Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

Livet (og fordelene) ved kun 1. barn

Slettet bruger

05.juli 2020 kl. 08:48
Slettet bruger
05-07-2020 08:48
Godt skrevet
8

Jeg har altid troet, at jeg skulle have 2 børn. For det får man jo smiley Men det har vist sig, at vi kun skal have vores dreng. Han er nu 3 år. Folk omkring mig kommer indimellem med bemærkninger om, at det er synd at han skal være enebarn. Og jeg kan også mærke, at det nager min samvittighed - vil jo kun give ham alt det bedste. Men det er altså sådan livet bliver for os.

Så jeg kunne godt bruge at høre Jer, der har et (familie)liv med kun 1 barn - hvordan er det? Og hvad er fordelene herved, hvis I ser på jeres venner, der måske har flere børn? Jeg ved godt alle de mindre gode ting ved at være enebarn. Synes der er lidt delte vande her - de voksne enebørn jeg kender har enten nydt al forældrenes opmærksomhed og overskud, eller følt sig ensomme. 
 

Ser frem til at høre jeres input smiley

Anmeld
Svar
Godt skrevet
8
05.juli 2020 kl. 09:10
#1
Luk
Medlem siden 14-01-2017
187 skrevne indlæg
  Online
05-07-2020 09:10
Luk
Medlem siden 14-01-2017
187 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
8

Har selv 2 børn..men fordelen ved 1 barn er:

Bedre tid til sig selv fordi man bedre kan skiftes mellem at "være den" og den anden så kan få en pause 

Mere kvalitetstid med det enkelte barn fordi der ikke hele tiden er en anden at dele den med 

Nemmere at få sit barn passet fordi der kun er 1 

Nemmere at give barnet oplevelser der passer og udvikler barnet for dets alder fordi der ikke er en yngre som også skal inkluderes 

Mere søvn til den voksne og overskud til barnet 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
8
05.juli 2020 kl. 09:23
#2
Luk
Medlem siden 17-09-2019
18 startede debatter
171 skrevne indlæg
  Online
05-07-2020 09:23
Luk
Medlem siden 17-09-2019
18 startede debatter
171 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
13

Nu er jeg en af dem med to børn, men sender lidt input alligevel... 

Jeg er selv vokset op som enebarn, med succes. Jeg havde meget nære venner som naboer, og jeg tror at som forældre til enebørn, er det nok (endnu) vigtigere end for de med søskende, at støtte venskaber og legeaftaler i et vist omfang selvfølgelig. 

Hvis jeg ser på de fordele jeg misunder ved de der kun har 1 barn:

- Nemmere pasningsmulighed. Den i vores familie der er enebarn, bliver klart favoriseret af bedsteforældrene.

- undgår større bil, 2 autostole, 2 børneværelser, dobbelt op på vinterstøvler osv.

- en anderledes tæt tilknytning til sit ene barn. Jeg er selvfølgelig ganske knyttet til begge mine børn, men mindst dagligt rammes jeg af en episode hvor begge vil fortælle eller vise mig noget, og man ikke kan være 100% nærværende med den ene.

- og har man lige skaffet fred fra den ene, feks middagslur, skal den anden nok sørge for at få én underholdt...

- fritidsinteresser. Jeg kan klart se at de vi kender med enebarn, eller de hvor den yngste er efternøler så de store kan være alene hjemme, de har langt bedre mulighed for at lade deres barn gå til 2 eller 3 fritidsinteresser. Og der er ikke konstant restriktioner for den store, fordi man er "bundet" af den mindstes mere strikse sovetider. 

- skolevalg - vi havde af - for denne tråd ligegyldige - forskellige årsager overvejet en privatskole lidt længere væk, men fravalgte, da vi ikke har økonomi til at sende to afsted og ikke kunne få en hverdag til at hænge sammen med hente/bringe i 2 byer og med dobbelt op på arrangementer.

- der er da mange småting/ture i hverdagen, hvor det besværliggøres væsentligt at der er to børn, særligt når far sjældent gider med. En tur til stranden, er ikke "bare" med et ekstra barn, men 1 kan man "være på" hele tiden. En tur i zoo eller andet, med den ene på toilettet uden at måtte røre noget og skulle tørres og den anden (hvor - på armen? Forlade klapvognen der ikke må stjæles, eller efterlade barnet i klapvognen, eller..?)

