Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

Mister jeg min mand?

26.februar 2020 kl. 15:21
Luk
Medlem siden 22-01-2020
  Online
26-02-2020 15:21
Luk
Medlem siden 22-01-2020
  Online
Godt skrevet
6

Jeg har været meget tøvende omkring om jeg skulle skrive herinde, men nu er jeg ved at være tilpas frustreret og jeg føler ikke at jeg kan snakke med nogen i min omgangskreds om det her. 

Min mand og jeg har en søn på under 2 år, og så er jeg gravid med nr 2.

Vi har været sammen i rigtig mange år, og har overordnet altid haft en helt vildt godt og sundt forhold. Når jeg siger overordnet, så mener jeg at vi selvfølgelig skændes en gang i mellem, men det har virkelig været småting.

Nu er det som om at min mand ikke rigtig interesserer sig for mig mere. Han kysser mig stort set aldrig og jeg må bede ham om kys eller huske ham på det, for at få et. Sex er der ikke noget af for tiden, men det er fordi jeg er så udmattet og dårlig af graviditeten. 

Han gider ikke se film med mig, han gider ikke holde mig i hånden på gaden fordi så er det for varmt eller også er det for koldt. Han giver mig ingen komplimenter og ingen opmærksomhed generelt. Heller ikke når jeg græder fordi jeg har det så skidt, så sidder han bare på afstand og siger at sådan er det når man er gravid. 

Men det værste af det hele er at jeg synes at han er begyndt at blive respektløs. Jeg er udmærket klar over at han trækker det største læs ift vores søn for tiden og jeg er meget taknemmelig. Jeg har det bare så dårligt og kaster op mange gange om dagen. Jeg har ingen energi. Men alligevel får min mand lige sneget ind at jeg er sindssyg, idiot, at det er mig der bestemmer alt, at han er klar til at skrive under på skilsmisse papirer. Jeg bliver så sindssygt såret hver gang, for jeg giver ham ikke retur, da jeg mener at det er over stregen. Hvis vi før i tiden havde skændtes og han fx havde råbt ad mig, kom han altid og sagde undskyld. Men det gør han ikke mere. Det er mig der skal komme og spørge om han virkelig mente det osv. Han ender selvfølgelig med at sige undskyld hver gang... Men det ændrer ikke på at jeg er såret. 

Jeg plejede at have en sød og kærlig mand, vi havde et jævnbyrdigt forhold hvor vi begge kunne være. Det føler jeg forsvandt den dag jeg tog en positiv graviditetstest her anden gang. Graviditeten var ikke planlagt og jeg har flere gange givet udtryk for at jeg faktisk mest hælder til en abort, fordi jeg har en følelse af at vores lille familie ikke kan klare det lige nu. Han svar har været "så må vi være to single forældre til to dejlige børn". Han lytter bare ikke til mig. Jeg har spurgt mange gange om der er noget han går og grubler over, eller vil snakke om. Men han er helt uforstående.

En lille ekstra ting er at der er kommet en ny kvinde på hans arbejde, som han skriver med konstant og snapper med. Hun tagger ham konstant på fb. Han har tid til at svare hende, men ikke tid til lige at høre hvordan det går hos mig, selvom jeg har ligget med hovedet i kummen da han gik ud ad døren... 

Hvad fanden skal jeg gøre? Jeg ønsker ikke at miste min elskede mand, og da slet ikke at gøre mit barn til skilsmissebarn... 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
6
26.februar 2020 kl. 15:28
#1
Luk
Medlem siden 01-07-2018
3 startede debatter
108 skrevne indlæg
  Online
26-02-2020 15:28
Luk
Medlem siden 01-07-2018
3 startede debatter
108 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
6

Sikke en situation at stå i. Det kunne godt lyde som om, at din mand ikke er helt sikker på jeres forhold og måske overvejer jeres forhold og det siger jeg selvfølgelig kun på baggrund af de udtalelser, han kommer med og at han ikke vil holde i hånden osv. Det virker som om, I skal sætte jer ned og have en meget seriøs snak om jeres forhold og hvad I vil - og d ahelt klart også om hans nye kollega og hvordan det får dig til at føle. Det kunne godt lyde lidt som om, at han har et lille crush på hende.

