Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

ammerådgivning babyinstituttet

12.oktober 2019 kl. 19:40
Luk
Medlem siden 19-11-2016
  Online
12-10-2019 19:40
Luk
Medlem siden 19-11-2016
  Online
Godt skrevet
0

Er der nogle der har erfaring, med ammerådgivning hos babyinstituttet, er det tiden og pengene værd ??

Anmeld
Svar
MinTicker.dk Ticker
Godt skrevet
0
MinTicker.dk Ticker
12.oktober 2019 kl. 21:12
#1
Luk
Medlem siden 16-08-2019
22 startede debatter
591 skrevne indlæg
  Online
12-10-2019 21:12
Luk
Medlem siden 16-08-2019
22 startede debatter
591 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Jeg var derude da min datter var 2 uger, vores amning var kørt helt af sporet og vi stod overfor at skulle genindlægges hvis hun ikke tog på. Jeg havde booket en times konsultation, men efter den time var det klart at jeg havde brug for meget meget mere hjælp, så vi måtte dybt i lommerne og finde råd til en overnatning - uden den havde vi ikke haft en amning. De hjalp med såropheling, ammeteknik, erstatning (det var nødvendigt), fik mig til at pumpe, pumpe, pumpe... Det hjalp, og vi undgik genindlæggelse, men jeg fik aldrig mælk nok og ved en senere konsultation introducerede de mig for medelas sns flaskesystem. For mig var det IKKE en hurtig og nem løsning, men uden det ophold havde jeg ikke haft en amning efter de første 14 dage. Jeg anbefalede dem efterfølgende til alt og alle - og det står jeg stadig ved - jeg ville selv ønske at jeg havde søgt hjælp tidligere, så hvis du overvejer det og amning er meget vigtigt for dig, så er det pengene værd, men vær bevidst om at det ikke nødvendigvis fjerner alle dine ammeproblemer. Held og lykke❤️

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0

Slettet bruger

12.oktober 2019 kl. 22:05
#2
Slettet bruger
12-10-2019 22:05
Godt skrevet
0

Jeg har haft et meget udfordrende ammeforløb, og fik også god hjælp på barselsgangen, men ellers har jeg ikke set nogen grund til at søge hjælp, for de ting de sagde på barselsgangen blev jeg bare ved med at rette mig efter da jeg var kommet hjem. Må jeg spørge hvad det er dine ammeproblemer går ud på? For det er slet ikke sikkert at det er så kompliceret som du tror. Nogen gange er det bare et enkelt råd der skal til 😊

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
12.oktober 2019 kl. 23:32
#3
Luk
Medlem siden 07-03-2015
25 startede debatter
901 skrevne indlæg
  Online
12-10-2019 23:32
Luk
Medlem siden 07-03-2015
25 startede debatter
901 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Jeg havde selv en problematisk opstart med min den første. En træt, stresset krop, en dårlig selvtillid samt et for kort tungebånd hos baby, var ved at ødelægge vores amning. 

Jeg fik rigtig god hjælp fra min nære veninde som havde fuldammet tvillinger, samt min SP som havde taget en overbygning indenfor ammeteknik. 

Tungebåndet blev hurtigt snippet på dag 3 efter fødslen, allerede der var mine vorter ret medtagede pga forkert sutteteknik. Men det rettede sig langsomt efter snipningen. Men den vigtigste hjælp jeg fik, var støtte og opmuntring til at tro på at det her kunne jeg godt. Og så en SP som vidste det var naturligt at ammebørn tager på i ryk. Så hun har helt rolig de første 3 uger hvor min datter ikke tog særlig meget på, og slet ikke sammenlignet med flaskebørn,- selvom jeg mega stressede over at baby ikke tog mere på. Men SP blev ved at berolige mig om, at det nok skulle komme. Jeg skulle stole på mig selv og baby, da der var masser af våde bleer. Og ganske rigtigt, efter 4 uger begyndte vægten at stige helt vildt. Set i bakspejlet, kom vægtstigningen samtidig med at smerterne aå småt fortog sig og jeg fandt roen og tålmodigheden og troen på min amning. Jeg accepterede at amning fyldte de fleste timer i døgnet og sørgede for at bure mig inde med baby i sengen med massr af hud-til-hud i mange timer hver dag uden besøg. Bare øve og øve og øve. Og så kom det. Jeg endte med at fuldamme min lille flødeprop (som hun endte med at blive) til hun var 8 mdr. 

