Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

når hunden ikke passer ind i familien

25.januar 2021 kl. 15:53
Luk
Medlem siden 25-01-2021
Sidst online 26-01-2021
25-01-2021 15:53
Luk
Medlem siden 25-01-2021
Sidst online 26-01-2021
Godt skrevet
10

Jeg er i syv sind her og har brug for at høre jeres holdning. Det er lidt en længere smøre, men jeg håber i vil læse den!!


For 2,5 år siden fik min mand og jeg en hund. Vi har begge altid gerne ville have en, særligt min mand, og da vi længe havde kæmpet med at få børn og vores ivf forsøg også slog fejl, tænkte jeg at nu var det på tide at gøre noget andet godt for os. 
Vi havde længe haft kig på Én race, hvor der i alle beskrivelserne stod at hunden havde et roligt sind, var god til børn og når den først havde lært noget, så glemte den det aldrig. Vi syntes det lød perfekt. Jeg fandt derfor et sted hvor vi kunne få denne hund og sagde til min mand at NU skulle vi have en. Og vi valgte selvfølgelig at fortsætte pb videre imens. 
lykken ville os det så at vi 14 dage efter vi havde hentet vores hund hjem stod med en positiv test. 
Lykken var så ikke helt som vi havde regnet med ift vores nye hund. 
Først vil jeg lige skrive nogle pæne ting om hende, for dem er der Masser af!! Hun er det dejligeste væsen og der er intet ondt i hende! Hun er så kælen og god af sig. Vi er på rigtig mange punkter virkelig glade for hende! 
men På mange andre punkter er jeg efterhånden ved at gå nedenom og hjem med stress pga hende. 
den hund vi har fået er PÅ INGEN MÅDE som den hund vi læste om. Vi har seriøst fået en hund der har ADHD på FULD SMADDER!! Hun er SÅ impulsstyret og hun er som en tornado i en glasbutik. Hun ser sig overhovedet ikke for, hun flyver bare rundt hvis der er noget hun vil. 
Vi har brugt mange tusinde kroner på privat hjemme hundetræning med hende, fordi vi oprigtigt gerne ville have styr på hende! 
hun er nu 2,1/4 År og jeg har efterhånden givet op. Vi har et barn på 15 måneder og et til på vej, og jeg kan simpelthen ikke mere. Hun har ingen situationsfornemmelse for vores barn og hvis der er noget hun vil, så gør hun det, selvom det betyder at hun vælter vores barn hele tiden feks. Det skal lige siges at hun vejer ca 50kg, så det er altså noget af en hest der kommer løbende og fejer vores barn med sig, gang på gang. Hvis vi går tur og der kommer en kat eller et egern, så mister jeg næsten min arm Hver gang, eller er tæt på at falde hvis jeg holder fast. Og hun har flere gange været ved at vælte klapvognen fordi den "stod i vejen"
Jeg er stoppet med at gå tur med hende, fordi det simpelthen er for farligt. Så nu er det kun min mand der gør det. 
nu kommer vores andet barn snart til verden og jeg kan slet ikke klare tanken om at jeg endnu engang skal til at sidde og bruge timesvis hver drag, på at skærme min nyfødte fra vores hund, fordi hun ikke forstår at være rolig, og ville sende barnet på en flyvetur når hun snuser til det, fordi hun er så voldsom i sine bevægelser, eller skal sidde og bruge tiden på at træne og træne og træne med hende igen, hvordan hun skal Opføre sig ved babyen. For det har hun glemt alt om! 
Begge vores familier og vores venner har allerede i starten meldt ud at de ikke ønsker vi tager hende med hjem til dem fordi hun er så voldsom og deres børn er blevet bange for hende, fordi hun stjæler deres mad ud af hånden på dem, vælter dem når de går osv osv. og de kommer aldrig på besøg mere, For det er ikke særligt hyggeligt at være her, når børnene skal holdes på sofaen hele tiden. 

