Close
Log Ind Opret Bruger

Copenhagen Fertility Center – Kan ikke anbefales

  • 6 december 2017, 15:27

    Vil bare lige give en anti-anbefaling til Copenhagen Fertility Center. Jeg har selv været herinde på min-mave.dk for at søge efter anbefalinger til fertilitetsklinikker og det er jo lidt forskelligt fra person til person, men jeg får også indtrykket af, at flere er enige med mig i, at Copenhagen Fertility Center er et rodet sted, hvor man får en meget forretningsagtig og upersonlig behandling. Min egen anke er, at der hver gang, jeg har besøgt klinikken (har gået i inseminationsbehandling nogle måneder med min kæreste), så er det nye læger og nyt personale, som tager sig af én. Det virker ikke som om de læser op på én inden, man kommer, så man får ingen personlige og specifikke råd og vejledninger og generelt, så er de meget hurtige i at få én ind og især ud af døren. Jeg går derfra hver gang med en følelse af ikke at være blevet taget ordenligt hånd om eller have fået ordenlig information og det er generelt ikke i forbindelse med fertilitetsbehandling, at man har brug for at føle sig mere udsat og 'shaken'. Lægen Svend Lindenberg er desuden utrolig upassende i sin omgag med patienterne. Jeg var til en samtale med min kæreste, hvor han kun gav hånd og talte til ham, selv om vi kom til samtalen til par, og han har flere gange kommenteret på mit udseende, når jeg har været afklædt i undersøgelsesrummet. Jeg har også oplevet, at der kom personale ind i undersøgelseslokalet, mens jeg lå afklædt på briksen, og at der generelt altid er en stemning af, at de skal skynde sig videre. Det har på INGEN måde været et rart forløb, selv om flere af sygeplejerskerne dog skal have ros for at være meget søde og imødekommende. Vil ikke anbefale dette sted!

    6. december 2017 kl. 20:09

    Jeg må desværre tilslutte mig kritikken. Jeg har dog mødt rigtigt sødt personale deroppe, der har kunnet huske mig fra gang til gang osv. Den ene gang jeg har været inde ved Svend Lindemand selv følte jeg mig dog helt kørt over, og jeg syntes han talte ned til mig. Han viste mig aldrig hvad scanningen viste, sagde bare alt er normalt, du får ægløsning på fredag. Jeg syntes jeg fik modstridende oplysninger, først skulle jeg insemineres i egen cyklus, så var det åbenbart aflyst. Det skal dog siges at sygeplejersken var sød til at blive og rette op på fejlene og besvare mine spørgsmål. 

    Jeg har også oplevet at en læge, jeg tror såmænd det var samme Svend, kom vadende ind mens jeg lå der uden tøj på med benene i bøjlerne, ingen undskyld eller noget. 

    Jeg har på det seneste været to gange ved den samme søde sygeplejerske, og en gang ved en kvindelig måske læge, der også var sød. Så det er ikke kun negativt, men imponeret er jeg ikke.

    6. december 2017 kl. 20:40

    Vi nåede kun 1 forsøg igennem på CFC – for det sad lige i skabet, og jeg blev gravid i første huk!

    Jeg kan godt genkende hvad I mener med travlhed, men det oplevede vi og på en anden privat klinik, ifm da vi skulle have vores første barn. 

    Jeg oplever at kontrasten mellem det offentlige hvor mange par starter deres første 3 forsøg, og private klinikker hvor man kommer efter 3 mislykkede forsøg eller til barn nr 2, den er virkelig stor. Og der er CFC nok i den helt "hurtige" ende, men til gengæld også med sindssygt kompetente læger ifm behandlingen og flotte resultater, også på par som andre klinikker afviser da deres odds er dårlige, og de dermed trækker statistikkerne ned.

    Så hvis man vil nurses og have et meget personligt forløb skal man ikke vælge CFC. 

    Vil man gerne have succes og blive gravid, kan de kun anbefales herfra. 

