Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

Søg

Må jeg ikke høre jeres historie?

11.august 2011 kl. 21:55
Luk
Medlem siden 09-05-2010
Sidst online 18-07-2013
11-08-2011 21:55
Luk
Medlem siden 09-05-2010
Sidst online 18-07-2013
Godt skrevet
0

Hej alle dejlige mødre/kommende mødre herinde

Jeg har ikke været inde på min mave i snart ½ år, da jeg simpelthen synes det var for hårtdt at se alle dem der blev gravide i "ønsker graviditets" gruppen.

Men nu er min mand og jeg i gang med reagensglasbehandling. Faktisk har jeg i dag været oppe at få taget æg ud for første gang. Hvis det lykkes dem at befrugte æggene skal jeg have sat dem op igen på lørdag.

Lige nu er jeg super nervøs og tankerne kører rundt i mit hoved. Jeg har forgæves siddet og googlet for at finde en statestik eller et ptocenttal over hvor store vores chancer er. Men det jeg I virkeligheden har brug for er at høre fra andre der står eller har stået i samme situation.

Så må jeg ikkle nok høre din historie? Både de lykkelige og triste - alt hjælper mig.

På forhånd tusind tak!

Anmeld
Svar
Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Maternity tickers 2. ICSI forsøg var lykkens gang. Et iglo æg blev til enæggede tvillingetøser.
Godt skrevet
0
Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Maternity tickers 2. ICSI forsøg var lykkens gang. Et iglo æg blev til enæggede tvillingetøser.
11.august 2011 kl. 22:24
#1
Luk
Medlem siden 17-01-2011
133 startede debatter
2793 skrevne indlæg
  Online
11-08-2011 22:24
Luk
Medlem siden 17-01-2011
133 startede debatter
2793 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

 Velkommen til.

Du må da hjertens gerne høre lidt af min historie. Min kæreste og jeg har været sammen i godt 5 år nu og har forsøgt at få børn i over 3 år. Den første tid tog vi det stille og roligt og tænkte at det kommer når det kommer men tiden gik og det begyndte at fylde mere og mere. Næsten alle mine veninder har fået børn, de fleste har nu to og jeg bliver til tider overmandet af misundelse over deres lykke. Vi er begge studerende og har derfor ikke de største midler, men vi klarer os og føler ikke at penge er den største rigdom på jord. 

Da vi havde prøvet i næsten to år fik vi taget os sammen til at gå til lægen for at få hjælp. Efter en meget lang tid med udredning var det eneste de kunne finde en let nedsat sædkvalitet og vi blev sendt videre til insimination. På klinikken kunne de så fortælle at sædkvaliteten så fin ud, og at vi havde fine chancer ved hvert forsøg. Desværre havde vi ingen held med denne form for behandling og efter 3. IUI blev vi henvist til IVF. 

Pga. vores økonomiske situation (og mit manglende medlemsskab af danmark) havde vi meget svært ved at skulle finde de 5000 kr. + ca- 10000 kr. for medicin, så vi gik igang med at undersøge om der  var nogle billigere måder. Jeg fandt så et forsøg hvor de tester en ny type medicin og kom med ved danfert. Der skal man kun betale for nedregulering og stikpillerne fter ÆO. Dog koster blastocystdyrkning og ISCI ekstra. Det første forsøg lykkedes dog ikke men jeg satser på at den er der denne gang, ellers skal vi videre til Riget.

Jeg vil krydse fingre for dine æg og håber at du snart får et guldæg tilbage, som vil blive siddende hvor det skal. Jeg tror at der er lige knap 50 % chance for graviditet ved IVF.

 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
11.august 2011 kl. 22:50
#2
Luk
Medlem siden 24-06-2010
13 startede debatter
104 skrevne indlæg
Sidst online 07-03-2012
11-08-2011 22:50
Luk
Medlem siden 24-06-2010
13 startede debatter
104 skrevne indlæg
Sidst online 07-03-2012
Godt skrevet
0

 http://www.ivf-syd.dk/index.php/reagensglasbehandling-resultater.html 

Min historie er som mange andres herinde, meget lang.

