Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

gravid uge 40+ og på sommerhusferie??

12.februar 2018 kl. 18:01
Luk
Medlem siden 09-08-2015
  Online
12-02-2018 18:01
Luk
Medlem siden 09-08-2015
  Online
Godt skrevet
2

hej

sagen er den, at vi altid plejer at tage afsted i sommerhus ved Vesterhavet i uge 8 (lørdag uge 7 til lørdag uge 8) med hele min mands svigerfamilie (hans forældre, og to søskende med kærester og 5 hunde - 3 store og vores egne små)

sidste år var vores datter der nu er 21 måneder med for første gang

I år har hans ældste lillebror og kæreste en datter med på ca 2 måneder

dog kommer de store hunde ikke med

vi bor som de eneste i sønderjylland, og har ca 2 timers kørsel derop

jeg er i morgen 40+0 med vores nr 2, og kan jo føde hvornår det skal være

ferien er noget min mand har glædet sig helt vildt til

her kommer så problemet, jeg er ikke vildt tryg ved at skulle afsted, og det har jeg forsøgt at forklare min mand (også at jeg jo hvis jeg ikke har født skal til undersøgelse tirsdag i næste uge)

til dette reagerer han med, om jeg ikke kan snakke med sygehuset hernede om den undersøgelse ikke kan blive lavet på fredag i stedet, så vi kan komme afsted og ikke skal bruge hele tirsdag på at køre til sønderjylland og tilbage igen

eller at der jo ikke er langt til et nærliggende sygehus (som jeg virkelig ikke har lyst til at føde på, da de slet ikke kender mig eller vores situation - hård fødsel og efterforskning med nr 1)

det er som om han slet ikke vil forstå at jeg har brug for at være i vores eget hjem og tæt på vores eget sygehus 

den første fødsel var hård, og jeg skal denne gang være indlagt nogle dage efterfølgende

han mener ikke jeg overhovedet vil forsøge at få det til at fungere så vi kan komme afsted, og han regner med - at hvis jeg bare har født, så kan vi tage afsted (selv sp-besøg på 5. dag mener han bare må kunne udskydes hvis jeg går hen og føder så det skulle være i næste uge)

jeg har dog heller ikke lyst til at være andre steder end hjemme med en nyfødt søn på få dage hvis jeg skulle føde

er det mig der er sippet/fjollet/pivet eller hvad?

Hver gang jeg forsøger at forklare at jeg vil have det bedst hjemme, bliver han sur fordi han har glædet sig sådan.. Og jeg ved at han har brug for det da vi står midt i ombygning, han er lige blevet forfremmet og er max presset/stresset 

har foreslået at så kan han selv tage afsted, og så flytter jeg hjem til mine forældre (der bor 10 væk fra os), og så vil ha  tage vores datter med

dette ved jeg dog heller ikke om jeg har det godt med, da hans forældre har tendens til at drikke, og jeg har en fornemmelse af, at hun vil være overladt til dem meget af tiden fordi han har brug for at være samme  med hans brødre og slappe af og koble fra..

jeg er i vildrede, ved slet ikke hvad jeg skal gøre eller tænke 😞

og ved ikke om jeg reelt ville noget med opslaget, men havde brug for at komme ud med det 😞

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2
12.februar 2018 kl. 18:26
#1
Luk
Medlem siden 31-12-2017
10 startede debatter
51 skrevne indlæg
  Online
12-02-2018 18:26
Luk
Medlem siden 31-12-2017
10 startede debatter
51 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
12

EJ, du er da overhovedet ikke hverken sippet eller fjollet! Jeg synes, det virker helt vildt, at din mand slet ikke kan se dine behov i denne situation, som, undskyld mig, burde komme før hans, når nu det rent faktisk er dig, der skal føde et lille menneske!

Jeg havde en diskussion med min kæreste om, om han skulle på Roskilde festival til sommer, og jeg har altså først termin i september.. Kan slet ikke forstå, at din mand synes, det han foreslår lyder rimeligt eller acceptabelt.