fordi jeg har gået hjemme med hende lige siden vi fik hende næsten, fordi jeg tog beslutningen om at få hende, og fordi det var mig der havde tiden til det, så er det 95% af tiden mig der har trænet med hende, taget initiativ til at få træner ud, undersøgt div ting osv. og når vi holder fødselsdage mm. Så er det mig der sidder med fokus på at rose hende og belønne hende for alle de ting vi ønsker hun skal gøre og sørge for at hun lader børnene være. Men lige så snart et barn bevæger sig, så SKAL hun følge efter, for hun er simpelthen NØDT til at se hvad der foregår hele tiden. Samtidig med at jeg står for Mad og værtskab. I kan derfor selv forestille jer hvor stresset en dag det er for mig Altid og hvor Lidt jeg hygger mig når vi har gæster. Hun har kradset flere af vores døre i stykker næsten, fordi vi er nødt til at lukke hende inde i et rum hvis det banker på døren og vi ikke er forberedt. Vi kan simpelthen ikke holde hende og hun kan ikke styre sin nysgerrighed for hvem der mon banker på.
 

min mand syntes ikke det er noget problem. Han syntes vi har en dejlig hund og han elsker at have en at lege vildt med og alt det gode hun giver os. Og ja jeg kan da godt forstå ham. For det er ikke ham der står med ansvaret for hende. Det er kun ham der er "legeonkel" og får alt det nemme. 
det er MIG der trækker det tunge læs. 
og nu har jeg bare fået nok!!! Jeg vil ikke have vores hund mere og det har jeg meldt ud. Jeg har flere gange sat ultimatummer og feks købt online undervisning til at han kan gå igang med at træne hende ift hendes impulser. Og her 2 måneder efter, har han kun trænet med hende 3-5 gange. 

jeg føler at hun ødelægger min familie, fordi jeg ikke kan nyde at have et og snart to Små børn. Jeg ville elske at have vores ældste hjemme sammen med vores nye når tiden er, men jeg kan simpelthen kke rumme Det samtidig med jeg skal holde styr På hunden også. Jeg har ikke nok hænder og jeg vil ikke risikere at gå ned med stress pga en hund. 
manden er selvfølgelig sur og ked over alt der her, og tro mig jeg har også grædt MANGE tårer over det, og Ofte Smider han i hovedet på mig At han aldrig vil tilgive mig hvis vi skal af med hende og at jeg ødelægger vores familie. Men mine børns sikkerhed og Mit eget mentale helbred er bare vigtigere for mig end en hund. 
 

Er jeg helt gal på den? Jeg synes det er et kæmpe nederlag at skulle gå af med hende, men jeg er efterhånden tæt på, hvis ikke allerede en smule over mit knækkepunkt. Det var ikke den hund som vi havde "bestilt" som vi fik og jeg synes det er lige så synd for hende at hun bliver så begrænset i at være den hun er hele tiden. 
er der noget jeg har overset? Noget jeg kan gøre? 
eller er det "okay" at sige at jeg ikke kan mere nu? 😔

Anmeld
Svar
Godt skrevet
10
25.januar 2021 kl. 16:02
#1
Luk
Medlem siden 08-04-2011
34 startede debatter
1783 skrevne indlæg
  Online
25-01-2021 16:02
Luk
Medlem siden 08-04-2011
34 startede debatter
1783 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
2

en hund er et fælles ansvar. det kræver hård trænge fra alle vokne at få lært den det den skal. det tager laaaaaaaang tid og nogle hun lærer bare nemmere og hurtigere end andre. Det lyder til det er en stor race og de skal tilmed ogsaå have meget motion. 

selvom den er 2 åt er den stadig en stor hval/unghund som har masser af krudt bagi. 

Jeg er selv stort hundemenneske og har haft hund altid fra jeg var 3 til nu hvor jeg er 39. 

Hvad sider den der adfærdsekspert i har haft kontakt til? 

Min venides hund havde også problemer da det overtog den som 6 mdr og nu hvor den er 2/5 er der efterhånden ved at komme styr på noget af dem, men når der kommer besøg er den stadig vild. 

jeg er ikke fan af at man anskaffer sig en hund for så ikke gide den alligevel så jeg vil mene at der er vedholdenhed især fra din mands side og tid der skal til. jeg har haft 3 slags racer i min tid som hundeejer og inden af dem har der været problemer med, men træning skal der til. 

