Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

Min mand er ubehagelig overfor børnene

24.maj 2020 kl. 22:22
Luk
Medlem siden 24-05-2020
Sidst online 24-05-2020
24-05-2020 22:22
Luk
Medlem siden 24-05-2020
Sidst online 24-05-2020
Godt skrevet
3

Jeg har brug for lidt input - fordi jeg bliver i tvivl om hvornår jeg er for følsom og fordi det er et emne jeg ikke har lyst til at tage op med nogen jeg kender.

Jeg synes simpelhen min mand er for hård i forhold til vores unger - særlig de 2 ældste på 4 og 8. Han har aldrig været decidereret voldelig over for dem, men han tager alt for hårdt fat i deres må armne, når han blive gal. Det synes jeg selvfølgelig er uacceptabelt, men ikke det værste. Det værste er at han taler grimt til dem når bølgerne går højt - fx kan den store sige han hader ham, hvor han så svare han også ham. Eller kalder dem lorteunger ( med afsky i stemmen). Eller siger " du skal altid ødelægge vores ture/ ferier / etc". Hvis han så efterfølgende kunne se at det ikke er ok adfærd at tale sådan siger han " at de bare kan opføre sig ordentligt " eller at jeg skulle gøre noget så han ikke behøver blive gal.  Han gider ikke tage initiativ til at lave noget med ungerne fordi han siger de altid er sure eller ikke gider ( og det er sådan set rigtig nok, men jeg tænker det også har nogete at gøre med de mærker han ikke gider).  Jeg kan dog godt få ham med på ture med dem, ,men det virker altdi mest som om han gør det for vores skyld / han ikke synes han kan være bekendt at lade være.

Min mand har nok en periode, været  stresset over familielivet - det har og er hårdt med 3 mindre børn. Jeg har prøvet at gøre hvad jeg kan for at aflaste ham - tage ungerne med på ture ( fordi jeg også synes det er dejligt!) , lade ham dyrke hobbyer mm. Han virker ikke længere sådan generelt irritabelt, men særlig med vores ældste - som er meget temperamentsfuld - kommer han tit op i det røde felt og får sagt de her grimme ting, som jeg kan mærke går langt over min grænse.

Vores ældste er bange for far ikke kan lide ham. Jeg har prøvet at sige til min mand at han må få det gjort klart for vores ældste ( i ord eller handling) at far elsker ham , men at far bliver gal over de ting ældsten gør. At jeg er rigtig ked af at min barn skal gå og føle at hans far ikke elsker ham. Men det vil min mand ikke - han vil bare have at sønnen skal opføre sig ordentlig så vi alle kan hygge os.

Vores kommunikation omkring det her er elendig. Min mand mener ikke der er et problem - ungerne skal bare begynde at opføre sig ordentlig , så vi kan hygge os. Terapi eller lign er han ikke indstillet på . Jeg har i perioder overvejet om det var bedre for os at gå hver til sit - det er hårdt for mig hele tiden at stå på stikkerne for at få blødt konflikter op så vi ikke ender i de grimme ord. Men det ville heller ikke rigtig løse noget. 

Jeg ville rigtig gerne kunne tale med en veninde om dette her, men jeg synes det er så skamfuldt hvad jeg egentlig udsætter mine unger for med min mands adfærd. Desuden synes jeg det er ubehageligt at min omgangskreds skal vide det om min mand. På den anden side har jeg heller ikke selv lyst til at tale med en psykolog - nok fordi jeg har svært ved at se hvad løsningen skal være. Og også fordi jeg nok i perioder har tænkt at noget af min mands adfærd kunne læne sig op af en underretning og jeg derfor ikke vil føle jeg kan tale frit. Og så bliver jeg lidt i tvivl om hvad der egentlig er op og ned i det her - er det helt langt ude det der sker i vores familie eller er der noget der sker i mange familier når bølgerne går højt.  Bliver lidt i tvivl om min egen ellers nogenlunde veludviklede dømmekraft.

 

input/råd/erfaringer modtages gerne!