    6. december 2017 kl. 21:35

    Øv en ærgerlig oplevelse. Det lyder slet ikke rart.

    Det står meget i kontrast til min egen erfaring, som jeg vil dele for at at give et nuanceret billede. Copenhagen Fertility Center og Svend har hjulpet mig af flere omgange, hvor ingen andre har kunnet. Uden ham havde jeg ikke haft min datter – og håbet om flere børn i dag. Jeg har altid været glad for at komme der og følt mig godt behandlet. Svend har klart en lidt anderledes facon end mange andre i faget, og der er meget humor og sarkasme også internt mellem personalet.  Jeg kan sagtens forestille mig,  at man skal have en eller anden form for personlig kemi med ham, før at føle sig mødt, hvis det giver mening.

    De er effektive og hurtige, og jeg har også oplevet at komme hurtigt ind og ud som beskrevet. Til gengæld har jeg også altid oplevet at kunne komme til med det samme, i tide og utide. Jeg har altid følt mig taget alvorligt af Svend og oplevet stor professionalisme og faglig ekspertise. 

    Håber på gode behandlingsforløb til alle, der har behov. <3

    6. december 2017 kl. 21:35

    Vi fortsætter nu også, eller jeg håber selvfølgelig den er der i første hug, så jeg ikke skal afsted igen. Jeg er dog glad for at det ikke er min første tur i møllen, ellers ville jeg ikke ane hvad der foregik.

    Min kritik går udelukkende på upassende opførsel, det med at de kommer vadende ind mens man ligger der med alt til fuldt skue, og den måde jeg ved en enkelt anledning blev talt til. 

    Selve det forretningsmæssige og at det går hurtigt passer jo egentlig glimrende til at passe det ind i en travl hverdag.

    6. december 2017 kl. 22:13

    Må jeg spørge dig hvad dit problem var, siden du siger at CFC kunne hjælpe dig hvor ingen andre kunne? 

    Avatar
    mlh
    6. december 2017 kl. 23:04

    Jeg tilslutter mig kritikken! Jeg har været på Rigshospitalet, på CFC og på Dansk Fertilitetsklinik til ivf-behandling. Fik en stærkt uprofessionel behandling på CFC – blandt andet indstillede de min medicin på baggrund af 3 år gamle blodprøver. Og da det viste sig at være helt galt, ville de ikke have nye prøver eller ændre det mindste på behandlingen. Det virkede i dén grad til at de bare ville have sat næste forsøg i ang så hurtigt som muligt og flere penge i kassen. På Dansk fertilitetsklinik var det en helt anden oplevelse, hvor der hele tiden var små justeringer og grundige forklaringer… Så det er ikke sådan alle steder i det private. Jeg har to skønne døtre, takket være Rigshospitalet og Dansk fertilitetklinik.

    Jeg vil dog til CFCs forsvar sige, at de faktisk gør en stor indsats og forskel for en del par, som ikke kan blive behandlet på andre private klinikker (Klinikkernes begrundelse er at det er etisk uforsvarligt, når der er ret små chancer for succes. Men man kan jo også overveje om det måske er fordi de ikke vil have trukket deres statistikker nedad)

    6. december 2017 kl. 23:18

    Hejsa. Det er ærgerligt at du har haft kedelige oplevelser hos dem, og sådan skal det selvfølgelig ikke føles.

