Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

Åndsvage svigermor! lidt langt...

15.december 2006 kl. 12:21
Luk
Medlem siden 05-08-2006
Sidst online 07-07-2020
15-12-2006 12:21
Luk
Medlem siden 05-08-2006
Sidst online 07-07-2020
Godt skrevet
0

Min mand har en mor som driver os begge to til vanvid.. Han har en søster der er 26. Ved giodt at alle søskende føler der bliver gjort forskel men det bliver der virkelig! hans mor kører land og rige rundt med hans søste, spiser sammen er sammen i weekenderne hygger osv. Jeg har set kvinden TO gange på 3 år.. og det var OS der kom ned til hende.. hun inviterer os aldrig. Vi skal altid inviterer os selv. Og endnu har huun ikke været heroppe endnu. han har faktisk ikke set Marcus endnu. han er 7 uger.. Hun bor i herning og vi bor i Thy så der er jo ikke ret langt!

Vi er tit i Herning ordi mandens venner bor dernede, men hans mor har aldrig tid til at få besøg. (og kvinden er altså i 40'erne og sund og rask, så det er sgu ikk alderen der gør at hun ikek kan komme.æ. Min farmor på 72 har sgu allerede set Marcus! og hun bor trods alt helt på fyn...!!!)

Mandens forældre er skilt. Hans far har mødt en ny dame og hun er noget så sød! Hende har jeg mødt tre gange på 2 måneder..! Og hun er jo ikk engang min rigtige svigermor.. Nu vil vi så inviterer hende med til barnedåben i februar, men det vil mandens søster og hans mor ikke have..! DE KAN FAND'FISME TRO DET BLIR LYV! kvinden har ikk egang været oppe og se Marcus, men hun mener hun ska bestemme hvem der skal med til hans fest som VI betaler!

Hun har sgu ikke smidt så meget som 5 øre til hans fest eller andre ting. Hvorimod mine forældre har hjulpet rigtig meget. Både økonomisk (Barnevogn, puslebord, vugge og rige mange andre ting så som tøj og lign. men ikek så meget som en SPARKEDRAGT har hun kunnet give ham!!!) men har så sandelig også været der for os. De er jo faktisk også forældre for Martin..

Hver gang vi inviterer hans mor (min svigermor) så siger hun enten at det kan hun ikek eller også vik hun gerne, men ringer i sidste øjeblik og aflyser.. Sidst kunne hun ikke komme fordi hans søster havde hovedpine!! (De bor hver for sig)

Vi er snart kommet til et punkt hvor jeg bare har lyst til at kappe forbindelsen - og manden har detpå smme måde.. Han bliiver jo ikke bare skuffet med også ked af det når hans mor er sådanen forbandet kælling!! fatter ikek at man ikke kan interessere sig mere for sit barn/barnebarn..

Nå, men sagde til hende da hun ville bestemme om Martins fars nye kæreste skulle med, at Line (farens nye kæreste) blev inviteret som alle de andre. Og sagde så til Martins mor inden samtalen sluttede. "Lad os nu se om du overhovedet kommer.." Bang og røret røg på...

Ahhhhh Skulle lige af med det!

Anmeld
Svar
Dreng - pige - pige - projekt baby start juni 2020
Godt skrevet
0
Dreng - pige - pige - projekt baby start juni 2020
15.december 2006 kl. 12:32
#1
Luk
Medlem siden 25-02-2004
157 startede debatter
733 skrevne indlæg
  Online
15-12-2006 12:32
Luk
Medlem siden 25-02-2004
157 startede debatter
733 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0
der var engang en der sagde til mig at man giver sin familie alt alt for mange chancer til at træde på en og gøre en ked af det. Hvis det var din veninde der gjorde det der havde hun jo fået sparket for længst ikke? og hun lyder ikke som en særlig god mor alligevel - så for mit vedkommende ville jeg synes det var spild at holde kontakten. Jeg kan godt forstå du er sur og det synes jeg du har alt muligt ret til at være.
Tænk sig at hun ikke engang har gidet se din lille søn op i r.... med hende og tag du og inviter din mands far og nye kone uden at have betænkeligheder - som du nævner er jun jo en kvinde på 40 år og så er det vist kun på tide at hun lære hvordan man kan tillade sig at behandle andre. Ellers så sæt dig og skriv et langt pænt(den hænger bedre fast:p) brev men hvor du på en pæn måde fortæller hende hvad dine tanker er og sig ligeud at du ikke synes i akal holde kontakten hvis det skal være på den måde for det lyder som om at din søn allerede har en "farmor" der holder af ham.