Skriv endelig hvis du har spørgsmål ell andet, vi er mange herinde med erfaring Som du måske kan bruge. 

Og der er meget god informativ læsning på ammenet.dk

Og ja, jeg ville absolut heller ikke være bleg for at give penge efter en ammevejleder! Jeg ville gå all-in, inden jeg ville vælge at give op, specielt når nu der er hjælp at hente. Så måtte jeg finde pengene et sted. Men det komme an på hvor meget man gerne vil detno

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
13.oktober 2019 kl. 00:23
#4
Luk
Medlem siden 19-11-2016
3 startede debatter
1236 skrevne indlæg
  Online
13-10-2019 00:23
Luk
Medlem siden 19-11-2016
3 startede debatter
1236 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
1

Åh ja hvad er der ikke galt med amningen. 

Jeg fik kejsersnit for 15 dage siden, og besked om at når jeg havde fået snit kunne det tage længere tid for mælken at løbe til, samtidig fortæller de mig at når jeg har pco er det slet ikke sikkert at jeg kan amme. Da jeg havde insulinkrævende sukkersyge i graviditeten, har man fodret min datter med kop inden for den første time af hendes liv. Jeg fik udleveret et stak papirer om at malke ud med hånden, så min datter fik råmælken i kop. 

12 timer efter fødsel bliver hun udskrevet fra neonatal, og kommer ned til mig på barsel, her er vi mere eller mindre overladt til os selv. Der er en sygeplejerske der overvære en amning og siger at min datter ikke har ordentligt fat, hun tager fat i barnets hovede, og ret hårdhændet får hende knappet på.... det virker men der er endnu ikke mælk. Så får jeg kastet en ammebrik i hovedet, ingen forklaring om hvordan sådan en virker, og de få dråber min datter får tager hun til takke med. Så kommer de med sukker vand, for at få hende til at tage fat, uden resultat. Så kommer de med en ammesonde, men fodre som var det en foie gra gås og hjælper os ikke til at hun sutter selv. 

Efter 2 dage har min datter tabt 300g og vi sendes hjem en lørdag, uden noget som helst  andet end er skema om hvor mange ml jeg skal tvinge i mit barn, og besked om at malke ud efter hver amning, hver 3 time  

Mandag kommer sp, hun siger jeg skal fortsætte planen fra sygehuset og skal vække min datter for at fodre. 

Jeg er ved at gå op i limningen, for min datter bliver mindre og minde aktiv ved brystet, og stop fodres med mme i ammesonde, tvunget af sprøjten. 

Torsdag bliver jeg ringet op af en ny sp, der pga sygdom skal varetage næste besøg, og jeg klager min nød, fortæller hende at jeg føler at den plan der er lagt ikke holder, for efter 7 dage skal jeg begynde at lade min datter melde sig selv og tage en gang mme fra hende. 

Men hun sutter ikke optimalt, og opgiver efter 3 sut og lægger sig til at sove. Hun melder ikke sig selv og bare sover. 

Sp kommer og tjekker barnet, og bekræfter at hun bruger mit bryst som narresut, at hun ikke får mælk ud af det. Planen ændres og min datter skal sættes ned i mme så hun oplever sult, hun skal lægges til og sutte før hun får mme, og jeg skal stadig malke efter hver amning. Henover weekenden kommer der lidt mere mælk, men ikke meget og barnet bliver lidt mere aktiv ved brystet men slet ikke nok. 

