;

Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

hvor finder man styrken?

08.november 2018 kl. 22:47
Luk
Medlem siden 05-09-2017
  Online
08-11-2018 22:47
Luk
Medlem siden 05-09-2017
  Online
Godt skrevet
0

Hvis man inderst inde godt selv ved man er i et forhold der ikke er godt for en, man bliver behandlet dårlig psykisk.. svigtet gang på gang, hvis man er i sådan et forhold hvorfor er det så, så fandens svært at gå sin vej? Hvis man ved sin partner gentagne gange har været utro, stadig ikke er ærlig, ikke tager del i sin datters liv, vægter sin frihed højere end noget andet.... lad mig starte fra start,

Jeg har været i dette forhold i 8 år, for omkring 2 år siden bliver jeg gravid og for alvor går det galt i vores forhold det begynder i det små at blive mere og mere han ikke er hjemme og jeg tænker at det muligvis er frygten for at skulle være far der trænger sig på, jeg lader det fare hen og tænker det nok bliver bedre når han får sin pige i armene.. Jeg kunne helt ærligt godt tro om igen, det forsætter men har dog en lille periode hvor det ikke er så tit og jeg tænker vi er på rette vej igen da min datter er 6 mdr finder jeg ud af han har været utro gentagne gange og vi går her fra hinanden i en lille periode jeg tager ham tilbage han lover guld og grønne skove, og det begynder så småt at blive lidt bedre men svigtet og sorgen fra utroskaben sidder stadig i mig og tager i perioder hårdt på forholdet, der går ca 6-7 måneder sådan og så begynder han igen at søge sin frihed og begynder faktisk at blive mere og mere modbydelig i sine ord, hans holdninger og hele hans attitude giver mig en følelse af han i bund og grund er ligeglad med mig og ikke elsker mig så højt som jeg elsker ham, jeg har prøvet alt i det her og jeg prøver at stå fast i mine beslutninger når jeg beslutter mig for at det er slut men jeg vender tilbage til det nok skal blive bedre og jeg ved inderst inde godt selv at det bliver aldrig bedre, han vil højst sandsynligt være utro igen og jeg vil blive såret endnu engang... Jeg prøver at finde styrken til at stoppe det men jeg synes jeg er drænet for energi og den jeg har bruger jeg på min datter, hun er en dejlig og glad pige som virkelig trives til trods for at mor og far ikke kan finde ud af det, vi tager ikke vores diskutioner foran hende men når hun sover. Jeg ved ikke hvor jeg vil hen med det her, måske derhen hvor der sidder nogen kvinder der har været i ligne forhold og kan komme med råd?

Jeg tror jeg er bange for at sidde alene og ikke komme videre hvis vi går fra hinanden og hans liv forsætter som om intet var hændt han hurtigt er videre til en ny, det ville gøre så hamrende ondt og virkelig give mig følelsen af at jeg ikke var mere værd, min selvtillid er virkelig i bund efter de sidste 2 år....

Jeg har ikke brug for nogen der skal dunke mig i hovedet med tarvelige svar men tager gerne imod erfaringer og gode råd...

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
09.november 2018 kl. 01:10
#1
Luk
Medlem siden 07-07-2018
2 startede debatter
233 skrevne indlæg
  Online
09-11-2018 01:10
Luk
Medlem siden 07-07-2018
2 startede debatter
233 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
7

Hej , først og fremmest synes jeg at du skal tage skridtet og få smidt ham ud. Han træder overalt på dine følelser - og ved du hvorfor han gør det? 

Fordi du lader ham gøre det. 

Han har været dig utro utallige gange, han er tydeligvis ligeglad med dig, du bliver jo nærmest kun, fordi det er nemmere end at gå. 

Kvinde, hank op i dig selv. Du fortjener bedre, du fortjener en der er en god kæreste og en god far overfor sit barn. 

Skynd dig at komme væk fra ham..

Anmeld
Svar
Godt skrevet
7

Slettet bruger

09.november 2018 kl. 05:59
#2
Slettet bruger
09-11-2018 05:59
Godt skrevet
1

Godmorgen. Tror ikke der er så meget andet for at gå. Har selv været der dog uden barn og det gør det nemmere at gå, men forestil dig din energi, når du ikke skal bekymre dig om faren, du kan koncentrere dig fuldt om din datter og jeres liv, ny sød kæreste skal nok komme når du er klar. 