Kan det være, der ligger noget andet bag? At han ikke føler sig set eller hørt nok generelt, og så kommer det til udtryk i en dum konflikt? Sådan er det jo nogle gange, hvis man ikke lige får talt om tingene. Så kommer de ud på en hensigtsmæssig måde.

Jeg ville sætte foden totalt i gulvet på dét der, og så tage en snak efterfølgende om, hvorfor den ferie er vigtigere end jeres barns fødsel i rolige og trygge omgivelser. Fortæl ham, hvordan det får dig til at føle, og fortæl ham, at det sårer dig, at han mener, at det andet er vigtigere. 

Du skal helt klart lytte til din mavefornemmelse, som siger dig, at du ikke er okay med det der.

 

Kram

Anmeld
Svar
Godt skrevet
12
12.februar 2018 kl. 18:40
#2
Luk
Medlem siden 16-05-2012
53 startede debatter
2965 skrevne indlæg
  Online
12-02-2018 18:40
Luk
Medlem siden 16-05-2012
53 startede debatter
2965 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
22

Er det med drikkeriet noget du kan tale med ham om? Altså forklare ham, hvorfor du ikke er tryg ved at overlade jeres datter til dine svigerforældre? Ellers synes jeg faktisk, at det var en fin ide, at han selv tog afsted, men jeg kan sagtens forstå, at du ikke har lyst til at overlade ansvaret for din lille datter til berusede mennesker. Jeg synes overhovedet ikke, at du er sippet. Du er højgravid, og det er altså de færreste der er frisk på sommerhustur i uge 40 eller med en helt nyfødt baby. Det er ærgerligt, at han må gå glip af det, men han har vel for pokker haft knap 9 måneder til at forberede sig på, at han skulle være far omkring dette tidspunkt, så det der argument med, at han har glædet sig længe, det holder altså ikke.

Anmeld
Svar
Lilypie Third Birthday tickers
Godt skrevet
22
Lilypie Third Birthday tickers
12.februar 2018 kl. 18:42
#3
Luk
Medlem siden 19-05-2016
17 startede debatter
317 skrevne indlæg
  Online
12-02-2018 18:42
Luk
Medlem siden 19-05-2016
17 startede debatter
317 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
7

Jeg synes på ingen måder, at du er fjollet eller sippet. Faktisk synes jeg, du tager det hele rigtig pænt, når du endda prøver at komme med løsningsforslag. der kan imødekomme hans behov. Hvis det var mig, ville der slet ikke være nogen diskussion. Jeg ville faktisk tage det som en selvfølge, at kalenderen mere eller mindre ville blive ryddet i tiden omkring termin (i hvert fald for længere ferier). 

Jeg synes, at I skal tage endnu en snak, hvor du får tydeliggjort, hvor utryg situationen gør dig, og hvor vigtigt det er for dig at kunne være derhjemme, hvis der sker noget. Det lyder som om, at han ikke helt har gennemtænkt de konsekvenser, det kan have for dig. Det bliver han nødt til at forstå. Du står og skal snart til at føde, og det mener jeg absolut bør prioriteres over alt andet. En familieferie kan man altid komme på.

Anmeld
Svar
Godt skrevet
7
12.februar 2018 kl. 18:54
#4
Luk
Medlem siden 05-01-2012
1 startede debatter
2 skrevne indlæg
  Online
12-02-2018 18:54
Luk
Medlem siden 05-01-2012
1 startede debatter
2 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
14

Jeg forstår dig fuldt ud!

Jeg er 40+0 med min nr 2 på onsdag og jeg skal absolut ikke på vinterferie i et sommerhus 2 timer herfra - heller ikke hvis lillebror kommer før planlagt afgang. 

Min første tanke er at jeg absolut ikke har lyst til at sidde med veer i et sommerhus med hele svigermekanismen - og at det giver en tryghed at vide hvilket sygehus man er tilknyttet.

Min anden tanke er at når lillebror er født, så er der brug for ro til at både jeg selv, farmand og storesøster kan lære lillebror at kende HJEMME. Jo, der må gerne komme gæster og jeg viser glædeligt frem, men der er forskel på at være på hjemmebane og få gæster ift at være på udebane 24-7 med svigerfamilien.