- både i min og min mands familie, samt flere i vennekredsen, er der tydelige eksempler på at søskende ikke nødvendigvis holder sammen, holder kontakten eller behandler hinanden specielt pænt i voksenlivet. Så den der "gave" man giver dem ved at der er 2, det er blot en mulighed man giver dem. Men hvis de selv gør en indsats fra den sene folkeskole alder og fremefter, kan de helt tætte bånd ligeså fint være knyttet med venner eller fætre/kusiner.

Nå det var en ordentlig strøm, afbrudt mange gange undervejs af råbende og grædende børn 🙈 håber det var ok jeg besvarede den lidt omvendt, selvom jeg er en af dem med 2.

Og pyt med de der kommentarer - som du kan se i en anden aktuel tråd herinde, familie og omgangskreds har ofte SÅ mange meninger om hvor mange børn man "må" få og hvornår. Får dem for tidligt, får dem for sent, bor et forkert sted, må ikke kun få 1, må bestemt heller ikke få 3, skal have et helt bestemt antal tid imellem, skal gerne levere en af hvert køn, osv osv. Luk ørerne for alt det bras, for man kan umuligt gøre alle glade alligevel. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
13

Slettet bruger

05.juli 2020 kl. 10:45
#3
Slettet bruger
05-07-2020 10:45
Godt skrevet
2

Vi har ét barn på næsten 5 år - selvvalgt. Måske kommer der flere måske ikke. Men nogle af de ting jeg tænker er fordele når jeg kigger og hører fra mine veninder er: 

- jeg har sjældent dårlig samvittighed. Jeg har masser af tid til vores barn. 
 

- vores barn får masser af positiv opmærksomhed fordi vi er to og den anden nemt kan tage over. 
 

- vores barn har i en tidlig alder haft meget tætte veninder fordi vi prioriterer legeaftaler i weekenderne fx. 
 

- vi holder ferie med par med jævnaldrende børn, hvorfor vores barn også selv har en fortælling om mange gode venner. 
 

- bliver absolut favoriseret af bedsteforældre, fordi de alle synes det er SÅ hyggeligt at passe og tilbringe tid med vores ene. 
 

- efter vores barn er blevet større har vores parforhold fået et ordentligt skud vitamin, vi har nærmest aldrig haft det bedre. 
 

- økonomisk kan vi gå til de aktiviteter vi vil. 
 

Min veninde er enebarn og hun beskriver de ferier hun var på som lidt ensomme fordi det var hende og hendes forældre. Derfor er det vigtigt for især mig, at ferier er med andre børn. I år tager vi på camping fx. Vi er selv lige flyttet til et område med mange børn, for vores barn kører også død i at skulle lege med voksne, når der er børn til stede er man ikke i tvivl om at det er andre børn der er favoritterne. 
 

vi overvejer en mere, men ikke lige nu. Vi er ligeglade med om der er 7 år i mellem vores. Vi har på ingen måde haft overskud til to små børn på samme tid. Måske skal vi heller ikke have en mere. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2
05.juli 2020 kl. 10:55
#4
Luk
Medlem siden 26-12-2009
64 startede debatter
2893 skrevne indlæg
  Online
05-07-2020 10:55
Luk
Medlem siden 26-12-2009
64 startede debatter
2893 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
10

Jeg har tre børn og jeg kan altså sagtens give dem positiv opmærksomhed. 

Vores parforhold er godt og vi har en fin økonomi, bedsterne forkæler alle tre

Så alle de ting der bliver skrevet har da intet at gøre med antal børn, men om familiestruktur, overskud, økonomi, prioteringer, forhold osv.

Jeg er et af de enebørn der synes det er virkelig synd kun at få et barn, men man skal selvfølgelig ikke få flere hvis ikke overskuddet og økonomien er der, det er værre.