 

 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
3
24.maj 2020 kl. 22:29
#1
Luk
Medlem siden 28-10-2018
14 startede debatter
993 skrevne indlæg
  Online
24-05-2020 22:29
Luk
Medlem siden 28-10-2018
14 startede debatter
993 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
31

Nej det lyder ikke normalt. Han:I lyder til at have brug for hjælp. Jeg ville sætte foden ned og kræve han fik hjælp/terapi/ sparring eller lade mig skille - og meget kraftigt træde ind når han sætter gang i den beskrevne adfærd. 
Du ved også godt hvad du bør gøre - ellers ville du ikke skamme dig. Find modet og forsvar dine uskyldig stakkels børn. Han har brug for hjælp 
 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
31
24.maj 2020 kl. 23:44
#2
Luk
Medlem siden 26-09-2017
28 startede debatter
143 skrevne indlæg
  Online
24-05-2020 23:44
Luk
Medlem siden 26-09-2017
28 startede debatter
143 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
4

Jeg er enig med tralalej- det er over grænsen og dermed ikke normalt! Jeg ville skilles! Jeg ville aldrig tolerere det! Mine børn skulle ALDRIG tales sådan til! (Vi kan et barn indtil videre og hendes far ville aldrig tale sådan som du beskriver) - ifht engagement om man gider med på tur eller ej går jeg ikke have en med som ikke gider! 

Du kan jo tage en snak med mødrehjælpen?! Og så synes jeg du skal handle på det. Du skal da heller ikke bruge den her dejlige tid mens dine børn er relativt små, på at lade sig stresse og lade tiden ødelægge af ham! Han kan da skride - og komme tilbage (på besøg;-)) når han kan tale ordentligt- og så skal ham stoppe med at tage fat i børnene! 

 

Kram og tanker til dig - godt dine børn har dig❤

Anmeld
Svar
Godt skrevet
4
24.maj 2020 kl. 23:57
#3
Luk
Medlem siden 13-06-2019
1 startede debatter
77 skrevne indlæg
  Online
24-05-2020 23:57
Luk
Medlem siden 13-06-2019
1 startede debatter
77 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
13

Jeg og min bror er blevet behandlet sådan af min far, og jeg kan kun sige en ting flygt for dine børns skyld. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
13
25.maj 2020 kl. 00:01
#4
Luk
Medlem siden 15-07-2015
11 startede debatter
207 skrevne indlæg
  Online
25-05-2020 00:01
Luk
Medlem siden 15-07-2015
11 startede debatter
207 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
15

Jeg får helt ondt i maven når jeg læser dit indlæg :( 

Det er ikke iorden at the hårdt fat i armen på nogen, og slet ikke nogen som fysisk ikke kan forsvare sig. 
Det er heller ikke iorden at tale grimt til nogen 

Det værste er det sidste du skriver, at dit ældste barn ikke tror at far elsker ham, og at far ikke vil tage ansvar for at barnet føler sig elsket. Det kan aldrig være børnenes ansvar at sørge for at fars humør er godt, aldrig! 
du har helt ret i at det her er til en underretning, og hvis jeg kendte jer, ville jeg ikke tøve med at lave en. Ikke for at være onde ved jer, men for at sørge for at i får den hjælp i har brug for. En underretning er ikke lig med at børnene bliver fjernet, og tror helt sikkert at i jeres tilfælde vil de give jer terapi samt redskaber i kan anvende. 
Som jeg ser det har du to muligheder:

- bliv skilt, og red dine børn fra at vokse op i en dysfunktionel familie (det her er helt sikkert noget jeres børn også vil skamme sig over) 

- selv lave en anonym underretning, så din mand tvinges til at få hjælp

Jeg håber du har modet til at handle, det tror jeg du har når nu du har lavet denne tråd. 
Alt godt fremover! 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
15
25.maj 2020 kl. 01:56
#5
Luk
Medlem siden 08-10-2017
4 startede debatter
26 skrevne indlæg
  Online
25-05-2020 01:56
Luk
Medlem siden 08-10-2017
4 startede debatter
26 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
3