Er faktisk i tvivl - må baby overhovedet sidde så længe i en bil får dage gammel?

Jeg synes ikke din kæreste lyder særlig fair og i høj grad mangler forståelse for situationen. Der kommer jo altid en sommerhustur til og lige nu er det jo bare ikke det vigtigste. Hvis han har svært ved at vente et år, kan det måske arrangeres at i prøver at ‘erstatte’ denne tur ved at mødes med familien en forlænget weekend i et sommerhus senere på året?

Jeg ville ikke tage med og hvis din kæreste ikke er til at tale til fornuft, ville jeg gøre som du foreslår, sende ham afsted og finde en anden løsning selv...

Min kæreste og jeg bor i Kbh, men har det meste af vores familie i Sønderjylland. Min kærestes søster er udenlandsdansker og kommer til Sønderjylland her i vinterferien - vi ser hende ikke tit og plejer at tage til Sønderjylland når hun skriver at hun kommer hjem, men denne gang har min kæreste heldigvis meldt ud at det ikke kan lade sig gøre. Det har familien stor forståelse for!

Jeg håber I finder en løsning! 

 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
14
12.februar 2018 kl. 19:07
#5
Luk
Medlem siden 10-01-2018
3 startede debatter
150 skrevne indlæg
  Online
12-02-2018 19:07
Luk
Medlem siden 10-01-2018
3 startede debatter
150 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
22

Læste indlægget højt for min mand, og han siger at din mand må være det mest egoistiske og ufølsomme menneske der findes. Og han kan slet ikke forstå at man som mand ikke vil støtte sin kone/kæreste på den mest sårbare tid. 

Selvfølgelig skal du blive hvor du er tryg. Du kan føde når som helst, og faktisk med ret stor sandsynlighed i netop den uge (hvis ikke før) Jeg ville ikke engang bo i mine svigerforældres hus 10 min. Kørsel fra os selv, da jeg var omkring termin. Jeg ville bare være i min egen lille rede.

Det er selvfølgelig surt at din mand har set frem til den uge i sommerhus, men det kan vel ikke komme helt bag på ham at din termin ligger oven i den uge? Hvad havde han forestillet sig? Og hvad hvis du føder fredag? Vil han så stadig have i kører i sommerhus ugen efter? Havde han set en smule fremad kunne han have snakket med hans familie om at rykke ugen..

Jeg må give min mand ret i, at han virker ret egoistisk i denne sammenhæng, og slet ikke kan se ud over sine egne lyster. Jeg havde ikke accepteret det. Jeg var blevet hjemme og jeg havde så sandelig også forventet at min mand gjorde det. Eftersom det er en fast tradition, kommer der jo en ny uge næste år.

I kan jo evt se tiden an og hvis der ingen tegn er på at det er lige op over, så kan I jo overveje at køre forbi og sige hej en enkelt dag, når I nu ikke har mere end er par timers kørsel.

Anmeld
Svar
Godt skrevet
22
12.februar 2018 kl. 20:16
#6
Luk
Medlem siden 09-08-2015
8 startede debatter
61 skrevne indlæg
  Online
12-02-2018 20:16
Luk
Medlem siden 09-08-2015
8 startede debatter
61 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Det eneste jeg lige tænker, det er fordi han er stresset.. både på arbejdet og i forhold til totalrenovering af vores hus hjemme som han selv står for og ikke er færdige med endnu..

hvis jeg føder inden, mener han dog at vi sagtens kan tage afsted så er der så mange til at hjælpe og vi skal ikke selv sørge for noget.. at den store vil have en onkel at lege med (han er 19 og elsker hende) farmor og farfar der vil elske at passe hende, nye ting at udforske.. her tænker jeg jo bare netop, at jeg ikke har lyst til at hun bliver sat på et sidespor, men skal have “fri adgang” til lillebror.. han kan slet ikke forstå at det er sådan jeg ser det, fordi han ser det som en hjælpende hånd.. og jeg har ærlig talt ikke lyst til at skulle ind på et værelse og sidde hver 2-3-4 time eller hvor tit han skal ammes, og jeg har ikke lyst til at amme i stuen hvor der er kæmpe glaspartier ud til andre huse og hele familien er samlet det meste af dagen.. det er anderledes hvis vi havde været hjemme..

