldrig skulle skrive til hende igen. 

 

Et par dage efter skulle min kæreste hjælpe min svigerfar i haven og vi kørte over til dem. Jeg havde planlagt en tur på legepladsen med vores søn fordi jeg ikke havde lyst til at være i huset, da min svigerhende bor derhjemme. Vi ville drikke en kom kaffe inden vi gik hver vores vej og min kæreste var meget lang tid om det. Jeg gik derfor op i indkørslen og så min kæreste stå sammen med min svigermor, han stirrede bare ud i luften og så helt bleg ud. Jeg sagde hej og min svigermor sagde så kun hej til vores søn, hun tog en dyb vejrtrækning og gav mig en skideballe over at jeg havde gjort min svigerinde ked af det. Min kæreste sagde så at jeg også blev ked af det, der blev kviteret med “Det ved jeg ikke noget om…” Hun påstod jeg ødelagde deres familie. Og mens jeg stod der og hørte på de konkrete situationer hvor jeg havde ødelagt alting, følte jeg mig helt tom, jeg skulle bare VÆK. Jeg brød helt sammen og min krop var bare i alarmberedskab og min angst overtog (jeg lider i forvejen af angst) jeg nærmest løb med barnevognen tudebrøllene ned til bilen med min kæreste i hælene. Jeg faldt sammen på fortorvet og jeg råbte og skreg mens jeg græd. Jeg kunne sket ikke kende mig selv… Min kæreste tog med mig hjem og vi snakkede om det, hans mor ringede og sagde så at de ikke kom til min søns fødselsdag fordi min svigerinde ikke gjorde. Jeg blev SÅ ked af det. Vores forhold lang i en endnu tyndere tråd på dette tidspunkt, vi skændtes altid osv. Da besluttede jeg mig så for at give det et sidste forsøg inden vi ville gå fra hinanden og jeg skrev en besked til min svigermor (hun er overhovedet) om vi ikke skulle snakke sammen. Vi skulle så snakke sammen. Hun påstod jeg lignede min mor og slet ikke var mig selv og det var forfærdeligt. Jeg skulle lige hører alle situationerne hvor det var synd for min svigerinde osv. hun endte med at sige at min svigerinde og jeg ikke skulle snakke problemerne ud og vi bare skulle starte på en frisk. På daværende tidspunkt var det bedre end ingenting for mig. Men som tiden er gået hader jeg dem bare mere og mere. Tingene har ikke ændret sig og jeg bliver ærlig talt bange når jeg siger noget til min svigerinde som hun skal lade være med i forhold til vores søn. Jeg HADER dem specielt min svigerinde. nu nærmer der sig en påskefrokost og jeg har gjort alt hvad jeg kunne for at undgå at min søn og jeg skulle med. Jeg har ikke engang lyst til at sende min kæreste og søn afsted sammen alene når min svigerinde er  der. Hun gør så mange uhensigtmæssige ting som er synd for vores søn når han så er andre steder. Han er ikke gammel nok til at skelne endnu, det forstår hun bare ikke…. Hvad gør jeg ?! Jeg ønsker sket ikke at hun skal være en del af hans liv! Hun kan sket ikke se at de ting hun viser ham eller lader ham gøre konfliker med et helt almindeligt liv.  Jeg må jo sådan set ikke tage en snak med hende om de her ting?

Anmeld
Svar
Godt skrevet
1

Slettet bruger

23.marts 2018 kl. 10:19
#1
Slettet bruger
23-03-2018 10:19
Godt skrevet
0

Det lyder virkelig uhyggeligt. Må indrømme at den tanke der går mest igen hos mig er hvornår din kæreste får nok? Af deres behandling af dig og i særdeleshed jeres søn. Det er jo en fælles beslutning hvem jeres søn skal omgås, så du har ikke rigtigt andre mulligheder end at han kommer på banen og siger fra så du ikke står alene med det. Kunne du overveje at vise ham dit indlæg her? Du har forklaret situationen virkelig godt, i hvert fald på en måde så jeg sidder og nærmest får billeder i hovedet af scenarierne, og måske er der noget du har glemt at fortælle din kæreste gennem tiden, det kommer man jo hurtigt til, især hvis diskussionen hver gang ender i en konflikt. Her har du muligheden for at give ham et helhedsbillede, og måske har han slet ikke samme opfattelse af situationen som dig lige nu, fordi det ikke er ham den er gået mest ud over. Jeg har ikke rigtigt andre råd i hvert fald, for det bliver nok for svært at nægte ham at tage jeres søn med til hvert eneste arrangement med hans familie :/