Kort fortalt har jeg haft en blodprop tilbage i 2003. Denne har fået skylden for mine mange SA'er og jeg har derfor i nogle år fået Fragmin (blodfortyndende), da de kloge hoveder på Herning sygehus mente at det måtte være det der var kuren for mig. Da jeg fortsat blev gravid men blev ved med at miste, gik jeg igen til min læge, der endenlig gik med til, at jeg skulle undersøges yderlige. Har fået taget prøver på Skejby og derfra henvist til Riget. Begge steder var alle mine prøver som de skulle være og Fragminen måtte siges at være fejlbehandling.

De er nu kommet frem til, at det er pga. operation for sprungen blindtarm der gør, at mine æggeledere er lukket pga arvæv og man mener at alle mine graviditeter har været uden for livmoderen. Vores bedste chancer for at blive forældre til en lille guldklump er derfor IVF.

Jeg skal til 2. scanning i morgen og forhåbentlig ÆU start næste uge.

Håber for dig at dine luksusæg bliver befrugtet og snart kan komme retur til der hvor de høre hjemme.. Håber vi kommer til at følges ad over i GEB-gruppen.

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
11.august 2011 kl. 23:23
#3
Luk
Medlem siden 06-11-2007
63 startede debatter
260 skrevne indlæg
  Online
11-08-2011 23:23
Luk
Medlem siden 06-11-2007
63 startede debatter
260 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Selvom jeg ikke høre til herinde mere/endnu, så ville jeg bare fortælle om min sidste icsi, jeg kopiere det jeg skrev dengang herinde :-)

og nu har vi dejlig datter...  jeg ønsker dig held og lykke med det hele.  :-)

Hej piger
Jeg skriver meget sjældent herinde, men jeg er simpelthen nød til at dele min historie med jer.
Men jeg starter fra begyndelsen, vi skulle have vores sidste icsi forsøg sidst i januar og for første gang skulle vi prøve kort behandling.
Jeg skulle denne gang der ind alene da min mand skulle til sin sidste eksamen, så han tog med ind for lige hurtigt at være sikker på der var nok sædceller i prøven (vi har prøvet 2 gange før at han skal lave en ny derinde) og der var ikke nok celler, så han skulle ganske rigtigt ud på badeværelset lave en ny prøve, og bagefter skulle han af sted.
Så der sad jeg alene og ventede på at blive kaldt ind, en sygeplejerske kommer hen til mig og siger at den sidste prøve heller ikke så god ud, men den skulle lige centrifugeres. Jeg sidder stadig og venter (rimelig bange nu) og så høre jeg en af de der bioanalytikere snakke med en læge som jeg bare hører sige: jamen der skal jo bruges donor. Jeg vidste bare det var mig de snakkede om.
Jeg bliver kaldt ind i rummet og ganske rigtigt de kunne ikke finde nogle celler, så der sad jeg alene med tårerne løbende ned af kinderne og skulle fortæller hvordan min mand ser ud så de kunne vælge en donor der ligner (min mand og jeg havde snakket om at det var den vej vi ville gå, hvis nu hvis). Det skal lige siges de var så søde inde på riget mod mig, ikke et ondt ord om dem. Men jeg får taget 7æg ud, og bliver derefter fulgt hen til en briks hvor jeg kunne lægge mig.
Så kommer hende bio-analytikeren ind til mig og sagde: Vi har vredet den mands sædprøve godt og grundigt og kigget gennem den store linse, og vi har fundet celler (jeg var mundlam) skal vi bruge din mands selvom vi måske kun finder 5 (åhhh ja selvfølgelig).
Både lægen og sygeplejersken kom ind til mig, og sagde hvor var det godt, og hvor havde jeg været igennem den mest sindssyge rutchetur. Min mand var i chok da jeg fortalte det, og var virkelig ked af at han ikke havde kunne være der for mig.
2 dage efter skal jeg jo ringe og ud af de 7 æg var 4 blevet befrugtet, to 4-cellet et 3-cellet og et 5-cellet, så jeg fik lagt de to 4-cellet op d. 4/2. de to sidste kom på frys.
I mandags var der lidt blod på papiret når jeg tørrede mig, men det stoppede igen. Onsdag tissede jeg på en pind som viste en meget utydelig test streg. Og blodprøve i dag torsdag sagde hcg 131..
Jeg er fandme gravid ( jeg skriver det og jeg begynder og tude).
Jeg synes selv at jeg har været igennem det vildeste op og ned følelsesmæssigt denne gang. Men det endte lykkeligt.
Jeg håber ikke jeg har kedet jer, ville egentlig bare dele min historie med nogen jeg ved kan forstå det.
Kæmpe kram Tanja
Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
12.august 2011 kl. 00:14
#4
Luk
Medlem siden 14-09-2008
57 startede debatter
373 skrevne indlæg
  Online
12-08-2011 00:14
Luk
Medlem siden 14-09-2008
57 startede debatter
373 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Vores historie er desværre oz lang...