Jeg kan ikke bestemme om i skal beholde den eller ej og jeg forstår godt det er frustrendene med en vild hund

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2
25.januar 2021 kl. 16:04
#2
Luk
Medlem siden 13-07-2009
60 startede debatter
2146 skrevne indlæg
  Online
25-01-2021 16:04
Luk
Medlem siden 13-07-2009
60 startede debatter
2146 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
2

De træner i har haft til at hjælpe, hvad siger de? Måske skulle i tage fat i en avler af den race i har og spørge om hjælp. - er den ren, eller er det en blandinghund. 

Min første tanke, hunden er jo ikke helt over lømmel alderen endnu, og den vejer 50 kg. Hvilket vil sige, det skal give problemer 🙈 Jeg tænker i skal slå meget hårdt ned på hundens opførsel, den skal ikke absolut roses når i har gæster fordi den gør noget godt. Det kan også skabe forvirring ved den, for hvis den 75 % af tiden er en ustyrlig satan når i har gæster, fatter den hat af de sidste 25 %, hvor den bliver rost.

Nu kan man sætte sig ned og læse nok så meget godt om en hund, men det er ikke ensbetydende med det er den hund man får. Og en hund der er så stor, skal der bare arbejdes noget mere med, end en hund der vejer fx 18 kg. Der er meget arbejde i alle hunde, vi har selv hund. Han er mega klog/nem at opdrage, men husker som en si 😂 men han opfører sig pænt når han lige har sagt hej til gæsterne.

Vi kommer jo bare ikke uden om helt grundlæggende, at hunden er ikke voksen endnu. - og den skal aktiveres hele tiden.

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2
25.januar 2021 kl. 16:05
#3
Luk
Medlem siden 04-01-2016
4 startede debatter
430 skrevne indlæg
  Online
25-01-2021 16:05
Luk
Medlem siden 04-01-2016
4 startede debatter
430 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
2

Hold da op ja.. Kan godt forstå problematikken i det hele.

Din mand bliver simpelthen nødt til at mande sig op og komme ind i kampen og få styr på jeres hund, og være en del af dens aktivering! Det går ikke, bare at være lege onkel! 

Ude fra set, ser det ud som om jeres hund søger jeres opmærksomhed rigtig meget, og den eneste måde den måske får det, er når den ikke hører efter og i har rettet opmærksomheden på den. Og måske, reagere den voldsomt og forstyrrende når den føler sig overset/viftet væk, når den kommer for tæt på børnene? Husker i også at give den ros og anerkendelse når den gør noget godt?

Bliver den nok aktiveret? Som i, bliver sat fri på en stor mark og kaster bold. Laver spor øvelser mm? 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2
25.januar 2021 kl. 16:14
#4
Luk
Medlem siden 03-10-2010
18 startede debatter
649 skrevne indlæg
  Online
25-01-2021 16:14
Luk
Medlem siden 03-10-2010
18 startede debatter
649 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
7

Nu ved jeg ikke havde for en race hund der er tale om .. 

Men kort sagt siden du direkte spørger til folks mening om det er okay af have fået nok nu .. så må mit ærlige svar være nej det synes jeg ærlig talt ikke det er .!

 

Du skriver i ikke har fået den hund i " bestilte" udfra hvad info i havde søgt jer frem til på racen . 

For det første er det ikke ualmindeligt at der er meget krudt i større lalleglade hund .. LÆNGE :)  og hunde har jo karakter træk og forskellige personligheder ligesom os mennesker , det jo ikke en robot i har fået jer med tilfølgende manual og fjernbetjening;)

 

Jeg synes faktisk din hund lyder rimeligt normal, min egen hund ( labredor. Border collie blanding) skulle efter sigende også være en meget intelligent hund , men skal da være den første til at indrømme at jeg stadig leder længe efter denne intelligens. Og hun er 9 år nu , og var i sine yngre år en tro kopi af jeres hund udfra din beskrivelse af hende ..