Jeg håber I finder en god løsning for jer begge to.

Anmeld
Svar
Godt skrevet
6
26.februar 2020 kl. 15:54
#2
Luk
Medlem siden 26-12-2009
64 startede debatter
2661 skrevne indlæg
  Online
26-02-2020 15:54
Luk
Medlem siden 26-12-2009
64 startede debatter
2661 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
4

Altså umiddelbart ville jeg tænke at der var en del hormoner der talte .

Men hvorfor i alverden snapper han (er det ikke noget teenagere gør) og skriver med en kvindelig kollega? -det lyder enten som om han har gang i noget eller gerne vil. Jeg ville konfronterer ham med det og med at I ingen sex og nærhed har.

Anmeld
Svar
Godt skrevet
4
26.februar 2020 kl. 15:55
#3
Luk
Medlem siden 31-10-2012
6 startede debatter
106 skrevne indlæg
  Online
26-02-2020 15:55
Luk
Medlem siden 31-10-2012
6 startede debatter
106 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
4

Åh din stakkel. Det lyder virkelig ikke sjovt - og da SLET ikke taget i betragtning at du oveni købet er gravid. 😳 

Jeg er helt enig med HeadOverHeels. Få en seriøs og vokser snak med din mand, uden bebrejdelser og pegede fingrer. Men om hvordan du har det og hvordan du føler osv. 

For mig lyder det også lidt som om han har et godt øje til kollegaen. Og han vil helt sikkert benægte og gå i forsvarsposition og blive gal hvis du nævner det. Men hvis han gør det, så siger det måske lidt om sandheden og den reelle situation. 🤷‍♀️
 

Håber i får det løst... 🌸

Anmeld
Svar
Godt skrevet
4
26.februar 2020 kl. 16:16
#4
Luk
Medlem siden 18-08-2019
5 startede debatter
21 skrevne indlæg
  Online
26-02-2020 16:16
Luk
Medlem siden 18-08-2019
5 startede debatter
21 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
9

Hvis min kæreste kom med trusler om, at vi bare kunne gå fra hinanden, og at vi ville være to single forældre til to fantastiske børn, så havde jeg nok sagt GODT SÅ!

Jeg er selv gravid med vores første, og kommer fra en skilsmisse familie, hvilket for mig betyder, at jeg vil gå rigtig langt, hvis ikke for langt for at blive sammen med min kæreste - men den tone og attitude, vil jeg absolut ikke finde mig i. 

Jeg er ikke jaloux af sind, men hvis min kæreste begyndte at skrive med en ny kvinde, som han ikke kendte fra før, så vil jeg også se det som et stort problem. Det lyder som om, at han får et eller andet behov dækket der, så han ikke længere skal gøre et forsøg sammen med dig.

Det er godt nok synd for dig, og forstår godt du vil have din kærlige mand tilbage, men kan du helt seriøst tilgive ham for den måde han behandler dig, når du har allermest brug for ham?

Han lyder godt nok som en kæmpe idiot, og det lyder til du har fortjent MEGET bedre!

Anmeld
Svar
Godt skrevet
9
26.februar 2020 kl. 16:39
#5
Luk
Medlem siden 14-02-2020
1 startede debatter
20 skrevne indlæg
Sidst online 29-03-2020
26-02-2020 16:39
Luk
Medlem siden 14-02-2020
1 startede debatter
20 skrevne indlæg
Sidst online 29-03-2020
Godt skrevet
3