Du er nød til at få ham stoppet. Det er en meget skadelig adfærd din mand over for børnene og det er hellere ikke sundt for ham selv. Jeg vil søge hjælp, enten privat eller hos kommunen. Jeg ved det er hårdt at skulle søge hjælp med tre små børn, men det bliver kun værst for dig selv hvis du ignorer problemet. Kæmpe kram og vær stærk for din børns skyld - de er helt uskyldige

Anmeld
Svar
Godt skrevet
3
25.maj 2020 kl. 02:11
#6
Luk
Medlem siden 10-09-2011
90 startede debatter
2624 skrevne indlæg
  Online
25-05-2020 02:11
Luk
Medlem siden 10-09-2011
90 startede debatter
2624 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
50

Avs nogle hårde svar - jeg kan godt forstå du er bange for at sige det videre i din omgangskreds med det du møder her!

Men som al anden ubehagelig adfærd skal det italesættes.

Min mand kan være derhenaf og ja, det er grimt og det er flovt! Men det skal frem i lyset, som al anden grim adfærd, så det kan blegne i solen...

Det kommer jo et sted fra! Så det handler om, at de selv er blevet behandlet lige sådan. Når jeg hører mine svigerforældre tale. indecision Pæne, søde mennesker. Men så spilder barnet ved et uheld et glas vand og det lyder et "din lille gris!" - uden kærlig tone.... enlightened 
 

Problemet er så, at når du er behandlet sådan fra lille selv, tror man det er i orden. Det bliver ens normal og referenceramme. Og det er mega svært at rette og de forsvarer sig med "børnene skal bare opføre sig ordentligt" 

Det kræver samtaler - i rolig situation, hvor man prøver, at få dem til at se, at deres adfærd slet slet ikke duer. Man er nødt til at starte i fælles udgsngspunkt og godt humør. Så det tidspunkt må du finde. De fleste vil gerne, at deres børn skal klare sig godt, ikke sandt? Hold det frem. Det vil han være enig i - det er derfor han mener at de skal opføre sig ordentlig. wink Det er så her, at man skal have forklaret manden, at ødelagt selvværd IKKE leder til succes her i livet!!! Hvis han selv kan se hvor problemet kommer fra, skal det også gerne holdes frem. Altså hvis han kan se det kommer fra sine forældre og problemerne det har ledt til... 
 

De der skrlger skilsmisse - hvordan tror i det bliver, når far får dem alene....? Præcis. 10 x værre, for ingen kan skærme børnene. Så hvis tingene ellers fungerer, så bliver man og tager kampen! Alternativet er langt værre, for han bliver IKKE frakendt sine børn på det her... Det lyder lidt som om det hele er i fisk TS, så er der slet ikke en masse godt også, ja så kender du jo vejen... Men den løser bare ikke problemet, men efterlader dine bærn alene med det. 

Nu siger jeg så noget som ikke er let for dig at høre TS. DU svigter OGSÅ dine børn. Du svigter dem ved, at du ikke lader dem vide, at det her er forkert. DU svigter dem ved at du ikke siger fra. Hver eneste gang. 

Hver eneste gang min mand begynder på det her, italesætter jeg det. Alt fra "vi skal tale ordentligt" til "nå nu kom farfar lige forbi" til at jeg flejner og skælder ham huden fuld. Jeg. Vil. IKKE. Finde mig i, at mine børn behandles sådan!!! De skal høre lige der insituationen, atbdet ikke er i orden! Det er eneste måde at stoppe dets skadelige virkning på. Af og til begynder han med sit "de skal bare opføre sig ordentligt" og at jeg ødelægger dem fordi de tror de kan slippe afsted med ting. Åååååh....  Nix. De skal IKKE slippe sfsted med den slags. Det er her man skal have haft samtalen inden. Så man kan sige at nej, DU er den voksne og DU skal opføre dig ordentligt. Og de er BØRN og kan ikke alle de udspekulerede ting du tillægger dem. Efterfølgende må man så i rolig fase kærligt igen tage samtalen om det uhensigtsmæssige i det. Igen og igen og igen. Man kommer lidt videre for hver gang når først der er hul igennem. Altså erkendelse. 
 