Vi smed p-pillerne sommeren 2003 og regnede med at vi nu skulle vi snart være forældre.. Men mange ÆL/GT-test senere var det stadig ikk lykkedes og vi tog til lægen.. kærestens sæd rigtig go.. 2 Januar 08 blev vi henvist til skive fertilitetsklinik.. Min venstre æggeleder var noget slatten og der stod væske i den højre.. Fik fjernet den venstre æggeleder og fik gennemskyllet den højre august 08..

Startede vores første IVF/ICSI oktober 08.. 6 æg ud, 5 befrugtet, 2 delt.. fik begge sat op for det var ikke top æg..  Endte med en bio..

2. ICSI marts 09.. 2 æg ud.. ingen ÆO

3. ICSI oktober 09. . 1 æg ud, 1 æg op... negativ

Har i mellemtiden  fået diagnosen svær endomitriose .. er blevet opereret marts 10..

4.ICSI august 10. fuld styrke med hormoner, men ingen respons overhovedet - opgivet..

Så gik vi i tænke boks.. skulle vi satse på donoræg, eller gå lige til adoption... Vi valgte ægdonation.. blevet skrevet op i det offentlige, men vidste godt der var lang ventetid... så ville oz forsøge i det private... men kun en klinik ville skrive oz på deres venteliste.. fik flere steder beskeden at de kun gav æg til deres egne patienter.. (altså nogen der i forvejen var i behandling hos dem) og jeg vidste jo at jeg ikk havde nogen æg, så ikke en mulighed for mig..

Fik så kontakt med en græsk klinik gennem cfc.. der var ingen ventetid på æg.. så gik i gng med hormonbehandling, med henblik på at gøre mig klar til at modtage æg...

Så gik rejsen til grækenland.. de var rigtig søde og professionelle på klinikken, og efter 2 besøg hos dem, (sædprøve og ÆO)og en dejlig ferie i det græske så gik turen igen til danmark...

Efter 14 laaange dage fik jeg taget BP og den var positiv.. ;o)) Jeg har nu været til ts og ved at jeg venter Tvillinger ;o))))


8 år sku det ta for oz, men som man siger, alt godt kommer til den der venter...

Vil ønske dig alt muligt held og lykke med dit forsøg, håber kun der skal det ene til for dig...

Laila

 

Anmeld
Svar
Se beskrivelse af vores forløb på min profil.. Efter 8 års kamp er vi endelig blevet forældre ;o) Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Godt skrevet
0
Se beskrivelse af vores forløb på min profil.. Efter 8 års kamp er vi endelig blevet forældre ;o) Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
12.august 2011 kl. 07:06
#5
Luk
Medlem siden 04-07-2009
133 startede debatter
1065 skrevne indlæg
Sidst online 08-05-2014
12-08-2011 07:06
Luk
Medlem siden 04-07-2009
133 startede debatter
1065 skrevne indlæg
Sidst online 08-05-2014
Godt skrevet
0

Vi har et barn i forvejen fra 2005 lavet på normal vis med meget nedsat sædkvalitet (et stykke under 5 mill)

har prøvet at få nr. 2 siden dec 2006.

2009 i beh. Hos IVF SYD - Icsi 3 friske forsøg + 2 fryseforsøg

blev gravid i første friske forsøg, men intet hjertelyd i 8. uge, medicinsk abort.

blev gravid i sidste forsøg hvor jeg fik lagt 3 fryseæg tilbage, 1 havde sat sig fast, så hjertelyd i 8. uge. 3 dage senere aborterede jeg.

Vi gik i juni igang med at blive insemineret med donorsæd, 1. forsøg endte positivt, venter nu tvillinger.