Men jeg synes hvis man har overskud og økonomi bør man få flere, men det er jo så bare min mening. Men at liste fordele og ulemper op tror jeg bliver svært, for det afhænger af så mange andre ting 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
10
05.juli 2020 kl. 10:58
#5
Luk
Medlem siden 02-01-2017
2 startede debatter
690 skrevne indlæg
  Online
05-07-2020 10:58
Luk
Medlem siden 02-01-2017
2 startede debatter
690 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
5

Jeg er selv enebarn og har haft et meget stort ønske om ikke selv at få et enebarn. 

Min barndom har jeg ikke været ensom men har  været en smule misundelig på mine 2 stedsøskende, som har haft en forbindelse som jeg ikke har været en del af. Nok fordi jeg var den lille og der var 12års forskel på mig og den ældste. Jeg var lige begyndt i skole og han havde lige fået kørekort. Tilgengæld så er jeg sluppet af sted med mere fordi jeg var den lille.

Jeg er dog endt med 2 børn 8,5år imellem. Fordelen den gang der kun var en er at der ikke er 2 dybt forskellige behov som der skal tages hensyn til. Som tidligere nævnt så kan man bedre trække sig og lade partnerne være på når der kun er 1. 

Som voksen blev min far syg og den eneste jeg havde som havde kendt min far og jeg igennem livet var min mor havde været skildt fra manden i 20år. Det blev ekstremt hårdt da han begik selvmord og jeg stod som nærmeste pårørende. Jeg kunne virkelig godt havde brugt en søskende eller 2 i den situation. Når det så er sagt skal man selvfølgelig ikke give sine børn søskende hvis man ikke har lyst. Men jeg mener helt oprigtigt at bør arbejde på at sikre sig at ens enebarn får nogle livsvidner som kan være en del af deres liv helt fra barndommen. Som det er venner, fætre, kusiner eller helt underordnet 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
5
05.juli 2020 kl. 11:03
#6
Luk
Medlem siden 20-06-2020
3 startede debatter
109 skrevne indlæg
  Online
05-07-2020 11:03
Luk
Medlem siden 20-06-2020
3 startede debatter
109 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
2

Jeg er selv vokset op som enebarn. Og ja, det har været ensomt til tider, men det er primært i voksenlivet, at jeg for alvor har manglet søskende. I min barndom ville jeg bare gerne have en søskende, fordi alle mine venner havde det. Men der er selvfølgelig masser af fordele ved et barn. Det her er dem, jeg selv mærkede:

Mere overskud fra forældrene

Man skal ikke vente på, at lillesøster/bror bliver stor nok til de samme ting

Mere frihed hurtigere

Der er mange flere, der har overskud til at passe

Et barn er selvfølgelig billigere, så der er mere økonomisk overskud til for eksempel rejser og udflugter

Opmærksomhed fra forældrene

Men der er selvfølgelig også ulemper for barnet. Som voksen savner jeg at have andre end mine forældre til at dele minder med. Jeg har heller ikke særligt mange fætre og kusiner (faktisk kun en jævnaldrende, de andre er mindst 12 år yngre), så når mine forældre ikke længere er her, er jeg helt alene. Jeg er desuden eneste barnebarn på den ene side, og jeg savner i den grad nogen at dele det med.

For mig handler det ikke så meget om en "ven", for det er langt fra alle søskende, der kommer godt ud af det med hinanden, men om livsvidner. Og at have nogen at dele de gode og dårlige stunder i familien med. Der er ingen tvivl om, at jeg mærker det ekstra, fordi jeg ikke har så mange jævnaldrende fætre og kusiner, så havde jeg det, havde det måske været anderledes. Så har dit barn mange tætte relationer i familien, kan det sikkert godt opveje nogle af ulemperne senere i livet.

Men min oplevelse som enebarn er 100 procent også grunden til, at jeg altid har villet have mindst to børn. Ikke fordi de SKAL være legekammerater, men fordi at jeg synes, at det er vigtigt at have nogen at dele minder med.

