Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

mon min mand kan lave en pige efter 2 drenge ?

08.juni 2018 kl. 21:45
Luk
Medlem siden 01-01-0001
Sidst online 01-01-0001
08-06-2018 21:45
Luk
Medlem siden 01-01-0001
Sidst online 01-01-0001
Godt skrevet
1

Hej tøser

min mand mener kun han kan lave drenge. Så hvorfor få nr 3, når det bare bliver endnu en dreng. Vi har to drenge på snart 7 og 4 år. Jeg vil gerne have nr 3. Er stort ønske ar få 3 børn. Rart med mere end en søskende. Har jeg altid selv savnet, da mig og min bror er som dag og nat.

jeg er ikke enig med min mand, og bliver det endnu en dreng vil vi også elske ham 😍

Nogle som har fået 3 børn af samme køn ?

eller fået andet køn som nr 3? 

Vh Miss1982

Anmeld
Svar
Godt skrevet
1
08.juni 2018 kl. 21:54
#1
Luk
Medlem siden 27-01-2018
12 startede debatter
80 skrevne indlæg
  Online
08-06-2018 21:54
Luk
Medlem siden 27-01-2018
12 startede debatter
80 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Kender flere der har fået to drenge og så nummer tre der er en pige. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
08.juni 2018 kl. 22:09
#2
Luk
Medlem siden 18-01-2017
22 startede debatter
344 skrevne indlæg
  Online
08-06-2018 22:09
Luk
Medlem siden 18-01-2017
22 startede debatter
344 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
1

I vores omgangskreds og familier kender vi nogen, der har fået 4 drenge, andre har 4 piger, andre har 3 drenge og en pige, nogle har sågar 5 drenge og en pige.... Min pointe er, at der vidst ingen regler er :-) Hvis en man kun kunne få ét køn fandtes jo ingen søskendeflokke med både drenge og piger - det kan din mand tænke lidt over ;-) 

Hvis I ønsker nummer 3, må I jo lave en nummer 3 og glæde jer uanset kønnet, som jeg kan læse, at du også vil :-) 

ps: Dem med 5 drenge og en pige ville bare gerne have en pige og måtte så fortsætte ;-)

Anmeld
Svar
Mor til Neel og Mille <3
Godt skrevet
1
Mor til Neel og Mille <3
08.juni 2018 kl. 22:10
#3
Luk
Medlem siden 14-10-2016
2 startede debatter
44 skrevne indlæg
  Online
08-06-2018 22:10
Luk
Medlem siden 14-10-2016
2 startede debatter
44 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Jeg har 2 piger og nr 3 er en dreng - kæmpe overraskelse, jeg troede at vi kun kunne lave piger😁

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
08.juni 2018 kl. 22:15
#4
Luk
Medlem siden 15-01-2013
3 startede debatter
45 skrevne indlæg
  Online
08-06-2018 22:15
Luk
Medlem siden 15-01-2013
3 startede debatter
45 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Vi har 2 drenge og venter en pige til oktober. Så det kan sagtens lade sig gøre😊 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
08.juni 2018 kl. 22:19
#5
Luk
Medlem siden 26-12-2009
64 startede debatter
2131 skrevne indlæg
  Online
08-06-2018 22:19
Luk
Medlem siden 26-12-2009
64 startede debatter
2131 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
33

"Min mand mener kun han kan lave drenge. Så hvorfor få nr 3, når det bare bliver endnu en dreng. "

Så lyder det ikke som om at I skal have en til. 

Man skal ikke få nummer tre fordi man vil have en pige. Men få nummer 3 fordi man gerne vil have et barn 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
33
08.juni 2018 kl. 22:21
#6
Luk
Medlem siden 31-05-2018
2 startede debatter
11 skrevne indlæg
  Online
08-06-2018 22:21
Luk
Medlem siden 31-05-2018
2 startede debatter
11 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
1

Jeg fik min prinsesse til sidst efter jeg havde fået to drenge, så det kan sagtens lade sig gøre 😉👍

Anmeld
Svar
Godt skrevet
1
08.juni 2018 kl. 22:25
#7
Luk
Medlem siden 26-10-2013
29 startede debatter
568 skrevne indlæg
  Online
08-06-2018 22:25
Luk
Medlem siden 26-10-2013
29 startede debatter
568 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
1

Har en veninde der fik 2 drenge først og tilsidst en pige med samme mand :0) 

Anmeld
Svar
PB 2 er igang 28/33/bio/bio/bio/31/29/GRAVID!
Godt skrevet
1
PB 2 er igang 28/33/bio/bio/bio/31/29/GRAVID!
08.juni 2018 kl. 22:39
#8
Luk
Medlem siden 27-03-2015
2 startede debatter
3710 skrevne indlæg
  Online
08-06-2018 22:39
Luk
Medlem siden 27-03-2015
2 startede debatter
3710 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
18

Hvorfor få nummer tre når det alligevel bare(!) bliver en dreng...? Virkelig? Man får vel nummer tre fordi man gerne vil have et barn og ikke et helt bestemt barn? Ja, man kan da sagtens håbe på et bestemt køn, men hvis den grundlæggende lyst til at få endnu et barn er så betinget af køn som det lyder til at det er for din mand, så er jeg enig med mitalt i, at så må man nok hellere lade være :).