Jeg ønsker jer held og lykke med jeres forsøg, og krydser fingre for at det er lykkens gang.....

knus Millemus

Anmeld
Svar
1: IUI: 18 juni 2011 - 2 Juli 2011 POSITIV ;) jubiiiiii hcg på dag 18: 1344/Progesteron:111 HCG på dag 25:15898/Progesteron:99 HCG på dag 32: 48514/Progesteron:91 Lilypie First Birthday tickers
Godt skrevet
0
1: IUI: 18 juni 2011 - 2 Juli 2011 POSITIV ;) jubiiiiii hcg på dag 18: 1344/Progesteron:111 HCG på dag 25:15898/Progesteron:99 HCG på dag 32: 48514/Progesteron:91 Lilypie First Birthday tickers
12.august 2011 kl. 09:15
#6
Luk
Medlem siden 01-03-2011
41 startede debatter
523 skrevne indlæg
  Online
12-08-2011 09:15
Luk
Medlem siden 01-03-2011
41 startede debatter
523 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Som så mange andre herinde, er min historie lang..

Og derfor vælger jeg, hovedsageligt, at berette om mit 2. forsøg, da det er det forsøg, det har sat de største aftryk i os...

Men kort sagt, min mand og jeg har siden 2007 forsøgt at få børn og siden 2009 været i beh.

Da jeg skulle igennem mit 2. forsøg, var jeg allerede blevet skeptisk for om der ville være succes, da en stor procentdel af mine æg var gået til og de havde ud af 12 æg kun fundet 2 de kunne bruge, begge va 3-cellet og fragmenteret... Så min tro var ikke stor, men den var der.....

Da jeg ringede til klinikken, havde jeg en time inden fået min mens, og vidste derfor godt var klokken var slået, men de fortalte mig at jeg havde et tal på 56 (tror jeg nok det var) og de var nødt til at tjekke mig igen 2 dage efter for at sikre at tallet var faldet til 0..

Vi tænkte ikke meget over det, da det egentlig var samme situation som ved 1. forsøg og derfor forventede vi egentligt at tallet ville falde til 0 ved næste BP.

Men da jeg ringede et par dage efter for at få det nye tal, sagde de at det var steget til 378

- Jeg forstod intet og blev ved med at insistere på at de skulle dobbelt tjekke, for det kunne ikke passe, jeg havde jo haft min mens, havde ingen tegn på graviditet, intet....

De var søde og flinke og sagde at jeg bare kunne være en langsom startet, men at der desværre også kunne være en mulighed for at det var en GUL. Så jeg blev skrevet op til en ny blodprøve og fik at vide, at tommelfinger reglen var, at tallet ikke kunne fordoble sig hver 2 dag, hvis det var en GUL.

Så da min 3. BP vidste et tal på 1228, var jeg fuldstændig i chok.... og Sygeplejersken sagde til mig, tillykke du er jo gravid, men lad os få dig en til en tidlig scanning for at sikre det ikke er GUL..

- Jeg ringede til min mand og han var lige så meget i chok som mig..

Jeg var gravid og symptomerne kom hurtig de følgende 6 dage (skulle vente med TS indtil jeg var langt nok henne til at de kunne se det), jeg fik kvalme, mærkelige lugte strøg forbi min næse.. Jo, jo, jeg tog hele turen..

Santidig forholdte vi os en smule realistiske og havde snakket om at en GUL kunne meget vel være tilfældet, da vores held desværre ikke har været det største igennem livet

Da vi kom ind til lægen og blev scannet, fortalte lægen mig at der var en rigtig flot graviditet og tog 10 sek. pause, "meeeeeeen, den sidder udenfor livmoderen"

Min verden styrtede sammen og hurtig derefter gennemgik jeg en op. for GUL i den ene æggeleder..

Alt gik som det skulle og jeg var overraskende hurtig på benene, også psykisk..

- Det var slet ikke så slemt som jeg havde frygtet med smerter og lign.

- Det var rigtig hårdt i dagene efter beskeden, men da jeg havde været igennem op, var det ligesom "overstået" for mig og livet gik jo videre, det samme gjorde vi, i vores forsøg..

Vi har nu været igennem 5 IVF/ICSI forsøg og er stadig optimistiske, selvom vi har prøvet alt, uden held, så  tager vi en dag ad gangen og lever meget i nuet og glæder os over, at have hinanden og min mands to dejlige piger..