Tirsdag har sp barn syg og der kommer en 3 sp, som kontrol vejer og beroligede mig med at mit barn er som hun skal være og hun tager på.... hun mener at vi skal holde fast i planen når der henover weekenden har været fremskridt. Vi aftaler at hun skal ringe torsdag, det gør hun og her kan jeg berette at der ikke er flere fremskridt og hun syntes jeg skal give op og gå på flaske. Og så vil hun komme fredag. 

Fredag blir jeg ringet op at hun er syg og en 4 sp kommer , hun vejer min datter der stadig tager på. Jeg fortæller hende at mit venstre bryst som ellers var rendt tør, nu pludselig giver lidt mælk igen, og hun ændre planen til at jeg skal lægge mit barn til og supplerer med mme i flaske efter amning. 

 

Nu sidder jeg så her med et barn der godt nok melder sig selv, men sim stadig tager til takke med lidt, bryster der drypper af mælk, men jeg kan ikke malke ret meget ud og tøsen sutter sig ikke mæt. Hvis jeg håndmalker kan keg blive ved at få noget ud... 

jeg står i ingen mands land, for jeg vil virkelig gerne amme, og min datter vil gerne ligge der, men teknikken er gal, hun opgiver hurtigt og ligger bare og hygge sutter. Her til aften har hun ligget i 2 timer og “suttet” og så gav jeg op og hentede en flaske. 

Anmeld
Svar
MinTicker.dk Ticker
Godt skrevet
1
MinTicker.dk Ticker
13.oktober 2019 kl. 00:41
#5
Luk
Medlem siden 17-09-2019
20 startede debatter
177 skrevne indlæg
  Online
13-10-2019 00:41
Luk
Medlem siden 17-09-2019
20 startede debatter
177 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
4

Vi var på babyinstituttet (i Gentofte), og kan varmt anbefale det! Jeg var der "kun" 1,5 time, men kender flere der har været der både over et par gange konsultationer, og med overnatning. Alle pengene værd!! Fuldt engageret personale, vi var 100% trygge fra start, og med en historik med ammebrikker, gennemtyggede brystvorter, sp (flere) der fejlagtigt oplyste at sutteteknik var korrekt, endte jeg med at fuldamme. Det første hende fra barselsinstituttet gjorde var med en handske at stikke en finger ind i vores babys mund, for at MÆRKE om der rent faktisk kunne suttes effektivt, og ikke bare gisne om det.

Vær ikke genert med at "give slip" på hæmninger og de tager fat, men de viser dig også teknikken til selv at få baby korrekt på. Og det er en virkelig kort periode brystet skal "proppes" ind, så er munden snart stor og stærk nok til at kunne selv! 

Bare ring i morgen selvom det er søndag. Hvis de ikke lige tager den, er det fordi de er i gang med en baby. Du lægger besked, og de ringer tilbage kort efter. 

Jeg havde det sådan, at så vidste jeg at jeg havde prøvet alt før jeg opgav, og de penge er hentet ind maaange gange på ikke at skulle købe mme, flasker i flere slags og størrelser samt steriliserings udstyr. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
4
13.oktober 2019 kl. 07:09
#6
Luk
Medlem siden 07-03-2015
25 startede debatter
901 skrevne indlæg
  Online
13-10-2019 07:09
Luk
Medlem siden 07-03-2015
25 startede debatter
901 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
1

ehj hold nu magle et utilfredstillende møgforløb du har været ude for!!!

Det er fandme ikke okay! 

Jeg ville ringe til baby instituttet eller en anden (meget gerne uddannet) ammevejleder asap og prøve at få hjælp der, nu hvor du ikke er klar til at læge amningen på hylden. Jeg tror sagtens det kan løses, nu hvor baby tager på,- også selvom det ikke er meget hun tager på endnu. Men det er jo det i kan få hjælp til at få styr på. Og så få noget ro og kompetent hjælp. Uden at vide det, tænker jeg at man sagtens kan ringe på en søndag.