Puha, det er en svær situation at stå i, når man er gravid. Hvis det var mig, ville jeg tage en snak med min kæreste og fortælle ham, hvad jeg føler. Han kan måske ikke selv se, at han overtræder en grænse, når han siger at 'i så må være to single forældre til to børn'. Og at han virker ligeglad, når han ikke giver dig nok omsorg og kærlighed under din graviditet. Det kan være sindssyg hårdt at være gravid pga. trætheden og kvalmen bl.a. og i den periode har man virkelig brug for at ens partner træder til. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
3
26.februar 2020 kl. 16:50
#6
Luk
Medlem siden 21-03-2018
68 skrevne indlæg
  Online
26-02-2020 16:50
Luk
Medlem siden 21-03-2018
68 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
20

Hej Victors mor

Det lyder som en virkelig hård og svær situation du står i. Jeg vil starte med at sige, at jeg synes det lyder til at du håndterer det super flot. Du virker meget reflekteret og det er prisværdigt at du kan rumme hans udbrud og samtidig selv være den der udglatter efterfølgende.  At kunne vægte relationen over egne umiddelbare følelser, og f.eks. mælge og udglatte selvom 'den anden' er den agerer på en sårende måde, er en virkelig god evne som jeres parforhold sikkert nyder godt af!
Når det så er sagt, så kan det jo ikke være sådan hver gang. jeg kan godt forstå du er såret over hans adfærd. Alle kan have det svært i en periode og lade det gå ud over deres partner, det tror jeg sker for selv de bedste, men når det står på i længere tid skal man jo gøre noget ved det. Det lyder som om det også er det du er nået frem til.

Min første tanke er, at det lyder til din mand er 'kørt fast' i nogle negative følelser. Han lyder i mine ører presset og ude af stand til at rumme og håndtere jeres situation (gravid, presset kone og et lille barn). Nogle gange kan manglende overskud og det at være overvældet over en situation gøre at man reagerer rigtig uhensigtsmæssigt overfor dem der er tættest på en. Men - det er selvfølgelig på ingen måde en undskyldning for hans adfærd. Jeg siger det fordi, at min erfaring er, at hvis man kan sætte sig i den andens sted gør det, at det er nemmere at løse problemet.

Jeg tænker at I har brug for at få en rigtig god snak om tingene og jeg tror, at du kan gøre meget for at sikre det bliver en god snak, ved at forberede dig lidt. For det første er det måske en god ide at få den lille passet en aften så i kan snakke uden at risikere at blive forstyrret. På den måde kan du også forberede din mand på at du gerne vil have en aften med ham hvor i kan tale om hvordan det går. Nogle mennesker kan have svært ved at skulle tale om svære følelser på kommando, men får det nemmere når det kommer på et aftalt tidspunkt. Hvis han ikke kan forstå hvad det er du har brug for at tale om, må du prøve at overbevise ham om, at der er nogle ting du gerne vil tale om, i forhold til jeres forhold.
For det andet tænker jeg, at du måske kunne skrive nogle af dine tanker og følelser ned inden. Både for at få det hele arbejdet igennem, men også for at sikre, at du leverer det på den 'rigtige' måde. Når du skriver det ned vil jeg foreslå, at du så vidt muligt taler ud fra dit eget perspektiv - tal om dine følelser. Det er meget sværere at afvise og svare tilbage til nogen der taler om deres egne oplevelser og følelser, end en der fortæller dig hvad du gør der er 'forkert' - giver det mening? En anden ting du kan gøre at at komme med så konkrete observationer som muligt. I stedet for at sige fx. "du er altid sur og afvisende" kan du måske komme på et konkret eksempel ala "i går da vi gik i seng lagde jeg mærke til, at du trak dig væk da jeg prøvede at putte og kysse". Så kan du følge op med, at det gjorde dig rigtig ked af det og at du føler, at ligende er sket flere gange på det seneste. 
Når du har skrevet ned hvordan du oplever jeres forhold for tiden og hvad det gør ved dig, kan du bruge brevet når i skal tale sammen. Du kan f.eks. læse det op og derved sikre, at du ikke glemmer noget eller at tingene kører af sporet, fordi du i situationen bliver grebet af dine følelser.
Når du så har fortalt hvad du oplever, så kan du jo så spørge ham om han kan genkende de oplevelser du beskriver og hvad han tænker, når du fortæller hvilke følelser det har sat igang i dig. Du kan også (igen) spørge ham om der sker noget i hans liv for tiden som han ikke får talt med dig om, om han føler sig presset over at der er en lille ny på vej, eller om han synes det er hårdt at du er så påvirket af graviditeten og han måske står med lidt mere ansvar nu end før. Håbet er jo så at i kan få en god samtale om hvad det er der sker og hvorfor, uden han føler sig angrebet eller trængt op i en krog. På den her måde er det min egen erfaring, at det er nemmere at tale om de svære ting uden at man bliver fanget af sine følelser, hvilket tit er det der gør at man siger nogle grimme ting og samtalen kører helt af sporet.