Håber i får en dejlig barnedåb :)

Knus Nelle
Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
15.december 2006 kl. 15:13
#2
Luk
Medlem siden 23-04-2006
763 startede debatter
3901 skrevne indlæg
  Online
15-12-2006 15:13
Luk
Medlem siden 23-04-2006
763 startede debatter
3901 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Hej

Det lyder til at være en rigtig dum kælling du har som svigermor, og selvfølgelig skal hun ikke bestemme, hvem der skal med til jeres barnedåb. Det må da være jer og kun jer der kan bestemme det. I behøver vel ikke engang fortælle hende, hvem der ellers bliver inviteret til jeres barnedåb.

Hvis jeg var i dine sko, tror jeg dog jeg ville "bevare" kontakten, men kun på det plan, at hun blev inviteret til barnedåb, konfirmation, rund fødselsdag og sådan nogle ting. Der er ingen grund til, at snakke mere med hende end højst nødvendigt. Jeg ved godt at nogle har den holdning at man giver sin familie alt for mange chancer, men den kan jeg altså ikke helt tilslutte mig. Familie er nu engang familie, og så må man leve med dem, for de kan altså ikke byttes på samme måde som venner kan.

Knus Mie

Anmeld
Svar
MinTicker.dk Ticker MinTicker.dk Ticker MinTicker.dk Ticker
Godt skrevet
0
MinTicker.dk Ticker MinTicker.dk Ticker MinTicker.dk Ticker
16.december 2006 kl. 11:23
#3
Luk
Medlem siden 03-11-2006
238 startede debatter
6868 skrevne indlæg
  Online
16-12-2006 11:23
Luk
Medlem siden 03-11-2006
238 startede debatter
6868 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Synes det er sådan en strid opførsel.

Forstår ikke folk kan være så selvglade og ophøjede. Det er som om de altid er de vigtigste og ikke kan forstå alt ikke handler om dem.

Havde vist lidt det samme med min mormor...eller min mor have.

Min mormor kunne ikke lide børn...efter hendes egen ord " individer man ikke kan føre en voksen samtale med" Hvad er det for noget pjat?? Så har nok set hende 5 gange i mit liv fordi min mor slap forbindelsen. Hvis os unger ikke måtte komme på besøg, gad hun heller ikke.

Så tror din svigermor er lidt i samme stil. Hun er ikke særligt interesseret i jer, bare hun har det godt og alle tænker på hende.

ØV for et kvindemenneske. Det er selvfølgelig synd for din anden halvdel at hans egen mor er sådan, men hun er da ikke værd at spilde tid på.

Nå, men det var så bare min mening.

God jul :-)

Maria

Anmeld
Svar
Mor til William 290607, Victoria 270209 og Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Godt skrevet
0
Mor til William 290607, Victoria 270209 og Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
20.december 2006 kl. 17:09
#4
Luk
Medlem siden 02-10-2006
19 startede debatter
85 skrevne indlæg
Sidst online 07-06-2010
20-12-2006 17:09
Luk
Medlem siden 02-10-2006
19 startede debatter
85 skrevne indlæg
Sidst online 07-06-2010
Godt skrevet
0

Inden I slår hånden af hende. Kan virkelig godt forstå at du skulle af med lidt galle :-D Men man skal tænke sådan beslutninger godt igennem. Selvfølgelig skal hun ikke bestemme hvem der skal med til jeres fester!

For at gøre en lang historie kort, ser jeg ikke længere min far. Min mand og jeg blev gift i foråret, og jeg kunne bare ikke se mig, med min far op af gulvet. Efter ham og min mor flyttede fra hinanden har kontakten været meget dårlig, især fra hans side - har kun set ham de obligatoriske to gange om året, og han har aldrig set hvor min mand og jeg bor, samtidig taler vi meget dårligt sammen, og er lige stædige vil jeg tro.

Efter mange tanker, og en fornemmelse af han ikke ville deltage til brylluppet, fortalte jeg ham det ikke blev ham der skulle følge mig op, hans reaktion var så at slå hånden af mig - gudskelov var jeg forberedt på dette!