Kæmpe kram til dig, sikke en turbulent opstart, jeg kan godt forstå hvis du er frustreret! 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
1
13.oktober 2019 kl. 07:10
#7
Luk
Medlem siden 07-03-2015
25 startede debatter
901 skrevne indlæg
  Online
13-10-2019 07:10
Luk
Medlem siden 07-03-2015
25 startede debatter
901 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
2
MiaNP skrev :

Vi var på babyinstituttet (i Gentofte), og kan varmt anbefale det! Jeg var der "kun" 1,5 time, men kender flere der har været der både over et par gange konsultationer, og med overnatning. Alle pengene værd!! Fuldt engageret personale, vi var 100% trygge fra start, og med en historik med ammebrikker, gennemtyggede brystvorter, sp (flere) der fejlagtigt oplyste at sutteteknik var korrekt, endte jeg med at fuldamme. Det første hende fra barselsinstituttet gjorde var med en handske at stikke en finger ind i vores babys mund, for at MÆRKE om der rent faktisk kunne suttes effektivt, og ikke bare gisne om det.

Vær ikke genert med at "give slip" på hæmninger og de tager fat, men de viser dig også teknikken til selv at få baby korrekt på. Og det er en virkelig kort periode brystet skal "proppes" ind, så er munden snart stor og stærk nok til at kunne selv! 

Bare ring i morgen selvom det er søndag. Hvis de ikke lige tager den, er det fordi de er i gang med en baby. Du lægger besked, og de ringer tilbage kort efter. 

Jeg havde det sådan, at så vidste jeg at jeg havde prøvet alt før jeg opgav, og de penge er hentet ind maaange gange på ikke at skulle købe mme, flasker i flere slags og størrelser samt steriliserings udstyr. 

Godt brugbart svar Og dejligt med et godt ammeforløb på trods af så hård en opstart, mega sejt gået!!

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2

Slettet bruger

13.oktober 2019 kl. 08:50
#8
Slettet bruger
13-10-2019 08:50
Godt skrevet
0
mikkamaria skrev :

Åh ja hvad er der ikke galt med amningen. 

Jeg fik kejsersnit for 15 dage siden, og besked om at når jeg havde fået snit kunne det tage længere tid for mælken at løbe til, samtidig fortæller de mig at når jeg har pco er det slet ikke sikkert at jeg kan amme. Da jeg havde insulinkrævende sukkersyge i graviditeten, har man fodret min datter med kop inden for den første time af hendes liv. Jeg fik udleveret et stak papirer om at malke ud med hånden, så min datter fik råmælken i kop. 

12 timer efter fødsel bliver hun udskrevet fra neonatal, og kommer ned til mig på barsel, her er vi mere eller mindre overladt til os selv. Der er en sygeplejerske der overvære en amning og siger at min datter ikke har ordentligt fat, hun tager fat i barnets hovede, og ret hårdhændet får hende knappet på.... det virker men der er endnu ikke mælk. Så får jeg kastet en ammebrik i hovedet, ingen forklaring om hvordan sådan en virker, og de få dråber min datter får tager hun til takke med. Så kommer de med sukker vand, for at få hende til at tage fat, uden resultat. Så kommer de med en ammesonde, men fodre som var det en foie gra gås og hjælper os ikke til at hun sutter selv. 

Efter 2 dage har min datter tabt 300g og vi sendes hjem en lørdag, uden noget som helst  andet end er skema om hvor mange ml jeg skal tvinge i mit barn, og besked om at malke ud efter hver amning, hver 3 time  

Mandag kommer sp, hun siger jeg skal fortsætte planen fra sygehuset og skal vække min datter for at fodre. 

Jeg er ved at gå op i limningen, for min datter bliver mindre og minde aktiv ved brystet, og stop fodres med mme i ammesonde, tvunget af sprøjten. 

Torsdag bliver jeg ringet op af en ny sp, der pga sygdom skal varetage næste besøg, og jeg klager min nød, fortæller hende at jeg føler at den plan der er lagt ikke holder, for efter 7 dage skal jeg begynde at lade min datter melde sig selv og tage en gang mme fra hende. 