Jeg håber at mine forslag giver mening for dig og at du kan bruge dem til noget. Måske er der noget af det du kan bruge og måske synes du slet ikke det passer til dig. Ovenstående er baseret på hvad der virker for mig og min partner, når tingene går i hårknude og bliver til afstand og negative ting mellem os. Og sådan er det jo desværre nogle gange i et parforhold, særligt hvis den ene person har nogle svære følelser som de måske ikke ved hvordan de skal håndtere.

Jeg håber i får arbejdet jer igennem den her svære periode så I snart kan vende tilbage til det dejlige parforhold du savner.

Knus <3

Anmeld
Svar
Godt skrevet
20

Slettet bruger

26.februar 2020 kl. 17:05
#7
Slettet bruger
26-02-2020 17:05
Godt skrevet
9

Da jeg læste indlægget tænkte jeg om han måske var i en rigtig svær periode og havde brug for noget professionel hjælp, lige indtil jeg kom til den del med at han har travlt med sin nye kollega. Hans problem er jo tilsyneladende ikke at han ikke har overskud til at være intim og kærlig, men at han har mistet lysten til dig specifikt, og måske er blevet interesseret i en anden. Prøv at tage en rigtig dyb indånding, og spørg ham helt roligt hvordan det kan være han har så meget kontakt med hende i fritiden. Måske får du ikke et svar, men så kan du jo overveje at være fræk og ringe til hende og spørge om det samme. Personligt ville jeg gå langt for at få vished i sådan en situation, men det er jo ikke sikkert du har det på samme måde. Uanset om de har noget kørende eller ej ville jeg dog kræve af en kæreste at han var ærlig, så hvis han ikke gad forklare sit behov for at skrive med sin nye kollega hele tiden, så ville forholdet egentlig allerede dér være dødt for mig. Det er svinsk af ham at gøre dig så usikker, og jeg håber for dig at du kommer ud af det hvis det ikke ændrer sig. Du fortjener da meget bedre end dét, og jeg synes du skal spørge dig selv om det egentlig ikke snarere er ham der er ved at miste dig end omvendt? For han passer da ikke på dig og jeres forhold lige nu. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
9
26.februar 2020 kl. 18:34
#8
Luk
Medlem siden 22-01-2020
12 startede debatter
84 skrevne indlæg
  Online
26-02-2020 18:34
Luk
Medlem siden 22-01-2020
12 startede debatter
84 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
1

Mange tak for jeres fine og ærlige svar. 

Jeg fornemmer at I lægger mere vægt på det med kollegaen end jeg måske gør. Det kan være at jeg bare er naiv, for i alle de år vi har været sammen, har der aldrig været noget af den slags. Og jeg er bestemt ikke jaloux af natur, men synes bare at det er konstant at hendes navn dukker op på hans skærm eller på min fb væg. Vi har altid været meget åbne omkring at kigge på hinandens telefoner osv, og jeg gør det nogengange hvis jeg fx skal se om han har fået nogle gode billeder af vores søn når han er blevet passet, eller hvis der er en fødselsdagsinvitation som han har glemt at informere mig om. Men nu får jeg næsten helt lyst til at snage, hvilket jeg har det rigtig skidt med. Det virker uærligt... Uanset hvad han har gjort eller ikke gjort. 