Kan godt sætte mig ind i at det er svært at se ham komme videre, men ærligt så er han ikke din sorg værd, Han viser tydeligt Hvad han vil. Så væk med ham og find hverdagen for dig og din datter. At han er væk er ris til egen røv det kan min mand skrive under på han har en kamp nu fordi han har prioriteret arbejde først for længe. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
1
09.november 2018 kl. 08:25
#3
Luk
Medlem siden 07-02-2008
390 startede debatter
3141 skrevne indlæg
  Online
09-11-2018 08:25
Luk
Medlem siden 07-02-2008
390 startede debatter
3141 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
2

Måske skal du finde styrken ved at tænke på din datter. Ønsker du at hun vokser op med en mor der lader sig trampe på som sit forbillede? Du er bange for at sidde alene mens han hurtigt er videre med sit liv, men ærlig talt lyder det som om I allerede er nået der til... han søger sin frihed og du sidder tilbage med barn og angsten for hvornår han igen er dig utro.

I kan prøve at søge hjælp ved en terapeut, men det kræver at I begge er indstillet på at arbejde benhårdt og tror på det kan blive bedste. Er det ikke tilfældet, så se at komme ud af det forhold. Din datter er ikke tjent med at vokse op med forældre der har så smertefuld en relation, og du er ikke tjent med at være en del af det.

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2
09.november 2018 kl. 09:52
#4
Luk
Medlem siden 21-02-2017
3 startede debatter
26 skrevne indlæg
  Online
09-11-2018 09:52
Luk
Medlem siden 21-02-2017
3 startede debatter
26 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Jeg har sendt dig en meddelselse....

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
09.november 2018 kl. 11:19
#5
Luk
Medlem siden 07-01-2018
131 skrevne indlæg
  Online
09-11-2018 11:19
Luk
Medlem siden 07-01-2018
131 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Kram til dig. Det lyder ikke særlig rart! 

Jeg synes du skal snakke med en professionel omkring din situation. Jeg har tidligere set folk henvise til mødrehjælpen, så måske du kunne kontakte dem for vejledning og støtte?! 

Ønsker dig det bedste og håber du finder styrken til at forlade ham - der er vist ingen tvivl om, at det vil være det bedste for dig. 

Anmeld
Svar
ANKA
Godt skrevet
0
ANKA
09.november 2018 kl. 12:22
#6
Luk
Medlem siden 31-10-2018
3 startede debatter
21 skrevne indlæg
  Online
09-11-2018 12:22
Luk
Medlem siden 31-10-2018
3 startede debatter
21 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
3

Jeg forlod min eksmand, da jeg var seks måneder henne med mit første barn. Det var benhårdt, og der var nogle måneder efterfølgende, hvor jeg af og til fortrød. Min eksmand var ikke utro (så vidt jeg ved), men han var virkelig ikke sød ved mig, og nogle gange kom han bare ikke hjem fra arbejde. Jeg anede aldrig om han ville komme hjem efter arbejde eller om han vile tage over til sine venner - han gav aldrig besked, og opførte sig i det hele taget som om, han boede på hotel - jeg stod med ALT det praktiske, et fulditdsjob og var oven i købet gravid.

Kort tid efter jeg fødte min søn, gik det dog op for mig, hvor rigtig beslutningen om at gå var. I løbet af det næste års tid byggede jeg min selvtillid op igen, stykke for stykke, og begyndte også at date igen. Min eks blev så kæreste med en venindes veninde, som jeg godt kendte i forvejen. Det var noget af et slag, husker jeg, men jeg husker også, at jeg tænkte, at det nok gav ro på hjemmefronten i forhold til vores barn - forstået på den måde, at jeg håbede, at han enten kom som aftalt eller holdt sig helt væk. Han havde nemlig et års tid, hvor han enten aflyste aftaler eller bare ikke dukkede op. Da han fik en kæreste, holdt han helt op med at komme på besøg. Endelig blev der ro - også i forhold til Statsforvaltning mv.

De slog op igen 3-4 måneder senere, men da fik jeg ham overtalt til at give mig den fulde forældremyndighed - jeg fangede ham på et godt tidspunkt, og han kunne godt selv se, at han ikke rigtig opførte sig som en god far. Siden har vi ikke set ham.

Min dreng er i dag 7 år. Da min søn var 14 måneder, mødte jeg min nuværende mænd, og vi har været sammen lige siden. Vi er gift og har en fælles datter. Til januar får vi også en fælles søn. Min mand har taget min store dreng til sig som sin egen - noget, der var muligt, fordi den biologiske far valgte, at han ikke ville være en del af billedet. Min dreng kalder ham "far", men kender godt sandheden (fortalt i børnehøjde) i forhold til, at han først havde en anden far, men nu har min mand som far i stedet. Vi har det godt. Min mand behandler mig KUN med kærlighed og respekt - det samme gælder børnene.