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2

Slettet bruger

05.juli 2020 kl. 11:46
#7
Slettet bruger
05-07-2020 11:46
Godt skrevet
9

Tak for jeres input :) 

Som jeg skrev i indlægget, så er jeg bekendt med de potentielle ulemper der er ved at være enebarn - og andre mennesker er heller ikke blege for at fortælle mig om dem. Men som jeg også skriver, så er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt vi skal have en eller to. Vi har fået én søn og sådan bliver vores liv, så derfor har jeg brug for at høre de gode ting ved at have et barn - for vi har ikke andre muligheder :) Heldigvis har vores dreng 3 fætre og kusiner og er en meget udadvendt lille dreng, det trøster jeg mig med.

Anmeld
Svar
Godt skrevet
9
05.juli 2020 kl. 13:43
#8
Luk
Medlem siden 17-09-2019
18 startede debatter
171 skrevne indlæg
  Online
05-07-2020 13:43
Luk
Medlem siden 17-09-2019
18 startede debatter
171 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
30
mitalt skrev :

Jeg har tre børn og jeg kan altså sagtens give dem positiv opmærksomhed. 

Vores parforhold er godt og vi har en fin økonomi, bedsterne forkæler alle tre

Så alle de ting der bliver skrevet har da intet at gøre med antal børn, men om familiestruktur, overskud, økonomi, prioteringer, forhold osv.

Jeg er et af de enebørn der synes det er virkelig synd kun at få et barn, men man skal selvfølgelig ikke få flere hvis ikke overskuddet og økonomien er der, det er værre.

Men jeg synes hvis man har overskud og økonomi bør man få flere, men det er jo så bare min mening. Men at liste fordele og ulemper op tror jeg bliver svært, for det afhænger af så mange andre ting 

Det ville altså være rigtig fint lige at gennemlæse indlægget man svarer på - TS og hendes partner kan ikke få flere børn. 

Så et skud dårlig samvittighed om at det er synd at få enebørn, skulle måske have været kastet i en anden retning i stedet...? 

Det er et åbent forum, men det er også virkelig fint og empatisk, lige at forholde sig til situationen for de virkelige mennesker med virkelige følelser og liv, som sidder og modtager på den anden side af skærmen. Det TS trængte til her, var vist netop opmuntring om at det selvfølgelig NOK skal gå med et enebarn. Jeg ved ikke om du selv er bevidst om hvor hårde nogle af dine svar kan fremstå, men ellers ville jeg lige fortælle dig det, på en ordentlig måde selvfølgelig. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
30
05.juli 2020 kl. 15:32
#9
Luk
Medlem siden 26-12-2009
64 startede debatter
2893 skrevne indlæg
  Online
05-07-2020 15:32
Luk
Medlem siden 26-12-2009
64 startede debatter
2893 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
1
MiaNP skrev :
mitalt skrev :

Jeg har tre børn og jeg kan altså sagtens give dem positiv opmærksomhed. 

Vores parforhold er godt og vi har en fin økonomi, bedsterne forkæler alle tre

Så alle de ting der bliver skrevet har da intet at gøre med antal børn, men om familiestruktur, overskud, økonomi, prioteringer, forhold osv.

Jeg er et af de enebørn der synes det er virkelig synd kun at få et barn, men man skal selvfølgelig ikke få flere hvis ikke overskuddet og økonomien er der, det er værre.

Men jeg synes hvis man har overskud og økonomi bør man få flere, men det er jo så bare min mening. Men at liste fordele og ulemper op tror jeg bliver svært, for det afhænger af så mange andre ting 

Det ville altså være rigtig fint lige at gennemlæse indlægget man svarer på - TS og hendes partner kan ikke få flere børn. 

Så et skud dårlig samvittighed om at det er synd at få enebørn, skulle måske have været kastet i en anden retning i stedet...? 

Det er et åbent forum, men det er også virkelig fint og empatisk, lige at forholde sig til situationen for de virkelige mennesker med virkelige følelser og liv, som sidder og modtager på den anden side af skærmen. Det TS trængte til her, var vist netop opmuntring om at det selvfølgelig NOK skal gå med et enebarn. Jeg ved ikke om du selv er bevidst om hvor hårde nogle af dine svar kan fremstå, men ellers ville jeg lige fortælle dig det, på en ordentlig måde selvfølgelig. 