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
23.marts 2018 kl. 10:32
#2
Luk
Medlem siden 31-08-2010
1 startede debatter
81 skrevne indlæg
  Online
23-03-2018 10:32
Luk
Medlem siden 31-08-2010
1 startede debatter
81 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
2

Min tanke er, at din kæreste skal på banen. Han må støtte dig og jeres familie, hvis i skal få det til at fungere. Hvis der er problemer ifht hans familie, så må han tage sig af dem, for det er hans familie. Han må tage diskussioner og han må sige fra, hvis jeres søns grænser overtrædes. Så må i se, om din svigerfamilie ikke tager lidt lettere på det hele, hvis det kommer fra ham. Så kan de ihvertfald ikke bruge dig som syndebuk, og du får den ro du har brug for. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2
23.marts 2018 kl. 10:44
#3
Luk
Medlem siden 26-12-2009
64 startede debatter
3081 skrevne indlæg
  Online
23-03-2018 10:44
Luk
Medlem siden 26-12-2009
64 startede debatter
3081 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
25

Jeg synes, undskyld mig, at I alle sammen lyder meget barnlige, i hvert fald ikke som voksne mennesker 

har din svigerinde en diagnose ? - tænker når hun har så let til tåre og stadig bor hjemme ?

Hvis jeg virkelig var utryg ved nogle mennesker, som det lyder til at du virkelig er, hvis din svigerinde ikke engang måtte holde ham, så ville jeg ikke lade min kæreste tage ham med, så var det os alle tre eller ingen.

hvorfor snakker din kæreste om hvad der skal ske NÅR i går fra hianden, tænker hvis I har det i tankerne allerede nu, er det da totalt uansvarligt at få endnu et barn ?

Anmeld
Svar
Godt skrevet
25

Slettet bruger

23.marts 2018 kl. 10:57
#4
Slettet bruger
23-03-2018 10:57
Godt skrevet
0

Det du tænker på er et år tilbage. Vi har siden da arbejdet rigtig meget på vores forhold og står stærkt sammen nu. De følelser jeg går rundt med nu har jeg ikke luftet for ham endnu. Han er blevet god nok til at tage fat i dem når de begynder med de her “småting”. Jwg syntes også selv at det er blevet noget barnligt pladder alt sammen og jeg vil bare gerne ud af det. Jeg er bare så bange for at det hele starter forfra... 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
23.marts 2018 kl. 11:01
#5
Luk
Medlem siden 17-03-2017
39 startede debatter
675 skrevne indlæg
  Online
23-03-2018 11:01
Luk
Medlem siden 17-03-2017
39 startede debatter
675 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
14

Min ærlige mening, så synes jeg at I allesammen opfører jer lidt for dramatisk. Din stakkels kæreste tænker jeg må føle sig som en lus mellem to negle. 

Jeg synes, ærligt talt, at det er normalt at folk engang i mellem taler bag om ryggen på en, det har min egen svigerinde og bror gjort om mig, og det var da lidt surt at få at vide, men ingen er perfekte og generelt kan jeg rigtig godt lide min svigerinde og så har jeg et godt forhold til min bror. Jeg vælger at se bort fra det.

Det er selvfølgelig ikke okay at blive kaldt navne som f.eks. tykke, nu ved jeg ikke hvad hendes diagnose/r er, så jeg kan ikke kommenterer på om hvorvidt det kan "undskyldes" eller forklares på den baggrund. 

Det at du fortæller din kæreste at du hader hans familie er da forfærdeligt, og at svigerinden lagde jeres søn på maven er da ikke værre end at vende ham tilbage på ryggen igen, men selvfølgelig skulle hun få at vide at det gør man ikke længere. 

At din svigerinde ikke "læser dit barns signaler" burde vel ikke gøre at hun ikke kan holde ham, men måske bare at du/andre skulle overvære hende mens hun gjorde. 

Din svigermor der afviser din kæreste når han siger at du også var påvirket og at hun skyder hele skylden på dig, er da ufatteligt tarveligt. 