- Jeg står nu og skal lige straks igang med mit 6. forsøg, præcis et år efter mit 2. forsøg og ved bare, at nu er det nu.. Nu kommer den lille baby, vi fik taget fra os i 2010.... Præcis et år efter....

 

Anmeld
Svar
Startede p.b. i 2008. BIB ´09 5 x IUI=NEG. 9 x ICSI (2 X ingen ÆO, 5 X BIO, 1 X NEG. og 1 X GUL) 2. FRYS, (1x INGEN ÆG OVERLEVEDE OPTØ OG 1 x NEG) 1 X ØKO graviditet (AUG ´11)= SA (11+6) Fjernet skillevæg i hjerteformet livmoder sep. 13. 10 Icsi: lang beh Hillerød/Hab på riget. 4/12: æu: 5 stk 6/12: 2 æo xxx ( og 1 på frys) 20/12 bp: positiv, hcg 311.... Jubii, 23/12 hcg 1.803, 30/12 hcg 20.400., 2/1: et lille hjerte blinkede til os! 14/02: NF 1:2872, termin 24/08
Godt skrevet
0
Startede p.b. i 2008. BIB ´09 5 x IUI=NEG. 9 x ICSI (2 X ingen ÆO, 5 X BIO, 1 X NEG. og 1 X GUL) 2. FRYS, (1x INGEN ÆG OVERLEVEDE OPTØ OG 1 x NEG) 1 X ØKO graviditet (AUG ´11)= SA (11+6) Fjernet skillevæg i hjerteformet livmoder sep. 13. 10 Icsi: lang beh Hillerød/Hab på riget. 4/12: æu: 5 stk 6/12: 2 æo xxx ( og 1 på frys) 20/12 bp: positiv, hcg 311.... Jubii, 23/12 hcg 1.803, 30/12 hcg 20.400., 2/1: et lille hjerte blinkede til os! 14/02: NF 1:2872, termin 24/08
12.august 2011 kl. 09:25
#7
Luk
Medlem siden 15-11-2010
26 startede debatter
305 skrevne indlæg
Sidst online 23-08-2013
12-08-2011 09:25
Luk
Medlem siden 15-11-2010
26 startede debatter
305 skrevne indlæg
Sidst online 23-08-2013
Godt skrevet
0

Hej Spire2011

Først vil jeg lige ønske dig alt muligt held og lykke! Håber der er mindst et guldæg til dig i morgen!

Vores historie - Jeg er normal vægt pco'er og min kæreste har lav sædkvalitet. Han blev også opereret for testikelkræft for knapt et år siden.

Vi blev sendt direkte til ICSI og er nu i gang med vores 3 forsøg. Skal have ÆU i næste uge. Gør alt hvad jeg kan for at tro på, at denne gang bliver lykkens gang.

-Louise

Anmeld
Svar
Lilypie Pregnancy tickers
Godt skrevet
0
Lilypie Pregnancy tickers
12.august 2011 kl. 10:56
#8
Luk
Medlem siden 22-03-2006
150 startede debatter
730 skrevne indlæg
Sidst online 06-08-2013
12-08-2011 10:56
Luk
Medlem siden 22-03-2006
150 startede debatter
730 skrevne indlæg
Sidst online 06-08-2013
Godt skrevet
0

Vi gik til lægen i foråret 2006, da der ikke rigtigt skete noget på babyfronten. Vi fandt hurtigt ud af, at kærestens svømmere var ret sløje (under 2 mio) og vi var knuste. Planen var IUI, men i det private (det var jo også gratis dengang i det private).

Første konsultantion på Trianglen resulterede i, at lægen gav mig diagnosen 'formentlig PCO' efter en scanning - og det blev efterfølgende bekræftet af blodprøver. Så ingen grund til IUI mente lægen... Vi gik direkte til ICSI, og allerede efter første forsøg var jeg gravid  I foråret 2007 fik vi en dejlig datter - desværre født for tidligt og det var et sejt første år med hende.

Da hun fyldte 2 var vi alligevel klar til en lillebror/søster, og vi begyndte hos Trianglen igen. 3 forsøg hos dem gav 3 x ÆO (2 x 2-cellede, 2 x 4-cellede, 2 x blastocyster) - ingen graviditet  

Vi prøvede at skifte klinik - der måtte nye øjne på sagen og vi startede hos CFC. De lovede guld og grønne skove, men vi blev kun fattigere. Efter 4 x ÆU, børnemagnyl, binyrebarkhormon, AHA - og alligevel kun i alt 4 befrugtede æg (og med dårlige delinger) skiftede vi tilbage til Trianglen.