Men hun sutter ikke optimalt, og opgiver efter 3 sut og lægger sig til at sove. Hun melder ikke sig selv og bare sover. 

Sp kommer og tjekker barnet, og bekræfter at hun bruger mit bryst som narresut, at hun ikke får mælk ud af det. Planen ændres og min datter skal sættes ned i mme så hun oplever sult, hun skal lægges til og sutte før hun får mme, og jeg skal stadig malke efter hver amning. Henover weekenden kommer der lidt mere mælk, men ikke meget og barnet bliver lidt mere aktiv ved brystet men slet ikke nok. 

Tirsdag har sp barn syg og der kommer en 3 sp, som kontrol vejer og beroligede mig med at mit barn er som hun skal være og hun tager på.... hun mener at vi skal holde fast i planen når der henover weekenden har været fremskridt. Vi aftaler at hun skal ringe torsdag, det gør hun og her kan jeg berette at der ikke er flere fremskridt og hun syntes jeg skal give op og gå på flaske. Og så vil hun komme fredag. 

Fredag blir jeg ringet op at hun er syg og en 4 sp kommer , hun vejer min datter der stadig tager på. Jeg fortæller hende at mit venstre bryst som ellers var rendt tør, nu pludselig giver lidt mælk igen, og hun ændre planen til at jeg skal lægge mit barn til og supplerer med mme i flaske efter amning. 

 

Nu sidder jeg så her med et barn der godt nok melder sig selv, men sim stadig tager til takke med lidt, bryster der drypper af mælk, men jeg kan ikke malke ret meget ud og tøsen sutter sig ikke mæt. Hvis jeg håndmalker kan keg blive ved at få noget ud... 

jeg står i ingen mands land, for jeg vil virkelig gerne amme, og min datter vil gerne ligge der, men teknikken er gal, hun opgiver hurtigt og ligger bare og hygge sutter. Her til aften har hun ligget i 2 timer og “suttet” og så gav jeg op og hentede en flaske. 

Ved du hvordan babys mund skal se ud under amning? Altså er du blevet vejledt i dette? 😊 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
13.oktober 2019 kl. 08:55
#9
Luk
Medlem siden 16-08-2019
22 startede debatter
591 skrevne indlæg
  Online
13-10-2019 08:55
Luk
Medlem siden 16-08-2019
22 startede debatter
591 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0
mikkamaria skrev :

Åh ja hvad er der ikke galt med amningen. 

Jeg fik kejsersnit for 15 dage siden, og besked om at når jeg havde fået snit kunne det tage længere tid for mælken at løbe til, samtidig fortæller de mig at når jeg har pco er det slet ikke sikkert at jeg kan amme. Da jeg havde insulinkrævende sukkersyge i graviditeten, har man fodret min datter med kop inden for den første time af hendes liv. Jeg fik udleveret et stak papirer om at malke ud med hånden, så min datter fik råmælken i kop. 

12 timer efter fødsel bliver hun udskrevet fra neonatal, og kommer ned til mig på barsel, her er vi mere eller mindre overladt til os selv. Der er en sygeplejerske der overvære en amning og siger at min datter ikke har ordentligt fat, hun tager fat i barnets hovede, og ret hårdhændet får hende knappet på.... det virker men der er endnu ikke mælk. Så får jeg kastet en ammebrik i hovedet, ingen forklaring om hvordan sådan en virker, og de få dråber min datter får tager hun til takke med. Så kommer de med sukker vand, for at få hende til at tage fat, uden resultat. Så kommer de med en ammesonde, men fodre som var det en foie gra gås og hjælper os ikke til at hun sutter selv. 

Efter 2 dage har min datter tabt 300g og vi sendes hjem en lørdag, uden noget som helst  andet end er skema om hvor mange ml jeg skal tvinge i mit barn, og besked om at malke ud efter hver amning, hver 3 time  

Mandag kommer sp, hun siger jeg skal fortsætte planen fra sygehuset og skal vække min datter for at fodre. 