Jeg vil også gå rigtig langt for ikke at ende i skilsmisse. Men det har også noget at gøre med at vi har været sammen siden vi var teenagere, så hans familie er min familie, og jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre uden ham. Men mest af alt er det jo fordi jeg elsker ham ubeskriveligt højt, og har aldrig været et sekund i tvivl om min kærlighed til ham. Det er jeg stadig ikke.

Jeg glemte at sige i mit opslag, at han altså er en rigtig god far og ikke klager over at skulle tage alle nætter og morgener med vores søn, når jeg har det skidt eller har brug for at sove. Men han mangler helt klart søvn. 

Jeg føler mig i forvejen grim, tyk og ulækker fordi jeg kaster så meget op, har væske i kroppen og bare generelt ikke har overskud til at gøre noget som helst ud af mig selv. Men hende kollegaen, hun er veltrænet, yngre end mig, går i stramt og nedringet tøj, og hun har helt sikkert hverken strækmærker eller hængebryster... 

Ved slet ikke hvor sådan en samtale med min mand skal starte henne. Jeg føler at det hele er kørt op, oppe i mit hovede.. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
1
26.februar 2020 kl. 18:54
#9
Luk
Medlem siden 26-02-2020
2 startede debatter
14 skrevne indlæg
  Online
26-02-2020 18:54
Luk
Medlem siden 26-02-2020
2 startede debatter
14 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
6

Hej Viktorsmor! 

Nu har jeg ikke lige læst ALLE de andre indlæg igennem, de er godt nok lange! Men det er jo også klart det er et svært emne. 

Jeg kender godt til følelsen af jalousi, jeg har selv haft den meget ved tidligere partnere, og følt mig overset, og gået uhørt rundt. Jeg forstår godt frustrationen ved det!

Men jeg vil også sige, at hvis man så snart antyder at man da bare kan være single forældre, og man er nødt til at spørge efter en undskyldning, hver gang - Så er der altså ikke rigtig meget at komme efter, og da slet ikke når han render og kalder dig sindssyg og idiot. Han vidste jo godt, hvordan det var første gang du var gravid, anden gang er sikkert lige så slem eller værre, det jo VIDT forskelligt. 

Jeg synes det er iorden at du siger til ham, næste gang han stiller op til at I nok bare skal skilles, at jamen så bliver det sådan. Lige nu tror han måske du bare hægter ved fordi I har en søn sammen og du er gravid igen. Der er selvfølgelig ALTID gode og positive stunder, og de negative vægter også rigtig meget og føles som om de fylder mere, men du skal nok i sidste ende spørge dig selv: Er jeg lykkelig i det her lige nu? 
Fordi det er jo ikke fedt at være i et forhold hvor man ikke føler sig lykkelig, værdsat og hørt, da bestemt heller ikke som gravid. Jeg synes du burde skrive et brev, hvor i du beskriver de problemer du støder på. Men forsøge at holde det objektivt og ikke pege for mange fingre. Der er jo to til tango, så han har jo nok også sin egen opfattelse af hvordan du har været. Så sæt dig ned og skriv dine tanker og følelser ned, så det er nemmere at finde rundt i dem, og så prøv at sæt dig ned med din mand når den lille er gået i seng, og forklar ham, hvad du har oplevet - hvordan får HAN dig til at føle, og spørg indtil hvordan DU får ham til at føle. Fordi der er jo tydeligvis en miskommunikation her, hvor det virker som om i er tre kilometer fra hinanden. Snak med ham om, hvad der kunne gøre det bedre, hvad I hver især skal arbejde på, og arbejde sammen om, og prøve at fordele rollerne ligeligt og på en måde hvor du også får skabt overskud i al din kvalme. 