Jeg har idag en smule dårlig samvittighed, hvilket jeg jo ikke skal have. Har gået med mange tanker om jeg skulle kontakte ham og fortælle han skulle være morfar - men er nået frem til at det skal jeg ikke, for hvad skulle det ændre, han vil jo stadig ikke komme og besøge os og vi taler sikkert lige så dårligt sammen, og så er jeg lige så godt stillet uden ham. Håber bare ikke jeg støder ind i ham en dag, men det kan vel ikke undgås:s Er lidt konfliktsky...

En langt indlæg, som kunne have været meget længere, da min mands forældre også er skilt... :-D

Anmeld
Svar
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
Godt skrevet
0
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
Not logged in

Anmeld til moderator

Jeg mener, at dette indlæg overtræder Min-Maves regler eller overtræder god skik.

Årsag :
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.
* Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her.

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

Nyeste artikler

 

Jul på Min-Mave.dk

Julen nærmere sig med hastige skridt og måske har julestressen allerede meldt sin ankomst i det lille hjem. Her på Min-Mave spreder vi intet andet end jule hyggemed fede præmier som du kan finde, sjove juleaktiviteter og de bedste juleopskrifter til gravide og babyer. Hver søndag i hele julen udlodder vi fede præmier til én heldig vinder og man deltager ved at følge med i vores breve. Læs mere

 
ANNONCE
 

En huskeliste til de kommende forældre

Hvad skal du få købe til din kommende baby? Hvad skal vi nå inden fødslen? Vi har lavet en guide som hjælper nye kommende forældre i månederne inden fødslen Læs mere

ANNONCE
 

3 ting, der er ideelle at lave som gravid

At blive gravid er en stor omvæltning i sin ellers helt normale hverdag. Fra øjeblikket hvor du står med en positiv graviditetstest i hånden, er du ikke længere alene, og det vil komme til at være sådan langt ud i fremtiden. Læs mere

ANNONCE
 

3 ting du ikke vidste om efterfødselstræning

Træning kan gøre dig glad og gøre dig til den mor, du gerne vil være. Styrketræning og motion bruges som behandling af fødselsdepression. Læs mere

 

Gratis mini-kursus til dig, som vil opnå et varigt vægttab under barsel

På Maria Diors mini-kursus lærer du helt konkret, hvordan du skaber de bedste og korrekte rammer for dig selv, hvordan du undgår yoyo-vægten og de ekstra irriterende kilo, som sætter generer dig i hverdagen. Dette kursus handler om, at give dig de helt korrekte redskaber til, at du kan gøre dit bedste for at opnå et varigt vægttab under barsel når du lige har født, men måske ikke har så meget overskud. Læs mere

Nyeste blogindlæg

 

Nyeste artikler

 

Jul på Min-Mave.dk

Julen nærmere sig med hastige skridt og måske har julestressen allerede meldt sin ankomst i det lille hjem. Her på Min-Mave spreder vi intet andet end jule hyggemed fede præmier som du kan finde, sjove juleaktiviteter og de bedste juleopskrifter til gravide og babyer. Hver søndag i hele julen udlodder vi fede præmier til én heldig vinder og man deltager ved at følge med i vores breve. Læs mere

 
ANNONCE
 

En huskeliste til de kommende forældre

Hvad skal du få købe til din kommende baby? Hvad skal vi nå inden fødslen? Vi har lavet en guide som hjælper nye kommende forældre i månederne inden fødslen Læs mere

ANNONCE
 

3 ting, der er ideelle at lave som gravid

At blive gravid er en stor omvæltning i sin ellers helt normale hverdag. Fra øjeblikket hvor du står med en positiv graviditetstest i hånden, er du ikke længere alene, og det vil komme til at være sådan langt ud i fremtiden. Læs mere

ANNONCE
 

3 ting du ikke vidste om efterfødselstræning

Træning kan gøre dig glad og gøre dig til den mor, du gerne vil være. Styrketræning og motion bruges som behandling af fødselsdepression. Læs mere

 

Gratis mini-kursus til dig, som vil opnå et varigt vægttab under barsel

På Maria Diors mini-kursus lærer du helt konkret, hvordan du skaber de bedste og korrekte rammer for dig selv, hvordan du undgår yoyo-vægten og de ekstra irriterende kilo, som sætter generer dig i hverdagen. Dette kursus handler om, at give dig de helt korrekte redskaber til, at du kan gøre dit bedste for at opnå et varigt vægttab under barsel når du lige har født, men måske ikke har så meget overskud. Læs mere