Puha sikke en masse problemer og stærke følelser, det var ærgerligt at det er endt så langt ud. Jeg tror at I er nået så langt ud at I ikke kan sætte jer ind i hvordan den anden har det og at svigermor kunne skrive et indlæg lignende det her, der også får dem til at fremstå som "offeret" i denne situation. Jeg tror først når I erkender hinandens følelser og side af sagen, der kan I komme videre. 

Held og lykke med det hele. 

Anmeld
Svar
1. Cyklus IUI d. 17/5-18: MA 8+2. 2. Cyklus IUI d. 20/8-18: negativ test. 3. Cyklus IUI d. 21/9-18: negativ test. 4. Cyklus IUI d. 17/10-18: negativ test. Pause i november pga cyste på 6,29 cm, 5. Cyklus IUI d. 10/12-18: negativ test. 6. Cyklus IUI d. 7/1-19: POSITIV TEST 3+3. Tvillinger født 21/8-19
Godt skrevet
14
1. Cyklus IUI d. 17/5-18: MA 8+2. 2. Cyklus IUI d. 20/8-18: negativ test. 3. Cyklus IUI d. 21/9-18: negativ test. 4. Cyklus IUI d. 17/10-18: negativ test. Pause i november pga cyste på 6,29 cm, 5. Cyklus IUI d. 10/12-18: negativ test. 6. Cyklus IUI d. 7/1-19: POSITIV TEST 3+3. Tvillinger født 21/8-19
23.marts 2018 kl. 14:50
#6
Luk
Medlem siden 02-01-2007
243 startede debatter
1143 skrevne indlæg
  Online
23-03-2018 14:50
Luk
Medlem siden 02-01-2007
243 startede debatter
1143 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
11

Sikke en rodet familie affære. Det er så nemt for os at sidde her ude bag skærmen og dømme jer efter hvad du beskriver, men jeg tror at begge sider af sagen er skyld i hvordan det er nu. 

Du skriver at din angst spiller ind også og den tror jeg også har en stor rolle i alt det her... Din svigerinde må ikke holde ham som spæd? Du bliver nærmest sur over at hun ser forelsket på ham? Andre må ikke putte ham i liften? Jeg synes du er hysterisk og overbeskyttende med de ting og kan nemt se det fra de andres side. De vil bare gerne elske din søn... Er der kun plads til dig i hans liv? Du burde ha omfavnet deres interesse under din graviditet noget mere... Selvfølgelig skal de ikke vælge udstyr til din baby og andre ting i den dur, men du burde sætte pris på at de faktisk gik op i det.

Omvendt lyder det så heller ikke som om at de takler det hensigtsmæssigt med den har konflikt der er opstået. Din svigermor er over beskyttende overfor sin datter, som du beskriver har psykiske problemer. Og mon ikke det er derfor hun er ekstra berørt af det. Det er jo hendes barn!!! Og klart at din svigerindes smerte påvirker din svigermor.

Og sikke en fantastik rolle din svigerinde har i det hele.. Hun sladrer om jer til hinanden... Stop med at lytte og betro dig til hende, for det kommer jo tydeligvis videre. 

Stakkels din kæreste... Han må ha det elendigt. Hans verden må være så rodet og han må ha så mange følelser i klemme. 

Jeg håber at den nye graviditet og baby kan tage fokus fra de andre ting og give jer en ny start. Og så synes jeg du skal give slip og lade dem deltage i at være sammen om jeres barn når I besøger dem... Dit barn tager ikke skade af at det er en fremmed der får ham/hende til at sove. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
11

Slettet bruger

24.marts 2018 kl. 12:29
#7
Slettet bruger
24-03-2018 12:29
Godt skrevet
5

Det er ikke iorden at din svigerfamilie har bagtalt og udelukket dig, men ærligt talt så forstår jeg ikke helt hvad din svigerinde havde gjort galt i første omgang? Jeg har svært ved at se problemet i at hun gerne ville holde ham og så ud til at synes han var fantastisk. Hun har måske ikke så meget forstand på hvordan man holder en baby rigtigt og læse hans signaler, men der kunne du jo hjælpe hende i stedet for bare at holde din søn væk fra hende, som om hun er et farligt monster.

Hvis du for eksempel havde tilbudt hende at holde ham og så vist hende hvordan, så kunne du være inde over det og dermed være mere tryg ved det, og så var hun måske ikke blevet så ked af det, når du pænt sagde, at nu er det nok. Du lyder som en løvemor med kæmpestort L. Det er forståeligt nok, men en gang imellem er man nødt til at sluge nogle kameler for at få et godt forhold til familien.