På Trianglen har vi købt de sidste 3 forsøg. Jeg ruger pt. på vores 2. forsøg, dvs. tiden rinder ud for os. Vi kan ikke mere - primært psyken er hårdt medtaget...

Vi har ansøgt om fremmedadoption i mellemtiden. Ventetiden på det første år, som det tager at blive godkendt udfylder vi med de sidste forsøg hos Trianglen... Får vi ikke et biologisk barn mere, så er der helt sikkert et andet barn derude, som mangler en god familie og verdens bedste storesøster

 

 

Anmeld
Svar
MinTicker.dk Ticker MinTicker.dk Ticker
Godt skrevet
0
MinTicker.dk Ticker MinTicker.dk Ticker
12.august 2011 kl. 11:30
#9
Luk
Medlem siden 27-02-2011
160 startede debatter
2075 skrevne indlæg
Sidst online 27-01-2014
12-08-2011 11:30
Luk
Medlem siden 27-02-2011
160 startede debatter
2075 skrevne indlæg
Sidst online 27-01-2014
Godt skrevet
0

Allerede da vi startede projekt baby var jeg godt klar over, at det måske nok ikke ville blive så nemt. Jeg vidste allerede dengang at jeg var genetisk disponeret for endometriose, da min mormor og min mor havde det, og vi ved at min oldemor også havde smerter i underlivet (dengang havde det bare ikke et navn)...de har allesammen fået børn i en tidlig alder og aldrig fået flere børn, så jeg var (som 26-årig) bange for at skibet var sejlet for mig. Jeg smed p-pillerne og begyndte faktisk rigtig hurtigt at få meget meget stærke smerter omkring mens. I løbet af det første år var smerterne blevet så stærke at jeg besvimede flere gange hver måned og jeg var konstant træt og svag fordi jeg blødte så kraftigt. Da vi endelig tog os sammen til at gå til lægen (da vi havde prøvet i 14 mdr. uden held) og lægen gjorde sådan set ikke andet end at henvise os til fertilitetsklinikken. Kort tid efter var vi til første samtale (inden da havde kæresten afleveret en sædprøve). Vi fik at vide at sæden i hvert fald var i top, men at de godt nok frygtede endometriose for mit vedkommende. Jeg blev scannet samme dag og det var desværre nogle blege læger der måtte sige at det var en agrressiv endometriose jeg havde og at der var mange sammenvoksninger, og som det så ud nu, ville jeg ikke blive gravid på egen hånd, fordi den ene æggeleder helt klart ikke virkede og den anden lå helt forkert. De ville operere og 5 uger efter var jeg til den første kikkertoperation. Det var heldigvis lægen fra fertilitetsklinikken der opererede, så hun vidste hvad hun havde med at gøre. Jeg vågnede til beskeden om at de havde lukket begge æggeledere for at undgå graviditet udenfor livmoderen... sikke et slag i ansigtet...