Hverdagen er altid travl, men når vi sidder i sofaen om aftenen, sidder min mand og nusser/snuser mig i håret, trækker mig ind til sig og kysser mig i nakken mens han aer min mave. Han har ALDRIG sagt noget tarveligt til mig eller været ligeglad med mine følelser. Hvis han har gjort noget, som ikke er glad for (vi taler ting i småtingsafdelingen, som fx at have glemt noget, vi har aftalt), lytter han til mig, tager det hele ind og vurderer situationen. Han tager mig alvorligt - noget, min eks aldrig rigtig gjorde.

Så kære trådstarter - du skal gå din vej. Jeg lover dig, det kan blive SÅ meget bedre! Det kan godt være, at din kæreste finder en ny først, men det betyder jo ikke, at hans liv er bedre end dit eller at han er lykkeligere end dig. Jeg ved godt, at det gør ondt, når den slags sker, men du er simpelthen nødt til at være logisk her og tænke lidt mindre på de følelser, der ikke engang er en realitet endnu.

Du bliver gladere når du er gået fra ham. Det tager nok nogle måneder, men jeg lover dig: det er bedre at være single end at være så ensom i sit forhold, som du er nu.

Anmeld
Svar
Godt skrevet
3
09.november 2018 kl. 12:51
#7
Luk
Medlem siden 05-09-2017
61 startede debatter
172 skrevne indlæg
  Online
09-11-2018 12:51
Luk
Medlem siden 05-09-2017
61 startede debatter
172 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Først tak for alle jeres svar! De alle gode.

Og tak for dit svar, det ramte et eller andet i mig.. Jeg tænker at sådan som tingene har fungeret indtil videre har han ikke haft hende alene, han har skiftet hendes ble 2 gange, hun er 14 mdr.. Han er ikke en del af at sørge for aftensmad til hende, bad, at putte hende til lur eller til nat, han har aldrig børstet hendes tænder og er ikke en del af at hente og bringe, han leger ikke med hende, han vil gerne kramme og putte på sofaen når hun er træt men han er virkelig ikke en del af hendes hverdag på den måde, han har selv givet udtryk for han ikke kan ha hende imens jeg f.eks tog ud med en veninde for det kan han ikke finde ud af siger han.. Jeg tænker hvis vi går fra hinanden kan det så være rigtigt at han har ret til kun at skulle se hende engang imellem når det passer ham og så komme og lege, legeonkel og skride igen når han ikke gider mere? Har jeg intet at skulle ha sagt i forhold til vi har fælles forældremyndighed og han har hele sin frihed og kan komme og gå som det passer ham? Hvordan er reglerne her, har jeg krav på noget eller kan man bede ham eller søge om han ligesom din eks mand fraskriver sig retten til hende hvis han ikke vil tage del af ansvaret? 

Jeg kender ikke reglerne...

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
09.november 2018 kl. 13:53
#8
Luk
Medlem siden 27-03-2015
2 startede debatter
3547 skrevne indlæg
Sidst online 17-02-2019
09-11-2018 13:53
Luk
Medlem siden 27-03-2015
2 startede debatter
3547 skrevne indlæg
Sidst online 17-02-2019
Godt skrevet
0

Jeg tænker at dit liv på mange måder bliver nemmere uden ham. Jeg kan godt forstå at det at tage skridtet er svært, for så står du alene. Men det gør du sådan set også nu...? Han er der ikke i forhold til sit barn, han er der ikke i forhold til dig. Tværtimod træder han rundt på dig. Du er i praksis alene med din datter, så det er jo ikke fordi du vil få det hårdere på dét område af at være alene. Så lige nu er du i det for forholdets skyld, og helt ærligt... Er dét virkelig et forhold der gør noget godt for dig? Nej. Du er jo ikke glad. Hvis du går vil du kunne komme videre og få dig et liv hvor du rent faktisk kan være glad, måske møde en dejlig mand osv. Find styrken i at du kan få et bedre liv uden ham.

Og som en anden også skriver, så tænk på din datter. Uanset om I ikke skændes foran hende eller ej, så er det dybt naivt at tro at hun ikke ser, hører og lærer af jeres forhold. Hun er ikke så gammel nu, men hun bliver jo også større. Vil du virkelig lære hende at et forhold er som det hendes forældre har lige nu? Så tænk også på din datter.

Al mulig held og lykke herfra. Det er benhårdt at gå, og selvfølgelig bliver alt ikke rosenrødt og lykke i det øjeblik du smækker døren. Men når du gør det, så får du muligheden for at skabe en bedre hverdag og et bedre liv. Det skal nok komme, men det kræver altså at du går.