Du skal også huske på, IKKE at sammenligne dig selv alt for meget med hende kollegaen, og sammentidig huske: hun er ny.. Hun vækker nok noget interesse, men det er nok bare det så. Det betyder ikke at din mand farer hen til hende. Hun er ny person, der sikkert virker spændende, og de har nogle fællesinteresser. Who knows? Men, du kan vel sagtens sige til ham at han virker lidt fjern i forhold til at konversere med dig, og hurtigt virker til at være draget af telefonen og andre mennesker. På den måde holder du det neutralt og nævner ingen navne. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
6

Slettet bruger

26.februar 2020 kl. 19:13
#10
Slettet bruger
26-02-2020 19:13
Godt skrevet
5
VictorsMor18 skrev :

Mange tak for jeres fine og ærlige svar. 

Jeg fornemmer at I lægger mere vægt på det med kollegaen end jeg måske gør. Det kan være at jeg bare er naiv, for i alle de år vi har været sammen, har der aldrig været noget af den slags. Og jeg er bestemt ikke jaloux af natur, men synes bare at det er konstant at hendes navn dukker op på hans skærm eller på min fb væg. Vi har altid været meget åbne omkring at kigge på hinandens telefoner osv, og jeg gør det nogengange hvis jeg fx skal se om han har fået nogle gode billeder af vores søn når han er blevet passet, eller hvis der er en fødselsdagsinvitation som han har glemt at informere mig om. Men nu får jeg næsten helt lyst til at snage, hvilket jeg har det rigtig skidt med. Det virker uærligt... Uanset hvad han har gjort eller ikke gjort. 

Jeg vil også gå rigtig langt for ikke at ende i skilsmisse. Men det har også noget at gøre med at vi har været sammen siden vi var teenagere, så hans familie er min familie, og jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre uden ham. Men mest af alt er det jo fordi jeg elsker ham ubeskriveligt højt, og har aldrig været et sekund i tvivl om min kærlighed til ham. Det er jeg stadig ikke.

Jeg glemte at sige i mit opslag, at han altså er en rigtig god far og ikke klager over at skulle tage alle nætter og morgener med vores søn, når jeg har det skidt eller har brug for at sove. Men han mangler helt klart søvn. 

Jeg føler mig i forvejen grim, tyk og ulækker fordi jeg kaster så meget op, har væske i kroppen og bare generelt ikke har overskud til at gøre noget som helst ud af mig selv. Men hende kollegaen, hun er veltrænet, yngre end mig, går i stramt og nedringet tøj, og hun har helt sikkert hverken strækmærker eller hængebryster... 

Ved slet ikke hvor sådan en samtale med min mand skal starte henne. Jeg føler at det hele er kørt op, oppe i mit hovede.. 

Kunne det være en idé at spørge om du lige må låne hans telefon til for eksempel at tjekke billeder af jeres søn, ringe til nogen fordi din egen telefon er gået død eller lignende? Hans svar til dette tænker jeg kan give dig et godt bud på om der er noget mellem dem eller ej. Du behøver jo ikke tjekke deres beskeder, det kunne bare være en form for test i om han har noget at skjule eller ej. Det er jo dejligt at han hjælper ekstra til derhjemme mens du døjer med kvalme, men han skal jo også være god mod dig. At han ikke har lyst til noget intimt er jo helt reelt og fair, men så må han være ærlig om hvorfor. Og for mig virker det bare virkelig lusket at han skriver så meget med hende uden at komme med en god forklaring, og min helt umiddelbare tanke om det er at det er fordi han faktisk har noget at skjule. Hvad tænker du selv? Det er jo dig der kender ham 😊

Jeg forstår godt at dine følelser løber af med dig i denne situation, hvem ville ikke reagere sådan? Jeg synes som sagt du skal tage en virkelig dyb vejrtrækning, og spørge ham så stille og roligt som du kan om hvad al den kontakt med hende egentlig handler om, og så tage snakken om jeres forhold derfra. Hvis du vil gøre brug af mit råd om at teste om han har noget at skjule på sin telefon eller ej, så er det nok klogest at gøre det inden du tager snakken med ham, så han ikke regner ud hvorfor du spørger om du må låne telefonen 😉

Anmeld
Svar
Godt skrevet
5
Not logged in

Anmeld til moderator

Jeg mener, at dette indlæg overtræder Min-Maves regler eller overtræder god skik.