Vi ville jo gerne igang med behandling hurtigst muligt, men jeg vejede for meget, og selvom jeg var startet mit vægttab allerede inden første lægebesøg, så var der stadig 12 kilo tilbage... Op på hesten, jeg startede mit vægttab, men i august begyndte jeg at få meget meget ondt i venstre side... det blev så slemt at jeg blev akut indlagt, men ingen af lægerne vidste hvad de skulle gøre ved det, så jeg kom desværre til at ligge længe på sygehuset inden de bestemte hvad de ville. Jeg havde en stor cyste på den ene æggeleder på 4*9 cm og til sidst blev lægerne enige om at prøve at tømme den i narkose. Operationen slog fejl, endo-cyster kan ikke tømmes på den måde... men jeg var da nogenlunde smertefri de næste 4 uger efter... Efter indlæggelsen var der heldigvis en sød læge der mente at løsningen for mig muligvis kunne være zoladex, nedregulering, som sætter kroppen i overgangsalderen, i håb om at cysterne ville gå så meget i stå, at jeg kunne få fred til at tabe de sidste kilo, så vi kunne komme igang med behandling. Desværre virkede det ikke nok, så 5 uger efter jeg blev udskrevet, lå jeg igen og blev scannet på akut-stuen. Samme cyste var nu 8*10 cm... Først ville de prøve samme metode igen, men heldigvis kom der en ny læge og sagde at det var simpelthen ikke fair at jeg skulle igennem det samme igen, når det ikke havde virket, så jeg blev istedet skrevet op til kikkertoperation, for at få fjernet cysten. Der var lidt ventetid, og da jeg kom ind til forundersøgelse var cysten på størrelse med to knyttede hænder og havde vokset sig fast på bagsiden af livmoderen, på blæren, på tarmene og havde vredet den ene æggestok helt op over livmoderen. De ville forsøge at fjerne cysten og så meget arvæv de kunne komme til, ved kikkertoperationen. Da jeg vågnede efter operationen, var jeg desværre skåret op hele vejen hen over maven. De havde været nødt til at sadle om, for de kunne slet ikke komme til med kikkerten pga. arvæv og sammenvoksninger. Heldigvis havde de fået fjernet cysten og 400 gram væv og sammenvoksninger. De havde også fået lagt begge æggestokke og livmoderen rigtigt og "sat det fast" så det ikke kunne filtre rundt igen.

Jeg blev opereret d.13/10 og ca. en måned efter startede jeg på hormonbehandlingen. Første behandling gav dog kun 1 befrugtet æg som desvære var meget fragmenteret, men jeg fik det da lagt op alligevel. Resultatet var negativt.

2. behandling startede i januar 2011, desværre blev jeg overstimuleret og måtte indlægges, men der blev heldigvis 2 gode æg til oplægning, jeg fik begge to lagt op, 1 satte sig fast og hun ligger nu og hygger sig i min mave...

Jeg har hele vejen igennem været plaget af smerter, nok pga. arvæv i bughulen, men heldigvis er det ikke noget der påvirker spiren derinde...og så kan man jo klare alt!

Anmeld
Svar
Sikke en kamp, men det lykkedes! Lilypie Second Birthday tickers
Godt skrevet
0
Sikke en kamp, men det lykkedes! Lilypie Second Birthday tickers
12.august 2011 kl. 12:13
#10
Luk
Medlem siden 24-05-2007
22 startede debatter
71 skrevne indlæg
  Online
12-08-2011 12:13
Luk
Medlem siden 24-05-2007
22 startede debatter
71 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Jeg håber også på ÆO på lørdag, så vi kan være nervøse sammen :-) Jeg har en blog, hvor du kan læse om mit forløb. 

Krydser fingre for at det lykkedes for os begge denne gang!

Kh Maria

Anmeld
Svar
Gravid med tvillinger i 4 IVF forsøg.
Godt skrevet
0
Gravid med tvillinger i 4 IVF forsøg.
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.

Nyeste videoer om børn

Et barn kommer til verden
Det magiske øjeblik hvor barnet kommer op til sin mor for den første gang
Natascha Linea nægter at lade sit barn vaccinere - hør hvorfor
I Kanal 4s 'De unge mødre' har Natascha Linea gjort sig mange overvejelser omkring børnevacciner. Hun ser hellere sit barn blive syg af diverse naturlige sygedomme end en vaccine, som man ikke ved hvad indeholder.
Baby med stafylokokker
Kanal 4,Børn på hospitalet
Jordemoderen træner fødselsteknik på en dukke
Jordemoderen Mette viser fødselsteknikker på en dukke
Masserer du dit barn? Dette punkt sætter gang i tarmsystemet
De nybagte fædre i 'Mænd på barsel' skal lære at give deres børn massage.

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

 • Esskocha - i dag

  At dele det svære..
 • Sidsel - 22-01-2018

  I´m back - nu i skilt version
 • RødhåredeRedeli... - 22-01-2018

  Fødsel og Graviditet; Et Tilbageblik
 • Studie & sutter - 22-01-2018

  Hvor blev tiden lige af?!

Nyeste blogindlæg

 • Esskocha - i dag

  At dele det svære..
 • Sidsel - 22-01-2018

  I´m back - nu i skilt version
 • RødhåredeRedeli... - 22-01-2018

  Fødsel og Graviditet; Et Tilbageblik
 • Studie & sutter - 22-01-2018

  Hvor blev tiden lige af?!