jeg har helt fra starten også gjort ham opmærksom på, at det ikke var sikkert vi kom afsted, men hver gang vi har talt om det er han blevet irriteret og frustreret fordi han ser så meget frem til et hvert år..

har måske dog været for “flink” til at sige at vi måtte se nærmere når tiden kom.. netop fordi man jo aldrig ved hvordan det går.. havde jeg nu født for 2-3 uger siden og det bare gik super godt, så havde muligheden været der..

jeg har snakket med vores sp, og hun siger at selv en få dage gammel baby ville man godt kunne tage turen med, bare man huskere at holde pauser..

ferien kan desværre ikke flyttes da det et et sommerhus svigerfamilien praktisk talt låner og ikke betaler for, ud over vand og varme..

svigerfar og -mor er blevet bedre til at styre deres drikkeri efter vores datter kom til (første barnebarn), så håber at den anden lille på 2 måneder har gjort det endnu bedre 🙏🏼

han er normalt en fantastisk forstående mand, der kan læse mig nærmest uden at kigge på mig, ved hvad jeg gerne vil og har brug for, og støtter mig ud over alle grænser, så forstår slet ikke hvorfor det lige præcis med denne tur bare slet ikke giver mening for ham.. 

Jeg føler netop også at han slet ikke kan se mine behov for at være i trygge omgivelser lige nu, især fordi at sidste gang endte jeg i en voldsom fødsel og husker ikke de første mange uger, og jeg røg i en fødselsdepression 

og selvfølgelig ved jeg godt at der er større chance for at det både går nemmere og bedre denne gang (vores datter sov kun 1/2 time x 2 fra hun stod op kl 5 til hun sov til nat kl 22, indtil hun var omkring 9 måneder - og så havde vi endda de første 4-5 uger fået at vide vi skulle vække hende hver 2-3 time om natten for at hun kunne spise da hun var lidt lille)

jeg ville ingen problem have i selve det at “bo” hos mine forældre hvis han tog afsted, dog ved jeg at de ville være fuldstændig imod min mand hvis det endte sådan.. har talt med min mor omkring det, der også siger at nu må han blive voksen og tage ansvar og være en mand og far.. og at der jo netop kommer en ferie igen næste år..

har også talt med vores sp, og hun mener bestemt heller ikke det er forsvarligt..

har endda talt med svigermor og sagt at jeg ikke var sikker på jeg havde overskuddet, det forstod hun udmærket.. 😐

jeg har forsøgt at tale med ham igen her til aften, og det endte som det plejer: han syntes ikke engang jeg vil prøve at gøre noget for at vi kan komme afsted.. hvilket han jo i bund og grund har ret i, da det ikke er noget jeg ønsker.. 😞 Så nu har vi stort set ikke talt sammen siden kl 17 

overvejer at ringe til vores sygehus i morgen, og så høre deres holdning i forhold til at blive undersøgt før, og så høre hvad de siger til det hele med at tage afsted (min jm er selvfølgelig gået på ferie 😒) måske han vil lytte til en professionel hvis de siger at vi ikke skal tage afsted..

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
12.februar 2018 kl. 20:29
#7
Luk
Medlem siden 23-07-2015
28 startede debatter
505 skrevne indlæg
  Online
12-02-2018 20:29
Luk
Medlem siden 23-07-2015
28 startede debatter
505 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
15

Skal gøre det meget kort og kontant.. Hvad fanden er han for en egoistisk idiot.!

Ja undskyld.. Bliv hjemme og fortæl ham at sådan bliver det.. Lad ham være tøsefornærmet og sur, men lad ikke ham endelig ikke presse dig til noget du ikke har lyst til..