    Jeg er i gang med mit i alt 13. forsøg hos dem… og CFC tør der hvor alle andre ikke gør. De lader sig ikke skræmme af en svær patient med lav AMH (der i øvrigt tidligere har været gravid naturligt flere gange og er under 35 år og nu mangler en æggeleder), hvorimod andre klinikker lukker døren alene ved oplysningen om lavt AMH uden at kigge på vores øvrige historik. De fik mig til at grine under ægudtagningen i dag, og har plads til knus og kram, både når det går godt og skidt. De aflyser ikke ÆU ved et lille antal follikler og fik i dag 2 æg ud af 2 follikler – godt arbejde! Jeg oplever super kompetente og erfarne læger, og hvis jeg spørger, får jeg brugbare svar. Det er rigtigt at de ikke kaster om sig med info, men jeg oplever at de indsamler den fornødne data fra gang til gang for at time inseminationen eller ægudtagningen. Jeg kender dem selvfølgelig også ret godt efterhånden, eftersom jeg har haft min ugentlige eller månedlige gang hos dem i to år, og det gør mig ikke noget at tonen er lidt let, så længe der også er plads til tårer, og det er der 🙂 Jeg har medindflydelse i behandlingerne og at det ikke er lykkes endnu er ikke nødvendigvis deres skyld. Os med lav AMH er bare tunge at danse med. 

    Håber at I har heldet med jer og inden længe står med en positiv test. De bedste hilsner VM30

    6. december 2017 kl. 23:36

    Jeg har det på fuldstændigt samme måde som dig. Det gik først rigtig op for os, hvordan elendigt det havde været, da vi kom videre i systemet og kom op på riget, hvor de tog fantastisk godt imod os. Jeg følte mig som noget på et samlebånd når jeg var deroppe, mine spørgsmål blev aldrig besvaret med andet, end korte let irriterede svar, og det var hurtigt ind og ud. Og ja, jeg har også prøvet, at der kom noegn ind, imens man lå med benene i vejet.

    Det var først, da jeg kom op på Riget, at lægen fortalte mig, at jeg havde PCOS. På CFC havde de bare sagt, at vi var uforklarligt barnløse, til trods for, at det var tydeligt at se på mine æggestokke og mine meget uregelmæssige menser, at det var PCOS. Simpelthen under alt kritik!

    6. december 2017 kl. 23:42

    Nåh ja, ham Svend sagde på et tidspunkt til mig, at nu skulle jeg huske på ikke at sige nej til min kæreste. Som I, nu skulle jeg lade værd med at sige nej til sex. Som om det var derfor at vi ikke var blevet gravide. Han havde absolut ingen forudsætning for at sige det, eftersom vi ikke har diskuteret vores sexliv med ham (og eftersom manglende sex bestemt ikke var eller er problemet). Han sagde det desuden da jeg lå med benene i vejret i en akavet situation og var ved at blive undersøgt, så jeg var ikke lige i stand til at komme med et kækt svar i situationen..

    7. december 2017 kl. 00:08

    Vil anbefale alle jer med negative beretning om at udfylde deres anonyme spørgeskema på deres facebookside/hjemmeside.. de vil meget gerne have feedback, også den negative.

    -det er svært at ændre uden.

    Når det er sagt er jeg selv glad for CFC. Jeg ville ikke få lov at komme til i offentlige pga høj BMI. Desuden har jeg nok også som jer andre mødt alle deres ansatte, det er sjældent den samme. MEN man kan altid komme til i tide og utide. Også selvom man ringer. Jeg har aldrig måtte vente til dagen efter. Og nogle dage har Svend ringet retur med svar på spørgsmål kl 19.30 om aftenen . Det er service!

    Jeg blev også gravid i 1.forsøg, trods PCOS, kun en æggeleder. Dog mistede vi i 14.uge, men det er ikke CFC's skyld.

    Ja det går stærkt. Men jeg er ikke kommet for at blive holdt i hånden og nusset om. Jeg kommer for at blive gravid. Det er målet. Jeg får altid forklaret hvad der er på skærmen, og de svare altid hvis man spørger. 

    Jeg kan godt lide humoren, og når det er sagt, så er Svend den eneste der har kunne "læse mine tanker" ifbm min PCOS behandling før Fertilitetsbehandling. Aldrig er jeg blevet snakket ned til, men der har kun været fuld forståelse. 

    Men husk at giv dem jeres feedback. De fortjener da at vide hvordan i har haft jeres oplevelser.

     

    7. december 2017 kl. 06:42

    VM30 skrev :

    Hejsa. Det er ærgerligt at du har haft kedelige oplevelser hos dem, og sådan skal det selvfølgelig ikke føles.