Resten af din historie lyder som om at det hele bare er kørt af sporet derfra. Du har forsøgt at holde hende væk fra jer, det har gjort hele familien vred på dig og fået dem til at overtage det, som du skulle styre, nemlig hvornår og hvordan din svigerinde skulle holde din søn. Hvis du havde givet din svigerinde lov lidt oftere, havde hun måske taget det mere roligt og ikke bare gjort det, når du ikke ville have det.

Men når du ved hvordan din svigerinde er, hvad så med at sige undskyld at du har gjort hende ked af det, og at du gerne vil prøve om du kan stole på hende igen og hun gerne må komme og holde jeres søn? Prøv om I kan genopbygge tilliden mellem jer, ved at du lader hende komme lidt til. Hun holder tydeligvis af sin nevø, og føler at du hele tiden vil berøve ham fra hende.

Jeg håber I finder ud af det.

Anmeld
Svar
Godt skrevet
5
24.marts 2018 kl. 22:12
#8
Luk
Medlem siden 18-07-2013
27 startede debatter
1024 skrevne indlæg
  Online
24-03-2018 22:12
Luk
Medlem siden 18-07-2013
27 startede debatter
1024 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
7

Kære TS 

Æd den! Der er intet andet at gøre. Så længe din svigerfamilie ikke skader dit barn, så må du lægge gode mine til - for dit barns og din kærestes skyld.

Mine svigerforældre er også rædselsfulde. De råber af os og er vrede og synes at vi er helt umulige, når vi ikke vil lade vores børn sidde i autostole der er den forkerte størrelse eller synes at vores børns sovetider ikke skal overskrides mere end børnene kan klare uden at blive kede af det. De bagtaler mig ofte til min mand og forstår kun sig selv og deres følelser. De bliver vrede over ikke at må have deres hund med til barnedåb i lokaler som ikke tillader hund og slæber hunden med alligevel, så vi må involvere naboerne for at få kræet passet. De er hensynsløse og grove over for os, men så længe det ikke går ud over vores børn og så længe min mand ønsker relationen, gør jeg alt hvad jeg kan for at få det hele til at glide så let som muligt,  når vi ses, og alt hvad jeg kan for at mine børn skal have et godt forhold til dem. De er elendige svigerforældre, men mine unger skal håbe chancen for at være glade for deres bedsteforældre. Og børn mærker deres forældres følelser, så jeg gør alt hvad jeg kan for at tænke positivt om dem, virke glad og tryg ved dem, opføre mig imødekommende osv. Jeg sætter kun grænser, når det er STRENGT nødvendigt, selvom de gør masser af ting, som jeg ikke bryder mig om. Det er super træls til tider, men jeg kan ikke være andet bekendt over for min mand. De er hans forældre og han elsker dem på trods. 

Så mit eneste råd er at du bliver nødt til at ændre det DU kan og det er dig og din opførsel. Du kan ikke ændre dem eller få dem til at tale ud om problemerne. Det er det ikke alle mennesker der kan og det bliver du nødt til at acceptere. Dine børn tager med al sandsynlighed mere skade af at være vidne til alle jeres konflikter end af at din svigerinde ikke læser ham særlig godt. 

Mh MLH 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
7
25.marts 2018 kl. 20:22
#9
Luk
Medlem siden 21-05-2017
23 skrevne indlæg
  Online
25-03-2018 20:22
Luk
Medlem siden 21-05-2017
23 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
2

Du skriver at de ting din svigerinde viser din søn og lader ham gøre konflikterer med et helt almindeligt liv - hvad mener du med det? Hvad er det hun viser ham og lader ham gøre? Jeg forstår faktisk ikke helt hvad det er din svigerinde har gjort mod din søn der gør du hader hende så meget.

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2
26.marts 2018 kl. 18:54
#10
Luk
Medlem siden 26-12-2017
5 startede debatter
84 skrevne indlæg
  Online
26-03-2018 18:54
Luk
Medlem siden 26-12-2017
5 startede debatter
84 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Puha ha, det lyder ikke som om det er rart at være dig i den familie. Uanset hvordan det hele hænger sammen, så er det dit og din kærestes barn, og det er jer der sætter grænserne, og det må svigerfamilien accepterer. 