Det er et kæmpe arbejde. Og derfor mener folk du skal gå og det kan jeg godt forstå! Det er svært at nå igennem og kræver megen kærlighed. Og fremfor alt forståelse og forståelse af hvorfor det er blevet sådan (lorte sviderforældre!). DU bliver nemlig terapeuten. Det betyder også, at du må rooooose til skyerne og påpege når ting virker. Så han også får lyst til samværet med børnene. Og det er hårdt og tager tid. Og energi. Og vigtigst af alt: Det kræver, at din mand nør til erkendelse af, at dette ikke er i orden!! I starten i rolig fase, senere så han stipper sig selv i situationen. 

Men i sidste ende er det bedste måde du kan hele og gøre det godt for dine børn igen. Du skylder dem det! De fortjener at deres far når frem til at behandle dem med respekt - og undskylder for, at han ikke har gjort det. Han kommer aldrig nogensinde frem til det alene og hvis ikke du hjælper ham frem til, det gør ingen. Og den mulighed for heling og oprejsning for dine børn går tabt. Så desværre er eneste vej til det sammen gennem det. Jeg håber, at du har kærligheden til det. Det er nemlig også en heling af din mand - i processen skal han selv lære om respekt for andre og sig selv. Og kærlighed bliber også nøglen til at nå ind til det i grunden lille menneske, der selv er blevet nedbrudt af samme, ødelæggende "opdragelse". Men det skal ikke være en haven ondt og hængekøje. Igen - du skal steppe alvorligt op her!

Og har du ikke orket til det, så max en 12/2 ordning så de holdes væk. Men uanset , så må du altså ud af komfortzone og være løvemor og stå op for dine børn! Det starter nu og det er DIT ansvar. Hvis han ikke vil have terapi, kan du med fordel selv få det, nu du skal agere terapeut for ham. Igang! 

Anmeld
Svar
Daisypath Anniversary tickers Lilypie Maternity tickers Lilypie Maternity tickers Lilypie Premature Baby tickers >
Godt skrevet
50
Daisypath Anniversary tickers Lilypie Maternity tickers Lilypie Maternity tickers Lilypie Premature Baby tickers >
25.maj 2020 kl. 02:34
#7
Luk
Medlem siden 10-09-2011
90 startede debatter
2624 skrevne indlæg
  Online
25-05-2020 02:34
Luk
Medlem siden 10-09-2011
90 startede debatter
2624 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
7

Og så i øvrigt tak for denne tråd. Det er super godt at kunne vise, så de forstår det! 

Og jeg kan sige til sammenligning, at mine børn selv siger fra overfor adfæren også. Fordi de har lært, at dét er de værd og at det ikke er acceptabelt. 
Jeg tvinger også min mand til at sige undskyld bagefter. Nogle vil måske mene det er total udskamning og nedladende adfærd overfor ens mand. Dér er så fordelen af, at de er vant til at blive behandlet sådan blush Så når man opfører sig som om, man ikke er voksen må man også behandles sådan. Også når man efterfølgende føler sig som pædagog-dorthe mens man sidder med en småsur far og siger "far er rigtig ked af, at han *indsæt*" og faren så skal gentage og sige, at jo det er han rigtigt ked af... Og man så yderligere i starten må prikke til oprigtigheden i en undskyldning - præcis som du gør ved din fireårige.... enlightened Men på sigt kommer det af sig selv! Og børnene lærer den vigtige ting at sige undskyld - ved eksempel.
Har du ingen terapeutisk baggrund selv, er det dog nok godt med den støtte. Kognitiv adfærds terapi er anvendbart her, fordi du skal ind og ændre handlinger/adfærd. Men det kræver at tankerne omkring det ændres - at han fatter det ikke er i orden. Samtidigt skal følelserne også med. Det er der han bliver vred fordi han tror at børnene er uartige mv. Den følelse skal ændres til kærlighed og rummelighed overfor børnene. Og den følelse skal komme et sted fra, nemlig at du viser ham den kærlighed og rummelighed. Det positive er, at din mand også bliver merr glad, lykkelig og stolt som dette lykkes. Jeg håber han er det værd, at der er noget godt som gør i har været sammen så længe trods alt. no