Nyeste blogindlæg

 • Esskocha - i dag

  At dele det svære..
 • Sidsel - 22-01-2018

  I´m back - nu i skilt version
 • RødhåredeRedeli... - 22-01-2018

  Fødsel og Graviditet; Et Tilbageblik
 • Studie & sutter - 22-01-2018

  Hvor blev tiden lige af?!
 

Nyeste artikler

Min-Mave.dk Podcast: Den dårlige fødsel

Min-Mave.dk Podcast: Den dårlige fødsel

Podcast om Den dårlige fødsel, indtalt af Jordemoder PiaMaria Manou. Har du haft en dårlig fødselsoplevelse, er oplevelsen måske i din krop og sind længe. Læs mere

Vælg den rigtige sut til din baby

Vælg den rigtige sut til din baby

Bliv guidet gennem den jungle, det kan være at vælge den rigtige sut til din baby. Få gode råd og info om, hvordan du vælger den rigtige sut til din baby. Læs mere

Graviditet og toxoplasmose

Graviditet og toxoplasmose

Der er flere forholdsregler, du bør overveje at tage seriøst når du er gravid. At undgå parasitten Toxoplasmose Gondii er en af dem - læs her hvorfor. Læs mere

Hjemmefødselsberetning fra BabyLovesMetal

Hjemmefødselsberetning fra BabyLovesMetal

Da jeg var 39+4 fik jeg den lavet hindeløsning af jordemoderen. Jordemoderen var meget støttende omkring mit ønske om at føde hjemme. Læs mere

Game of Thrones babynavne

Game of Thrones babynavne

Er du (også) fan Game of Thrones? Vil I starte jeres egen Stark-klan, eller måske en sød lille Joffrey? Her kan du få inspiration til over 50 navne fra GOT. Læs mere

Begyndersko – babys første sko

Begyndersko – babys første sko

Det er magisk og spændende at købe de første sko til sin baby, og markedet vrimler med søde sko, som er lette at forelske sig i. Men små fødder kan være meget forskellige fra barn til barn, og det er vigtigt, at skoene passer til lige præcist dit barns fødder. Læs mere om her, hvad du skal vide om babyfødder og de første sko. Og hvorfor det er så vigtigt at finde de rigtige sko, når der varmes op til at blive taget de første skridt. Læs mere

Nyeste artikler

Min-Mave.dk Podcast: Den dårlige fødsel

Min-Mave.dk Podcast: Den dårlige fødsel

Podcast om Den dårlige fødsel, indtalt af Jordemoder PiaMaria Manou. Har du haft en dårlig fødselsoplevelse, er oplevelsen måske i din krop og sind længe. Læs mere

Vælg den rigtige sut til din baby

Vælg den rigtige sut til din baby

Bliv guidet gennem den jungle, det kan være at vælge den rigtige sut til din baby. Få gode råd og info om, hvordan du vælger den rigtige sut til din baby. Læs mere

Graviditet og toxoplasmose

Graviditet og toxoplasmose

Der er flere forholdsregler, du bør overveje at tage seriøst når du er gravid. At undgå parasitten Toxoplasmose Gondii er en af dem - læs her hvorfor. Læs mere

Hjemmefødselsberetning fra BabyLovesMetal

Hjemmefødselsberetning fra BabyLovesMetal

Da jeg var 39+4 fik jeg den lavet hindeløsning af jordemoderen. Jordemoderen var meget støttende omkring mit ønske om at føde hjemme. Læs mere

Game of Thrones babynavne

Game of Thrones babynavne

Er du (også) fan Game of Thrones? Vil I starte jeres egen Stark-klan, eller måske en sød lille Joffrey? Her kan du få inspiration til over 50 navne fra GOT. Læs mere

Begyndersko – babys første sko

Begyndersko – babys første sko

Det er magisk og spændende at købe de første sko til sin baby, og markedet vrimler med søde sko, som er lette at forelske sig i. Men små fødder kan være meget forskellige fra barn til barn, og det er vigtigt, at skoene passer til lige præcist dit barns fødder. Læs mere om her, hvad du skal vide om babyfødder og de første sko. Og hvorfor det er så vigtigt at finde de rigtige sko, når der varmes op til at blive taget de første skridt. Læs mere