Anmeld
Svar
Godt skrevet
18
08.juni 2018 kl. 23:37
#9
Luk
Medlem siden 02-07-2014
114 startede debatter
1385 skrevne indlæg
  Online
08-06-2018 23:37
Luk
Medlem siden 02-07-2014
114 startede debatter
1385 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
1

Har en veninde der har tre drenge og en veninde der har to drenge og nu venter en pige. Man har faktisk fundet ud af at jo flere drenge man har så er sandsynligheden størst for endnu en dreng men self kan der sagtens komme en pige :-) 

man skal aldrig få er barn mere fordi man drømmer im et bestemt køn men fordi man virkelig vil ha et barn mere 

Anmeld
Svar
Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Wedding tickers Begge 29 år, mand stærkt nedsat sædkvalitet, kvinde ingenting. To børn ved icsi. Ønsker os brændende et barn mere og gennem kost samt kosttilskud og træning prøver vi pt selv på en øko
Godt skrevet
1
Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Wedding tickers Begge 29 år, mand stærkt nedsat sædkvalitet, kvinde ingenting. To børn ved icsi. Ønsker os brændende et barn mere og gennem kost samt kosttilskud og træning prøver vi pt selv på en øko
09.juni 2018 kl. 00:23
#10
Luk
Medlem siden 04-12-2013
11 skrevne indlæg
  Online
09-06-2018 00:23
Luk
Medlem siden 04-12-2013
11 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
2

De kloge siger at det er en myte, at fordi man har x antal af samme køn, så er der større chance for dette køn igen. Hver gang starter man forfra og har 51% chance for dreng og 49% for pige. 

Jeg har hørt drenge sæd overlever længere end pige sæd så sex på ægløsnings dagen skulle give større pige chance. Men om den holder ved jeg ikke😜 jeg har veninder der har brugt den og fået det ønsket køn men mon ikke det var tilfældigt. 

Jg venter selv en pige efter to drenge og måtte have det bekræftet et par gange før jeg troede på det😊 jeg var helt ærligt ligeglad med køn, men bliver sjovt også at prøve at have en pige! 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2
Not logged in

Anmeld til moderator

Jeg mener, at dette indlæg overtræder Min-Maves regler eller overtræder god skik.

Årsag :
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

Nyeste artikler

 

Ifavn - blidt forældreskab

I favn er den danske betegnelse for den engelske Attachment parenting, der oprindeligt består af 8 principper, og tager udgangspunkt i blidt forældreskab. Læs mere

 

Vuggestuestart liste

Se her den komplette liste over, hvad dit barn har brug for til vuggestuestart. Listen gælder selvfølgelig også til dagpleje og institutionsstart generelt. Læs mere

 

Pseudotvillinger - to graviditeter tæt på hinanden, er det godt?

Er det ok med to graviditeter tæt på hinanden? En bruger spørger i denne uge Berit om pseudotvillinger. Læs mere

 

11 tips til den lange flyvetur med børn

Flyvemaskiner er helt fantastiske og super spændende at kigge på, når du er 3 år gammel - men selve flyveturen kan være noget af en udfordrende oplevelse Læs mere

 

Træk vejret - Sådan bekæmper du træthed med vejrtrækningsøvelser

På en rigtigt træt dag, hvor du er så træt at du næsten ikke kan overskue dagen, skal du ikke kæmpe med dig selv om at burde træne bækkenbund eller ordne det ene eller det andet. Du kan måske finde 3 minutter til en vejrtrækningsøvelse? Læs mere

 

Dit navn bestemmer din løn, kærlighedsliv og kriminelle tilbøjeligheder

Hvordan klarer de 2.300 mest almindelige danske navne klarer sig i livet: hvem der tjener mest, hvem der har fleste domme og hvem der oftest er arbejdsløs. Læs mere

Nyeste blogindlæg

 

Nyeste artikler

 

Ifavn - blidt forældreskab

I favn er den danske betegnelse for den engelske Attachment parenting, der oprindeligt består af 8 principper, og tager udgangspunkt i blidt forældreskab. Læs mere

 

Vuggestuestart liste

Se her den komplette liste over, hvad dit barn har brug for til vuggestuestart. Listen gælder selvfølgelig også til dagpleje og institutionsstart generelt. Læs mere

 

Pseudotvillinger - to graviditeter tæt på hinanden, er det godt?

Er det ok med to graviditeter tæt på hinanden? En bruger spørger i denne uge Berit om pseudotvillinger. Læs mere

 

11 tips til den lange flyvetur med børn

Flyvemaskiner er helt fantastiske og super spændende at kigge på, når du er 3 år gammel - men selve flyveturen kan være noget af en udfordrende oplevelse Læs mere

 

Træk vejret - Sådan bekæmper du træthed med vejrtrækningsøvelser

På en rigtigt træt dag, hvor du er så træt at du næsten ikke kan overskue dagen, skal du ikke kæmpe med dig selv om at burde træne bækkenbund eller ordne det ene eller det andet. Du kan måske finde 3 minutter til en vejrtrækningsøvelse? Læs mere

 

Dit navn bestemmer din løn, kærlighedsliv og kriminelle tilbøjeligheder

Hvordan klarer de 2.300 mest almindelige danske navne klarer sig i livet: hvem der tjener mest, hvem der har fleste domme og hvem der oftest er arbejdsløs. Læs mere