Der står der intet i indlægget om at de ikke kan få flere børn?børn? Hvor i alverden har du det fra?

 

"Jeg har altid troet, at jeg skulle have 2 børn. For det får man jo, Men det har vist sig, at vi kun skal have vores dreng"

Det lyder jo bare som om ts og hendes mand har besluttet sig for et enkelt barn, især når ts samtidig skriver at folk omkring dem har travlt med at fortælle at det er synd (det ville man jo ikke sige til nogen der ikke kan få flere)

Så hvad med selv lige at læse tingene :) 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
1
05.juli 2020 kl. 15:35
#10
Luk
Medlem siden 20-06-2020
3 startede debatter
109 skrevne indlæg
  Online
05-07-2020 15:35
Luk
Medlem siden 20-06-2020
3 startede debatter
109 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
1
mammafeb skrev :

Tak for jeres input :) 

Som jeg skrev i indlægget, så er jeg bekendt med de potentielle ulemper der er ved at være enebarn - og andre mennesker er heller ikke blege for at fortælle mig om dem. Men som jeg også skriver, så er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt vi skal have en eller to. Vi har fået én søn og sådan bliver vores liv, så derfor har jeg brug for at høre de gode ting ved at have et barn - for vi har ikke andre muligheder :) Heldigvis har vores dreng 3 fætre og kusiner og er en meget udadvendt lille dreng, det trøster jeg mig med.

Jeg kan sagtens forstå behovet for at høre, om de gode sider, når det ikke er jeres valg. Mit svar var også mest tænkt, som noget I skal have for øje, når jeres barn bliver ældre, for det er der, jeg har kunne mærke ulemperne.

Jeg er selv enebarn på trods af, at min mor ønskede flere. Jeg kom ret nemt, men derefter kom der bare ikke flere. Mine forældre blev dog aldrig undersøgt, men min mor ønskede klart flere børn. Og det kunne jeg godt mærke. Så et ekstra råd, når jeres barn bliver ældre er at prøve at undgå, at jeres eventuelle savn efter flere børn, ikke også bliver jeres barns. Når jeg spurgte min mor om, hvorfor jeg ikke havde søskende, fik jeg ofte svaret, at det ville hun også gerne, men at det ikke var så lige til. Der er da ingen tvivl om, at det pustede til mit afsavn. 
 

Der er intet galt med at være ærlig om, hvorfor I ikke har fået flere, men jeg tror, I vil komme langt ved at tænke over, hvordan I taler om det. De enebørn, jeg kender, hvor det var et bevidst valg fra forældrenes side, har i hvert fald ikke savnet søskende, fordi det aldrig har været meningen, at det skulle være anderledes. 
 

Men selvom jeg til tider (og især som voksen) har savnet søskende, så er der jo også masser af fordele. Jeg har i hvert fald ikke haft en dårlig barndom på grund af det :-)

Anmeld
Svar
Godt skrevet
1
Not logged in

Anmeld til moderator

Jeg mener, at dette indlæg overtræder Min-Maves regler eller overtræder god skik.

Årsag :
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.
* Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her.

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

Nyeste artikler

 

Gratis mini-kursus til dig, som vil opnå et varigt vægttab under barsel

På Maria Diors mini-kursus lærer du helt konkret, hvordan du skaber de bedste og korrekte rammer for dig selv, hvordan du undgår yoyo-vægten og de ekstra irriterende kilo, som sætter generer dig i hverdagen. Dette kursus handler om, at give dig de helt korrekte redskaber til, at du kan gøre dit bedste for at opnå et varigt vægttab under barsel når du lige har født, men måske ikke har så meget overskud. Læs mere

ANNONCE
 

Klinik for de ufrivillig barnløse - Freya Fertility

Her skal I møde klinikkens ejer og stifter, Tina Snebang-Storgaard, der åbnede klinikken tidligere på året. Tina har et langt CV indenfor gynækologi og obstetrik og har været ansat på både private klinikker og i det offentlige. Det der driver Tina er ønsket om at give ufrivillige barnløse den største og mest unikke gave i verden, nemlig at blive forældre Læs mere