Jeg er ved at gå op i limningen, for min datter bliver mindre og minde aktiv ved brystet, og stop fodres med mme i ammesonde, tvunget af sprøjten. 

Torsdag bliver jeg ringet op af en ny sp, der pga sygdom skal varetage næste besøg, og jeg klager min nød, fortæller hende at jeg føler at den plan der er lagt ikke holder, for efter 7 dage skal jeg begynde at lade min datter melde sig selv og tage en gang mme fra hende. 

Men hun sutter ikke optimalt, og opgiver efter 3 sut og lægger sig til at sove. Hun melder ikke sig selv og bare sover. 

Sp kommer og tjekker barnet, og bekræfter at hun bruger mit bryst som narresut, at hun ikke får mælk ud af det. Planen ændres og min datter skal sættes ned i mme så hun oplever sult, hun skal lægges til og sutte før hun får mme, og jeg skal stadig malke efter hver amning. Henover weekenden kommer der lidt mere mælk, men ikke meget og barnet bliver lidt mere aktiv ved brystet men slet ikke nok. 

Tirsdag har sp barn syg og der kommer en 3 sp, som kontrol vejer og beroligede mig med at mit barn er som hun skal være og hun tager på.... hun mener at vi skal holde fast i planen når der henover weekenden har været fremskridt. Vi aftaler at hun skal ringe torsdag, det gør hun og her kan jeg berette at der ikke er flere fremskridt og hun syntes jeg skal give op og gå på flaske. Og så vil hun komme fredag. 

Fredag blir jeg ringet op at hun er syg og en 4 sp kommer , hun vejer min datter der stadig tager på. Jeg fortæller hende at mit venstre bryst som ellers var rendt tør, nu pludselig giver lidt mælk igen, og hun ændre planen til at jeg skal lægge mit barn til og supplerer med mme i flaske efter amning. 

 

Nu sidder jeg så her med et barn der godt nok melder sig selv, men sim stadig tager til takke med lidt, bryster der drypper af mælk, men jeg kan ikke malke ret meget ud og tøsen sutter sig ikke mæt. Hvis jeg håndmalker kan keg blive ved at få noget ud... 

jeg står i ingen mands land, for jeg vil virkelig gerne amme, og min datter vil gerne ligge der, men teknikken er gal, hun opgiver hurtigt og ligger bare og hygge sutter. Her til aften har hun ligget i 2 timer og “suttet” og så gav jeg op og hentede en flaske. 

åh din stakkel. Det lyder nærmest identisk med mit forløb - og er derfor ikke klaret på én konsultation - du skal ha en overnatning derude er min absolutte overbevisning - og du skal ha den NU.
Du er meget velkommen til at skrive til mig privat hvis jeg kan hjælpe.

Så meget held og lykke med det hele - jeg er lige ved at tude på dine vegne ❤️❤️❤️

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
13.oktober 2019 kl. 09:21
#10
Luk
Medlem siden 19-11-2016
3 startede debatter
1236 skrevne indlæg
  Online
13-10-2019 09:21
Luk
Medlem siden 19-11-2016
3 startede debatter
1236 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0
Ulle8 skrev :
mikkamaria skrev :

Åh ja hvad er der ikke galt med amningen. 

Jeg fik kejsersnit for 15 dage siden, og besked om at når jeg havde fået snit kunne det tage længere tid for mælken at løbe til, samtidig fortæller de mig at når jeg har pco er det slet ikke sikkert at jeg kan amme. Da jeg havde insulinkrævende sukkersyge i graviditeten, har man fodret min datter med kop inden for den første time af hendes liv. Jeg fik udleveret et stak papirer om at malke ud med hånden, så min datter fik råmælken i kop. 