Det er rigtig svært at komme med gode råd når man ikke kender dig og familien. Kunne du måske sætte dig ned med din kæreste og svigerfamilie, og fortælle at det betyder meget for dig at i får et godt forhold til hinanden, så jeres søn også vokser op og får et godt og tæt forhold med sin familie. Altså udlægge det på en positiv måde. Og så fortælle dem at du er lidt sårbar pga din angst, så derfor har du nogle grænser som det er vigtigt at de respekterer. 

Jeg ved godt det er lidt at lægge det hele på dine skuldre, men jeg tror at hvis du kunne få dem til at acceptere dine grænser så vil tilliden mellem jer blive meget bedre, og dine grænser ville måske også blive rykket. 

Jeg håber i finder en god løsning, så i alle kan få det godt.

Kram

 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
Not logged in

Anmeld til moderator

Jeg mener, at dette indlæg overtræder Min-Maves regler eller overtræder god skik.

Årsag :
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.
* Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her.

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

Nyeste artikler

 

5 nyttige råd: Nytårsaften med baby

Nytårsaften kommer med traditioner, fest, farver og fyrværkeri. Men hvad gør man pludselig når man står med sit første barn og skal fejre nytår og hvordan skal man forholde sig? Vi har samlet nogle gode råd til hvordan I måske kan gøre det nemmere for jeres lille nye baby, at gå nytårsaften i møde. Læs mere

ANNONCE
 

Klatretårne forbedrer motorikken hos børn

Et klatretårn kan være et enkelt og effektiv køb, der kan bidrage til forbedring af dit barns motoriske evner og stimulere dets motorik. Læs mere

ANNONCE
 

Giv legen frit spil med det perfekte legetårn

Som forældre kan det være svært at få børnene ud og lege i haven, da mange børn i dag bruger flere timer foran en telefon, tablet eller en computerskærm. Et legetårn med en gynge til haven, kan være det perfekte værn til at få dit eller dine børn ud og lege i jeres have. Læs mere

 

Jul på Min-Mave.dk

Julen nærmere sig med hastige skridt og måske har julestressen allerede meldt sin ankomst i det lille hjem. Her på Min-Mave spreder vi intet andet end jule hyggemed fede præmier som du kan finde, sjove juleaktiviteter og de bedste juleopskrifter til gravide og babyer. Hver søndag i hele julen udlodder vi fede præmier til én heldig vinder og man deltager ved at følge med i vores breve. Læs mere

 
ANNONCE
 

En huskeliste til de kommende forældre

Hvad skal du få købe til din kommende baby? Hvad skal vi nå inden fødslen? Vi har lavet en guide som hjælper nye kommende forældre i månederne inden fødslen Læs mere

Nyeste blogindlæg

 

Nyeste artikler

 

5 nyttige råd: Nytårsaften med baby

Nytårsaften kommer med traditioner, fest, farver og fyrværkeri. Men hvad gør man pludselig når man står med sit første barn og skal fejre nytår og hvordan skal man forholde sig? Vi har samlet nogle gode råd til hvordan I måske kan gøre det nemmere for jeres lille nye baby, at gå nytårsaften i møde. Læs mere

ANNONCE
 

Klatretårne forbedrer motorikken hos børn

Et klatretårn kan være et enkelt og effektiv køb, der kan bidrage til forbedring af dit barns motoriske evner og stimulere dets motorik. Læs mere

ANNONCE
 

Giv legen frit spil med det perfekte legetårn

Som forældre kan det være svært at få børnene ud og lege i haven, da mange børn i dag bruger flere timer foran en telefon, tablet eller en computerskærm. Et legetårn med en gynge til haven, kan være det perfekte værn til at få dit eller dine børn ud og lege i jeres have. Læs mere

 

Jul på Min-Mave.dk

Julen nærmere sig med hastige skridt og måske har julestressen allerede meldt sin ankomst i det lille hjem. Her på Min-Mave spreder vi intet andet end jule hyggemed fede præmier som du kan finde, sjove juleaktiviteter og de bedste juleopskrifter til gravide og babyer. Hver søndag i hele julen udlodder vi fede præmier til én heldig vinder og man deltager ved at følge med i vores breve. Læs mere

 
ANNONCE
 

En huskeliste til de kommende forældre

Hvad skal du få købe til din kommende baby? Hvad skal vi nå inden fødslen? Vi har lavet en guide som hjælper nye kommende forældre i månederne inden fødslen Læs mere