ANNONCE
 

Gaver og forkælelse til den gravide

Forkæl din gravide kone, kæreste, datter, søster eller veninde med en skønne uskadelige produkter der forsøder de næste 9 måneder. Lets celebrate the baby buump!   Læs mere

 

Bekymringer og angst omkring Corona hos gravide - Få lægens råd her

De seneste måneder har hverdagen for de fleste ændret sig markant. Det gælder også gravide, fødende samt forældre på barsel. For mange gravide giver situationen anledning til bekymring og måske endda angst, og en lang række spørgsmål rejser sig. I denne artikel sætter jeg fokus på det at være gravid i en coronatid og forsøger at svare på nogle af de spørgsmål, der rejser sig. Samtidig vil jeg give dig nogle ideer til, hvad du selv kan gøre for at dæmpe angst og bekymringer og tage dig kærligt af dig selv og dit lille barn i maven. Læs mere

ANNONCE
 

Har din baby svært ved at falde til ro?

Mange babyer har svært ved at falde til ro, når de møder verden uden for mors trygge mave. Sanserne er pludselig i brug, og lydene og indtrykkene er mange. Derfor har mange børn også svært ved at finde ro og falde i søvn. En slyngevugge er mange forældres redning. Læs mere

ANNONCE
 

Naturebaby - Når alle skal have råd til 100% økologi

Jeg har længe været på udkig efter en forretning, hvor jeg ved, at uanset hvad jeg putter i kurven, så er sikkerheden og kvaliteten 100% i fokus. Jeg har langt om længe fundet Naturebaby Læs mere

Nyeste blogindlæg

 

Nyeste artikler

 

Gratis mini-kursus til dig, som vil opnå et varigt vægttab under barsel

På Maria Diors mini-kursus lærer du helt konkret, hvordan du skaber de bedste og korrekte rammer for dig selv, hvordan du undgår yoyo-vægten og de ekstra irriterende kilo, som sætter generer dig i hverdagen. Dette kursus handler om, at give dig de helt korrekte redskaber til, at du kan gøre dit bedste for at opnå et varigt vægttab under barsel når du lige har født, men måske ikke har så meget overskud. Læs mere

ANNONCE
 

Klinik for de ufrivillig barnløse - Freya Fertility

Her skal I møde klinikkens ejer og stifter, Tina Snebang-Storgaard, der åbnede klinikken tidligere på året. Tina har et langt CV indenfor gynækologi og obstetrik og har været ansat på både private klinikker og i det offentlige. Det der driver Tina er ønsket om at give ufrivillige barnløse den største og mest unikke gave i verden, nemlig at blive forældre Læs mere

ANNONCE
 

Gaver og forkælelse til den gravide

Forkæl din gravide kone, kæreste, datter, søster eller veninde med en skønne uskadelige produkter der forsøder de næste 9 måneder. Lets celebrate the baby buump!   Læs mere

 

Bekymringer og angst omkring Corona hos gravide - Få lægens råd her

De seneste måneder har hverdagen for de fleste ændret sig markant. Det gælder også gravide, fødende samt forældre på barsel. For mange gravide giver situationen anledning til bekymring og måske endda angst, og en lang række spørgsmål rejser sig. I denne artikel sætter jeg fokus på det at være gravid i en coronatid og forsøger at svare på nogle af de spørgsmål, der rejser sig. Samtidig vil jeg give dig nogle ideer til, hvad du selv kan gøre for at dæmpe angst og bekymringer og tage dig kærligt af dig selv og dit lille barn i maven. Læs mere

ANNONCE
 

Har din baby svært ved at falde til ro?

Mange babyer har svært ved at falde til ro, når de møder verden uden for mors trygge mave. Sanserne er pludselig i brug, og lydene og indtrykkene er mange. Derfor har mange børn også svært ved at finde ro og falde i søvn. En slyngevugge er mange forældres redning. Læs mere

ANNONCE
 

Naturebaby - Når alle skal have råd til 100% økologi

Jeg har længe været på udkig efter en forretning, hvor jeg ved, at uanset hvad jeg putter i kurven, så er sikkerheden og kvaliteten 100% i fokus. Jeg har langt om længe fundet Naturebaby Læs mere