Anmeld
Svar
Godt skrevet
15
12.februar 2018 kl. 20:33
#8
Luk
Medlem siden 27-10-2014
3 startede debatter
13 skrevne indlæg
  Online
12-02-2018 20:33
Luk
Medlem siden 27-10-2014
3 startede debatter
13 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
8

Jeg synes slet ikke han kan være det bekendt! Og mht undersøgelse før: der er jo en grund til at undersøgelsen ligger på det tidspunkt når man går over tid, det er for at kontrollere at moderkage osv fungerer som det skal og det giver ikke mening at rykke det så mange dage frem... så det tvivler jeg på sygehuset vil. Desuden tænker jeg at det for de fleste  ville være en for voldsom oplevelse, højgravid eller helt nybagt mor at være uden for hjemmet på den måde! Og når du skriver du har haft en hård fødsel og fødselsdepression er det enormt vigtigt du passer på dig selv og dermed også dine børn... selv uden de oplevelser i bagagen er man enormt sårbar de første dage efter en fødsel og der er brug for ro og tid... i "gamle dage" var man jo tit indlagt/sengeliggende netop for at mor kunne få ro. Så jeg synes du må sætte foden ned... det kan få store konsekvenser for dig og din lille familie hvis du lader dig presse, og det må din mand simpelthen også snart indse! 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
8
12.februar 2018 kl. 21:00
#9
Luk
Medlem siden 16-05-2012
53 startede debatter
2965 skrevne indlæg
  Online
12-02-2018 21:00
Luk
Medlem siden 16-05-2012
53 startede debatter
2965 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
18

Altså med de informationer du nu giver om tidligere fødselsdepression, så giver der endnu mindre mening det han nu har gang i. Selvfølgelig skal du være hjemme i trygge omgivelser. Hvis du trumfer din vilje igennem, hvilket du har fuldt ud ret til, så er jeg alvorligt bange for, at du ender med at gå rundt med et stk. Sur og urimelig mand. Jeg fristes næsten til at anbefale ham at tage afsted alene og så kan du og jeres datter blive hjemme og få den hjælp og støtte fra dine forældre, som i har brug for. Hvis hans forældre og søskende er nogenlunde normale oppe i hovedet, så vil de helt af sig selv være ret forundrede, når han tropper op i sommerhuset alene og fortæller, at hans højgravide hustru ikke havde overskud til turen, men at han var ligeglad og derfor var taget afsted selv 

Anmeld
Svar
Lilypie Third Birthday tickers
Godt skrevet
18
Lilypie Third Birthday tickers
12.februar 2018 kl. 21:02
#10
Luk
Medlem siden 26-12-2009
62 startede debatter
1318 skrevne indlæg
  Online
12-02-2018 21:02
Luk
Medlem siden 26-12-2009
62 startede debatter
1318 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Jeg synes ikke det er dig der er galt på den og jeg havde klart blevet hjemme.

om din mand skal tage jeres barn med, ville jeg nok ikke have noget imod, da jeg self går ud fra manden man vælger at få børn med kan tage ansvaret og passe alene, og især hvis nogen har en tendens til at blive fulde omkring barnet (men det er vel om aftenen når barnet sover?)

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.

Nyeste videoer om børn

Lille Oliver vågner efter operationen
Se det store øjeblik hvor lille Oliver vågner efter oprerationen
Forskellen på mand og kvinde under en abort
Under ulykkelige omstændigheder måtte Regnbuefamilien abortere deres fælles andet barn. Hør i klippet her, hvordan Silas Holst ser forskellen på mænd og kvinder under en abort
Fødsel på tæt hold
Oplev miraklet når et barn kommer til verden
Sødt øjeblik: Børn byder politimand på saftevand
Thomas er lige startet på sin vagt, da han spotter tre unge stå på et gadehjørne og sælge saftevand. Straks melder tørsten sig, han beslutter sig for at støtte den lille ”forretning”. Børnene tilbyder ham saftevanden gratis, som en gestus, men Thomas insisterer på at betale. Se det søde klip her, og følge resten af Politijagt onsdag kl. 20:00 på Kanal 5 og Dplay.
Gode råd til bæreseler og barnevogne
Irina har taget mor Mila med ud for at shoppe til den kommende baby

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

Nyeste blogindlæg

Nyeste blogindlæg

 