Anmeld
Svar
Daisypath Anniversary tickers Lilypie Maternity tickers Lilypie Maternity tickers Lilypie Premature Baby tickers >
Godt skrevet
7
Daisypath Anniversary tickers Lilypie Maternity tickers Lilypie Maternity tickers Lilypie Premature Baby tickers >
25.maj 2020 kl. 05:32
#8
Luk
Medlem siden 11-05-2017
11 startede debatter
457 skrevne indlæg
  Online
25-05-2020 05:32
Luk
Medlem siden 11-05-2017
11 startede debatter
457 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
2

Flyt! Eller kontakt kommunens børneafdeling og få hjælp. Det er psykisk vold. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2
25.maj 2020 kl. 06:08
#9
Luk
Medlem siden 28-10-2018
14 startede debatter
993 skrevne indlæg
  Online
25-05-2020 06:08
Luk
Medlem siden 28-10-2018
14 startede debatter
993 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
8

Du skal ikke bruge dit liv på st være hans terapeut. Det er livet simpelt hen for kort til. Det er psykisk vold det han udøver. Og nej det bliver ikke 10 gange værre ved en skilsmisse - for sådan en far vil med garanti ikke orke/ gide have børnene ofte på besøg. Han gider jo ikke engang en tur med dem.

Anmeld
Svar
Godt skrevet
8
25.maj 2020 kl. 08:37
#10
Luk
Medlem siden 29-08-2018
7 startede debatter
104 skrevne indlæg
  Online
25-05-2020 08:37
Luk
Medlem siden 29-08-2018
7 startede debatter
104 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
4

Hej søde du <3 
Hvis du har noge virkelig gode venner - bare én - som du ved vil være der for dig og som du kan være fortrolig med, så synes jeg du skal snakke med dem/den, for vi herinde kender jer ikke. Alt det der med "flyt" eller "jeg ville blive skilt" kan du slet ikke bruge til noget, for de kender ikke hele historien. De kender kun lige præcist det du skriver, men når man læser, noget så tolker man også. Sådan er virkeligheden desværre. (Sådan er det bare. Det gør jeg også, og det kan igen mennesker sige sig fra)

Nogle af rådene synes jeg er virkelig gode, men andre er bare unødvendige. Måske er det lettere at komme ud herinde, men husk - alle gemmer sig bag en skærm. Snak hellere med nogen som vil kunne forstå jer og som kender jer. Ja, som du skriver så ville jeg personligt også synes det var skamligt, men omvendt, så ville jeg aldrig dømme en veninde eller hendes kæreste hvis de fortalte mig det her, for jeg ville vide at der er mere til historien og så (igen) ville jeg kende dem godt nok til at vide, at de ikke er monstre, men der nok er noget ander bag der trykker.  

Jeg vil give dig et kæmpe knus, og ønske jer alle alt held og lykke <3

Anmeld
Svar
Godt skrevet
4
Not logged in

Anmeld til moderator

Jeg mener, at dette indlæg overtræder Min-Maves regler eller overtræder god skik.

Årsag :
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.
* Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her.

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

Nyeste artikler

 

Gratis mini-kursus til dig, som vil opnå et varigt vægttab under barsel

På Maria Diors mini-kursus lærer du helt konkret, hvordan du skaber de bedste og korrekte rammer for dig selv, hvordan du undgår yoyo-vægten og de ekstra irriterende kilo, som sætter generer dig i hverdagen. Dette kursus handler om, at give dig de helt korrekte redskaber til, at du kan gøre dit bedste for at opnå et varigt vægttab under barsel når du lige har født, men måske ikke har så meget overskud. Læs mere

ANNONCE
 

Klinik for de ufrivillig barnløse - Freya Fertility

Her skal I møde klinikkens ejer og stifter, Tina Snebang-Storgaard, der åbnede klinikken tidligere på året. Tina har et langt CV indenfor gynækologi og obstetrik og har været ansat på både private klinikker og i det offentlige. Det der driver Tina er ønsket om at give ufrivillige barnløse den største og mest unikke gave i verden, nemlig at blive forældre Læs mere