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
Not logged in

Anmeld til moderator

Jeg mener, at dette indlæg overtræder Min-Maves regler eller overtræder god skik.

Årsag :
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

 • MommyBear - 17-03-2019

   
  Forældre der burde skamme sig
 • Britta Højbjerg... - 09-03-2019

   
  Jeg Er Forelsket
 • MamasVerden - 05-03-2019

   
  Derfor er Kvindernes Kampdag vigtig!
 • Faderstuen - 05-03-2019

   
  Mer' familie!

Nyeste artikler

 

Min-Mave.dk Podcast: Den dårlige fødsel

Podcast om Den dårlige fødsel, indtalt af Jordemoder PiaMaria Manou. Har du haft en dårlig fødselsoplevelse, er oplevelsen måske i din krop og sind længe. Læs mere

 

Genkend din bækkenbund - Gry Senderovitz

Et af de bekymringsområder, jeg møder hos næsten alle kvinder efter fødsler, er bekymring om knibeøvelser. Det er så ærgerligt for din bækkenbund er ikke ”noget som skal trænes”, men ”noget som skal leves”. Den er en kilde til masser af behag og glæde hvis man kender den. Omvendt er den en kilde til skam, bekymring og gener, når vi ikke taler ordentligt om den. Læs mere

 

Guide til BLW - når din baby styrer maden selv

Når din baby spiser selv, udvikles dens motoriske pincetgreb og gør dit barn nysgerrig på mad og smage. Læs mere

 

Kan du genkende din vulva? - Gry Senderovitz

”Er det et bombekrater efter fødslen?”  eller ”Er det hele faldet ud af mig?”. Sådanne spørgsmål skyldes jo ofte  at vi at vi ikke kendte den så godt inden og derfor har svært ved at se hvad der rent faktisk er forandret og hvad altid har set sådan ud. Læs mere

 

5 (ikke pinlige) måder at få nye mødrevenner på

Men heldigvis findes der masser af potentielle mødrevenner derude, som også lige har født og som kan blive dine nye bedste venner. Læs mere

 

Gravid med angst, men jeg (vi) gjorde det!

Terminsdato! Prikker til maven og fortæller baby at lejeaftalen er udløbet , har slukket for wifi derinde og nu skal han ud. Han har moslet meget i dag og maven er stram som en fodbold. Er utålmodig og træt af at være gravid. Læs mere

Nyeste blogindlæg

 • MommyBear - 17-03-2019

   
  Forældre der burde skamme sig
 • Britta Højbjerg... - 09-03-2019

   
  Jeg Er Forelsket
 • MamasVerden - 05-03-2019

   
  Derfor er Kvindernes Kampdag vigtig!
 • Faderstuen - 05-03-2019

   
  Mer' familie!
 

Nyeste artikler

 

Min-Mave.dk Podcast: Den dårlige fødsel

Podcast om Den dårlige fødsel, indtalt af Jordemoder PiaMaria Manou. Har du haft en dårlig fødselsoplevelse, er oplevelsen måske i din krop og sind længe. Læs mere

 

Genkend din bækkenbund - Gry Senderovitz

Et af de bekymringsområder, jeg møder hos næsten alle kvinder efter fødsler, er bekymring om knibeøvelser. Det er så ærgerligt for din bækkenbund er ikke ”noget som skal trænes”, men ”noget som skal leves”. Den er en kilde til masser af behag og glæde hvis man kender den. Omvendt er den en kilde til skam, bekymring og gener, når vi ikke taler ordentligt om den. Læs mere

 

Guide til BLW - når din baby styrer maden selv

Når din baby spiser selv, udvikles dens motoriske pincetgreb og gør dit barn nysgerrig på mad og smage. Læs mere

 

Kan du genkende din vulva? - Gry Senderovitz

”Er det et bombekrater efter fødslen?”  eller ”Er det hele faldet ud af mig?”. Sådanne spørgsmål skyldes jo ofte  at vi at vi ikke kendte den så godt inden og derfor har svært ved at se hvad der rent faktisk er forandret og hvad altid har set sådan ud. Læs mere

 

5 (ikke pinlige) måder at få nye mødrevenner på

Men heldigvis findes der masser af potentielle mødrevenner derude, som også lige har født og som kan blive dine nye bedste venner. Læs mere

 

Gravid med angst, men jeg (vi) gjorde det!

Terminsdato! Prikker til maven og fortæller baby at lejeaftalen er udløbet , har slukket for wifi derinde og nu skal han ud. Han har moslet meget i dag og maven er stram som en fodbold. Er utålmodig og træt af at være gravid. Læs mere