Nyeste artikler

Fødevarer du bør undgå i din graviditet

Fødevarer du bør undgå i din graviditet

Hvilke fødevarer bør du undgå, hvis du er gravid? Det kan være forvirrende at få et overblik over, hvad man bør og hvad man ikke bør spise som gravid. Vi kommer her med en guideline, der forhåbentlig kan give dig et overblik. Læs mere

Fødselsberetning: Smertefri fødsel

Fødselsberetning: Smertefri fødsel

Fødselsberetning fra en førstegangsfødende, der oplevede at have en nærmest smertefri fødsel. Du bliver overrasket over at læse hvor langt i fødslen hun var! Læs mere

Mor-til-mor: Efterfødselsreaktion

Mor-til-mor: Efterfødselsreaktion

Jeg ved ikke, hvor mange der har/ eller har haft en efterfødselsreaktion eller efterfødselsdepression, men det er mange, og der er sikkert også mange derude, der ikke siger noget. Ikke beder om hjælp. Læs mere

Mor-til-Mor: Den søde ventetid

Mor-til-Mor: Den søde ventetid

Mor til mor artikel: Dét at blive mor, er langt fra, hvad jeg havde forestillet mig. Ni måneders graviditet fyldt med det der svarer til ni års bekymringer. Læs mere

Børn og hunde - en sund hund er vigtigt for dine børn

Børn og hunde - en sund hund er vigtigt for dine børn

Ifølge en videnskabelig undersøgelse er der direkte sundhedsmæssige fordele ved at have børn og hund i husstanden, også når du er gravid eller har spædbørn. Læs mere

Mor-til-Mor: Når amningen ikke føles rigtigt

Mor-til-Mor: Når amningen ikke føles rigtigt

Jeg havde lyst til bare at give op. Min sundhedsplejerske sagde, at det var helt normalt at det gjorde lidt ondt til at starte med, og at jeg bare skulle huske at smøre de her sår jeg nu også havde fået på brystvorterne. Alt i mit hovede og i min krop fortalte mig, at det her ikke var rigtigt, at jeg umuligt kunne gøre det her på den rigtige måde. Læs mere

Nyeste artikler

Fødevarer du bør undgå i din graviditet

Fødevarer du bør undgå i din graviditet

Hvilke fødevarer bør du undgå, hvis du er gravid? Det kan være forvirrende at få et overblik over, hvad man bør og hvad man ikke bør spise som gravid. Vi kommer her med en guideline, der forhåbentlig kan give dig et overblik. Læs mere

Fødselsberetning: Smertefri fødsel

Fødselsberetning: Smertefri fødsel

Fødselsberetning fra en førstegangsfødende, der oplevede at have en nærmest smertefri fødsel. Du bliver overrasket over at læse hvor langt i fødslen hun var! Læs mere

Mor-til-mor: Efterfødselsreaktion

Mor-til-mor: Efterfødselsreaktion

Jeg ved ikke, hvor mange der har/ eller har haft en efterfødselsreaktion eller efterfødselsdepression, men det er mange, og der er sikkert også mange derude, der ikke siger noget. Ikke beder om hjælp. Læs mere

Mor-til-Mor: Den søde ventetid

Mor-til-Mor: Den søde ventetid

Mor til mor artikel: Dét at blive mor, er langt fra, hvad jeg havde forestillet mig. Ni måneders graviditet fyldt med det der svarer til ni års bekymringer. Læs mere

Børn og hunde - en sund hund er vigtigt for dine børn

Børn og hunde - en sund hund er vigtigt for dine børn

Ifølge en videnskabelig undersøgelse er der direkte sundhedsmæssige fordele ved at have børn og hund i husstanden, også når du er gravid eller har spædbørn. Læs mere

Mor-til-Mor: Når amningen ikke føles rigtigt

Mor-til-Mor: Når amningen ikke føles rigtigt

Jeg havde lyst til bare at give op. Min sundhedsplejerske sagde, at det var helt normalt at det gjorde lidt ondt til at starte med, og at jeg bare skulle huske at smøre de her sår jeg nu også havde fået på brystvorterne. Alt i mit hovede og i min krop fortalte mig, at det her ikke var rigtigt, at jeg umuligt kunne gøre det her på den rigtige måde. Læs mere