ANNONCE
 

Gaver og forkælelse til den gravide

Forkæl din gravide kone, kæreste, datter, søster eller veninde med en skønne uskadelige produkter der forsøder de næste 9 måneder. Lets celebrate the baby buump! &nbsp; Læs mere

 

Bekymringer og angst omkring Corona hos gravide - Få lægens råd her

De seneste måneder har hverdagen for de fleste ændret sig markant. Det gælder også gravide, fødende samt forældre på barsel. For mange gravide giver situationen anledning til bekymring og måske endda angst, og en lang række spørgsmål rejser sig. I denne artikel sætter jeg fokus på det at være gravid i en coronatid og forsøger at svare på nogle af de spørgsmål, der rejser sig. Samtidig vil jeg give dig nogle ideer til, hvad du selv kan gøre for at dæmpe angst og bekymringer og tage dig kærligt af dig selv og dit lille barn i maven. Læs mere

ANNONCE
 

Har din baby svært ved at falde til ro?

Mange babyer har svært ved at falde til ro, når de møder verden uden for mors trygge mave. Sanserne er pludselig i brug, og lydene og indtrykkene er mange. Derfor har mange børn også svært ved at finde ro og falde i søvn. En slyngevugge er mange forældres redning. Læs mere

ANNONCE
 

Naturebaby - Når alle skal have råd til 100% økologi

Jeg har længe været på udkig efter en forretning, hvor jeg ved, at uanset hvad jeg putter i kurven, så er sikkerheden og kvaliteten 100% i fokus. Jeg har langt om længe fundet Naturebaby Læs mere

Nyeste blogindlæg

 

Nyeste artikler

 

Gratis mini-kursus til dig, som vil opnå et varigt vægttab under barsel

På Maria Diors mini-kursus lærer du helt konkret, hvordan du skaber de bedste og korrekte rammer for dig selv, hvordan du undgår yoyo-vægten og de ekstra irriterende kilo, som sætter generer dig i hverdagen. Dette kursus handler om, at give dig de helt korrekte redskaber til, at du kan gøre dit bedste for at opnå et varigt vægttab under barsel når du lige har født, men måske ikke har så meget overskud. Læs mere

ANNONCE
 

Klinik for de ufrivillig barnløse - Freya Fertility

Her skal I møde klinikkens ejer og stifter, Tina Snebang-Storgaard, der åbnede klinikken tidligere på året. Tina har et langt CV indenfor gynækologi og obstetrik og har været ansat på både private klinikker og i det offentlige. Det der driver Tina er ønsket om at give ufrivillige barnløse den største og mest unikke gave i verden, nemlig at blive forældre Læs mere

ANNONCE
 

Gaver og forkælelse til den gravide

Forkæl din gravide kone, kæreste, datter, søster eller veninde med en skønne uskadelige produkter der forsøder de næste 9 måneder. Lets celebrate the baby buump! &nbsp; Læs mere

 

Bekymringer og angst omkring Corona hos gravide - Få lægens råd her

De seneste måneder har hverdagen for de fleste ændret sig markant. Det gælder også gravide, fødende samt forældre på barsel. For mange gravide giver situationen anledning til bekymring og måske endda angst, og en lang række spørgsmål rejser sig. I denne artikel sætter jeg fokus på det at være gravid i en coronatid og forsøger at svare på nogle af de spørgsmål, der rejser sig. Samtidig vil jeg give dig nogle ideer til, hvad du selv kan gøre for at dæmpe angst og bekymringer og tage dig kærligt af dig selv og dit lille barn i maven. Læs mere

ANNONCE
 

Har din baby svært ved at falde til ro?

Mange babyer har svært ved at falde til ro, når de møder verden uden for mors trygge mave. Sanserne er pludselig i brug, og lydene og indtrykkene er mange. Derfor har mange børn også svært ved at finde ro og falde i søvn. En slyngevugge er mange forældres redning. Læs mere

ANNONCE
 

Naturebaby - Når alle skal have råd til 100% økologi

Jeg har længe været på udkig efter en forretning, hvor jeg ved, at uanset hvad jeg putter i kurven, så er sikkerheden og kvaliteten 100% i fokus. Jeg har langt om længe fundet Naturebaby Læs mere