12 timer efter fødsel bliver hun udskrevet fra neonatal, og kommer ned til mig på barsel, her er vi mere eller mindre overladt til os selv. Der er en sygeplejerske der overvære en amning og siger at min datter ikke har ordentligt fat, hun tager fat i barnets hovede, og ret hårdhændet får hende knappet på.... det virker men der er endnu ikke mælk. Så får jeg kastet en ammebrik i hovedet, ingen forklaring om hvordan sådan en virker, og de få dråber min datter får tager hun til takke med. Så kommer de med sukker vand, for at få hende til at tage fat, uden resultat. Så kommer de med en ammesonde, men fodre som var det en foie gra gås og hjælper os ikke til at hun sutter selv. 

Efter 2 dage har min datter tabt 300g og vi sendes hjem en lørdag, uden noget som helst  andet end er skema om hvor mange ml jeg skal tvinge i mit barn, og besked om at malke ud efter hver amning, hver 3 time  

Mandag kommer sp, hun siger jeg skal fortsætte planen fra sygehuset og skal vække min datter for at fodre. 

Jeg er ved at gå op i limningen, for min datter bliver mindre og minde aktiv ved brystet, og stop fodres med mme i ammesonde, tvunget af sprøjten. 

Torsdag bliver jeg ringet op af en ny sp, der pga sygdom skal varetage næste besøg, og jeg klager min nød, fortæller hende at jeg føler at den plan der er lagt ikke holder, for efter 7 dage skal jeg begynde at lade min datter melde sig selv og tage en gang mme fra hende. 

Men hun sutter ikke optimalt, og opgiver efter 3 sut og lægger sig til at sove. Hun melder ikke sig selv og bare sover. 

Sp kommer og tjekker barnet, og bekræfter at hun bruger mit bryst som narresut, at hun ikke får mælk ud af det. Planen ændres og min datter skal sættes ned i mme så hun oplever sult, hun skal lægges til og sutte før hun får mme, og jeg skal stadig malke efter hver amning. Henover weekenden kommer der lidt mere mælk, men ikke meget og barnet bliver lidt mere aktiv ved brystet men slet ikke nok. 

Tirsdag har sp barn syg og der kommer en 3 sp, som kontrol vejer og beroligede mig med at mit barn er som hun skal være og hun tager på.... hun mener at vi skal holde fast i planen når der henover weekenden har været fremskridt. Vi aftaler at hun skal ringe torsdag, det gør hun og her kan jeg berette at der ikke er flere fremskridt og hun syntes jeg skal give op og gå på flaske. Og så vil hun komme fredag. 

Fredag blir jeg ringet op at hun er syg og en 4 sp kommer , hun vejer min datter der stadig tager på. Jeg fortæller hende at mit venstre bryst som ellers var rendt tør, nu pludselig giver lidt mælk igen, og hun ændre planen til at jeg skal lægge mit barn til og supplerer med mme i flaske efter amning. 

 

Nu sidder jeg så her med et barn der godt nok melder sig selv, men sim stadig tager til takke med lidt, bryster der drypper af mælk, men jeg kan ikke malke ret meget ud og tøsen sutter sig ikke mæt. Hvis jeg håndmalker kan keg blive ved at få noget ud... 

jeg står i ingen mands land, for jeg vil virkelig gerne amme, og min datter vil gerne ligge der, men teknikken er gal, hun opgiver hurtigt og ligger bare og hygge sutter. Her til aften har hun ligget i 2 timer og “suttet” og så gav jeg op og hentede en flaske. 

Ved du hvordan babys mund skal se ud under amning? Altså er du blevet vejledt i dette? 😊 

Tja hvis jeg er vejledt korrekt... 🥴

stor åben mund, med læber der krænger ud som en fisk

Anmeld
Svar
MinTicker.dk Ticker
Godt skrevet
0
MinTicker.dk Ticker
Not logged in

Anmeld til moderator

Jeg mener, at dette indlæg overtræder Min-Maves regler eller overtræder god skik.

Årsag :
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.
* Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her.