    Jeg er i gang med mit i alt 13. forsøg hos dem… og CFC tør der hvor alle andre ikke gør. De lader sig ikke skræmme af en svær patient med lav AMH (der i øvrigt tidligere har været gravid naturligt flere gange og er under 35 år og nu mangler en æggeleder), hvorimod andre klinikker lukker døren alene ved oplysningen om lavt AMH uden at kigge på vores øvrige historik. De fik mig til at grine under ægudtagningen i dag, og har plads til knus og kram, både når det går godt og skidt. De aflyser ikke ÆU ved et lille antal follikler og fik i dag 2 æg ud af 2 follikler – godt arbejde! Jeg oplever super kompetente og erfarne læger, og hvis jeg spørger, får jeg brugbare svar. Det er rigtigt at de ikke kaster om sig med info, men jeg oplever at de indsamler den fornødne data fra gang til gang for at time inseminationen eller ægudtagningen. Jeg kender dem selvfølgelig også ret godt efterhånden, eftersom jeg har haft min ugentlige eller månedlige gang hos dem i to år, og det gør mig ikke noget at tonen er lidt let, så længe der også er plads til tårer, og det er der 🙂 Jeg har medindflydelse i behandlingerne og at det ikke er lykkes endnu er ikke nødvendigvis deres skyld. Os med lav AMH er bare tunge at danse med. 

    Håber at I har heldet med jer og inden længe står med en positiv test. De bedste hilsner VM30

    Nemlig!!!! De tør hvor andre ikke gør. Det resulterede i at jeg var ved at miste livet i 2012. Jeg har ikke noget godt at sige om cfc. Jo de har nogle søde sygeplejerske og nogle af lægerne er også rigtig søde men det er en fabrik. Ind ud ind ud. Jeg må stadig sige TRIANGLEN ER DET BEDSTE STED. I hvert fald for ossmiley

    7. december 2017 kl. 07:36

    Hmm, helt fint med dit svar og godt at høre en anden og mere positiv oplevelse. Dog bliver jeg lige nød til at kommentere på det, du skriver med at ville 'nurses'. Det er lidt nedladende og det er bestemt ikke det, jeg selv er ude efter eller anker dem for. Men jeg synes, at der i en professionel behandling også ligger, at man sætter sig ind i sine patienter. Jeg har fuld forståelse for, at man ikke kan have den samme læge eller sygeplejerske hver gang, men nu har jeg stort set været i gennem hele personalepaletten på de måneder, jeg er gået der – og det er ikke fordi jeg behøver den samme læge eller sygeplejerske til at holde mig i hånden eller 'nurse' mig, men fordi kontinuiteten i min optik sikrer bedre forståelse for min sag og derved også en bedre og mere kvalificeret behandling.

    7. december 2017 kl. 07:39

    Hvordan 'ved at miste livet'?? :/

    7. december 2017 kl. 08:32

    KristinaM83 skrev :

    Hvordan 'ved at miste livet'?? :/

    Det er en meget lang historie…. men jeg har pcos og alle fertilitetslæger ved hvor påpasselig man skal være og ikke bare fylde medicin på patienterne men ikke cfc. Jeg havde inden cfc en søn fra Holbæk og de forstod at være omhyggelige og gav sig tid og gamblede ikke. Det valgte cfc derimod at gøre. Det havde ikke været nødvendigt. 

    Det resulterede i livstruende overstiulering som overlægen på sygehuset sagde og en indlæggelse på 14 dage. Tog 13kg væske på på en uge og kunne ikke få vejret. 

    Jeg er stærk modstander af at det der er i fokus er resultater. Cfc er meget resultatorienterede og tager slet ikke højde for omkostninger op til resultaterne. Det er min personlige holdning. 

    Trianglen har været meget klare i mælet fra start. De ville ikke sætte mig op i medicin selvom jeg flere gange spurgte efter det. Og resultatet er nu at jeg er gravid. 

    Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 23 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.