Årsag :
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.
* Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her.

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

Nyeste artikler

 

Information om Coronavirus/Covid-19 og graviditet

Har du lige fundet ud af at du er gravid eller tæt på fødsel så har du sikkert allerede haft en masse bekymringer i forbindelse med Coronavirus. Læs mere

 

Infektionsmedicinsk afdeling søger børn i alderen 12-23 måneder til vaccineforsøg

Odense Universitetshospital, Aarhus Universitetshospital og Hvidovre Hospital søger forældre med børn i alderen 12-23 måneder til et vaccineforsøg. Læs mere

 

Praktisk tjekliste til vuggestue start

Barslen er ved at være slut, og baby skal snart have sin første dage i vuggestue eller dagpleje. Det er meget nyt – ikke bare for baby men også for mor og far. Vi har lavet en liste over, hvad du skal huske at få med i vuggestuen, når dit barn starter. Læs mere

ANNONCE
 

Mist aldrig en sut igen med Navnesutten <3 Psst.. de giver 10% på sutter

De fleste kender til det problem, at børnenes sutter bliver væk eller havner i et andet barns mund med dertilhørende bakterier. Løsning har Navnesutten og dermed mindsket risikoen for at dit barns sutter havner et forkert sted. Læs mere

 

Hvor havner dit barn, hvis du pludselig dør?

Kun et fåtal af os tør tænke tanken til ende. Endnu færre er klar over, at vi selv kan påvirke fremtiden for vores børn. Læs mere

 

Hvordan får gravide gode motionsvaner?

De fleste er klar over, at motion er godt for vores fysiske sundhed. Der er en række fordele ved at dyrke fysisk aktivitet. Det gælder også for gravide. Læs mere

Nyeste blogindlæg

 

Nyeste artikler

 

Information om Coronavirus/Covid-19 og graviditet

Har du lige fundet ud af at du er gravid eller tæt på fødsel så har du sikkert allerede haft en masse bekymringer i forbindelse med Coronavirus. Læs mere

 

Infektionsmedicinsk afdeling søger børn i alderen 12-23 måneder til vaccineforsøg

Odense Universitetshospital, Aarhus Universitetshospital og Hvidovre Hospital søger forældre med børn i alderen 12-23 måneder til et vaccineforsøg. Læs mere

 

Praktisk tjekliste til vuggestue start

Barslen er ved at være slut, og baby skal snart have sin første dage i vuggestue eller dagpleje. Det er meget nyt – ikke bare for baby men også for mor og far. Vi har lavet en liste over, hvad du skal huske at få med i vuggestuen, når dit barn starter. Læs mere

ANNONCE
 

Mist aldrig en sut igen med Navnesutten <3 Psst.. de giver 10% på sutter

De fleste kender til det problem, at børnenes sutter bliver væk eller havner i et andet barns mund med dertilhørende bakterier. Løsning har Navnesutten og dermed mindsket risikoen for at dit barns sutter havner et forkert sted. Læs mere

 

Hvor havner dit barn, hvis du pludselig dør?

Kun et fåtal af os tør tænke tanken til ende. Endnu færre er klar over, at vi selv kan påvirke fremtiden for vores børn. Læs mere

 

Hvordan får gravide gode motionsvaner?

De fleste er klar over, at motion er godt for vores fysiske sundhed. Der er en række fordele ved at dyrke fysisk aktivitet. Det gælder også for gravide. Læs mere