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

Nyeste artikler

ANNONCE
 

En huskeliste til de kommende forældre

Hvad skal du få købe til din kommende baby? Hvad skal vi nå inden fødslen? Vi har lavet en guide som hjælper nye kommende forældre i månederne inden fødslen Læs mere

ANNONCE
 

3 ting, der er ideelle at lave som gravid

At blive gravid er en stor omvæltning i sin ellers helt normale hverdag. Fra øjeblikket hvor du står med en positiv graviditetstest i hånden, er du ikke længere alene, og det vil komme til at være sådan langt ud i fremtiden. Læs mere

ANNONCE
 

3 ting du ikke vidste om efterfødselstræning

Træning kan gøre dig glad og gøre dig til den mor, du gerne vil være. Styrketræning og motion bruges som behandling af fødselsdepression. Læs mere

 

Gratis mini-kursus til dig, som vil opnå et varigt vægttab under barsel

På Maria Diors mini-kursus lærer du helt konkret, hvordan du skaber de bedste og korrekte rammer for dig selv, hvordan du undgår yoyo-vægten og de ekstra irriterende kilo, som sætter generer dig i hverdagen. Dette kursus handler om, at give dig de helt korrekte redskaber til, at du kan gøre dit bedste for at opnå et varigt vægttab under barsel når du lige har født, men måske ikke har så meget overskud. Læs mere

ANNONCE
 

Klinik for de ufrivillig barnløse - Freya Fertility

Her skal I møde klinikkens ejer og stifter, Tina Snebang-Storgaard, der åbnede klinikken tidligere på året. Tina har et langt CV indenfor gynækologi og obstetrik og har været ansat på både private klinikker og i det offentlige. Det der driver Tina er ønsket om at give ufrivillige barnløse den største og mest unikke gave i verden, nemlig at blive forældre Læs mere

ANNONCE
 

Gaver og forkælelse til den gravide

Forkæl din gravide kone, kæreste, datter, søster eller veninde med en skønne uskadelige produkter der forsøder de næste 9 måneder. Lets celebrate the baby buump!   Læs mere

Nyeste blogindlæg

 

Nyeste artikler

ANNONCE
 

En huskeliste til de kommende forældre

Hvad skal du få købe til din kommende baby? Hvad skal vi nå inden fødslen? Vi har lavet en guide som hjælper nye kommende forældre i månederne inden fødslen Læs mere

ANNONCE
 

3 ting, der er ideelle at lave som gravid

At blive gravid er en stor omvæltning i sin ellers helt normale hverdag. Fra øjeblikket hvor du står med en positiv graviditetstest i hånden, er du ikke længere alene, og det vil komme til at være sådan langt ud i fremtiden. Læs mere

ANNONCE
 

3 ting du ikke vidste om efterfødselstræning

Træning kan gøre dig glad og gøre dig til den mor, du gerne vil være. Styrketræning og motion bruges som behandling af fødselsdepression. Læs mere

 

Gratis mini-kursus til dig, som vil opnå et varigt vægttab under barsel

På Maria Diors mini-kursus lærer du helt konkret, hvordan du skaber de bedste og korrekte rammer for dig selv, hvordan du undgår yoyo-vægten og de ekstra irriterende kilo, som sætter generer dig i hverdagen. Dette kursus handler om, at give dig de helt korrekte redskaber til, at du kan gøre dit bedste for at opnå et varigt vægttab under barsel når du lige har født, men måske ikke har så meget overskud. Læs mere

ANNONCE
 

Klinik for de ufrivillig barnløse - Freya Fertility

Her skal I møde klinikkens ejer og stifter, Tina Snebang-Storgaard, der åbnede klinikken tidligere på året. Tina har et langt CV indenfor gynækologi og obstetrik og har været ansat på både private klinikker og i det offentlige. Det der driver Tina er ønsket om at give ufrivillige barnløse den største og mest unikke gave i verden, nemlig at blive forældre Læs mere

ANNONCE
 

Gaver og forkælelse til den gravide

Forkæl din gravide kone, kæreste, datter, søster eller veninde med en skønne uskadelige produkter der forsøder de næste 9 måneder. Lets celebrate the baby buump!   Læs mere