Hun faldt først mærkbart til ro da hun var en 5- 6 år. Og hun kan den da idag stadig spasse helt ud .. af ren begejstring og glæde :)

 

Men hvis du virkelig ikke magter hunden længere så det bedre for hunden at det kommer hjem til nogle der gør . Men jeg synes faktisk ikke det er helt ok . At " returnere " hende fordi hun ikke opfører sig som i havde læst om . Hun lyder bare til at være en kæmpe klump kærlig, der måske bliver overset lidt og potentielt vrisset for meget af ..

Håber i finder en løsning:)

Anmeld
Svar
Godt skrevet
7
25.januar 2021 kl. 16:26
#5
Luk
Medlem siden 22-05-2020
236 skrevne indlæg
  Online
25-01-2021 16:26
Luk
Medlem siden 22-05-2020
236 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
5

Åh hvor har jeg lige været der! Og jeg vil lige sige det er helt ok! Man kan ikke gøre for af omstændighederne i livet ændre sig og man derfor ikke kan tilbyde en hund det man kunne før. Vi er selv lige kommet af med vores hund, det var efter knap et år hvor vi prøvede, men det gik bare ikke. Nu er hun kommet hen et sted hvor der ikke er en baby og en masse store børn til at lege med hende, så perfekt for vores lille hund.

Jeg synes du skal tage en rolig snak med din mand og sige at du er ved at få stress af hunden, vis ham eventuelt denne tråd og sig du er så ked af det og presset indeni. 

 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
5
25.januar 2021 kl. 16:27
#6
Luk
Medlem siden 25-01-2021
1 startede debatter
8 skrevne indlæg
Sidst online 26-01-2021
25-01-2021 16:27
Luk
Medlem siden 25-01-2021
1 startede debatter
8 skrevne indlæg
Sidst online 26-01-2021
Godt skrevet
9

Jeg havde heller ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at vi skulle stå i denne situation og jeg har virkelig kæmpet meget for ikke at nå hertil. Men jeg må sande at jeg bliver mere og mere deprimeret og stresset, hver gang jeg skal samlet mit grædende barn op fra jorden, fordi jeg har åbent en låge i køkkenet og barnet stod i vejen for hende da hun bare MÅTTE ud og se hvad der skete. Jeg græder en del efterhpnse ved tanken om hvor stressende det bliver når der kommer endnu et barn. Ikke pga to børn, men pga hende. 
vi har hele tiden gået og klynget os til "når hun har været i første løbetid bliver det bedre" "når hun har været i anden så bliver det bedre" osv. og nu har vi endda fået hende steriliseret i håb om at det kunne tage toppen af hendes damp. 
jeg føler bare hele tiden jeg lever på et "om noget tid bliver det bedre" og at jeg går så meget på kompromis med det der sker i nutiden, at jeg ikke får det ud af min/vores nye rolle som forældre spm jeg havde regnet med. 
men vedholdenhed fra min mands side består jo kun i at konstatere at vi ikke skal gå af med hende. Det er jo KUN mig der har stået for vedholdenhed med træning mm. 

Vi har gået på flere forskellige hold med hende og vi har hurtigt lært at hun reagerer 120% bedre på positiv indlæring end skældud. Og når vi træner med hende, i selve stunden, så er hun eksemplarisk god! Hun og vi får så meget ros for det vi gør. Og lige så snart vi ikke "træner" aktivt, men altså bare er helt normale mennesker i en hverdag, så har hun aldrig lært noget af det vi har gjort en time inden. 
De gange vi har forsøgt med skældud og "afstraffelsestræning" i mangel på bedre ord, har vi aldrig oplevet en hund der forstod noget af det vi prøvede at kommunikere, men tværtimod blev bange og ikke vidste hvad den sku gøre af sig. Derfor posetiv træning og ros når hun gør det vi gerne vil have. For at forstærke hende lyst til at gøre de ting der gør at hun bliver rost og får en godbid. 
Jeg har prøvet at inddrage hende SÅ meget i familien og det at få en baby i sin tid. Hun fik lov at ligge ved siden af barnet på gulvet og fik ros og godbidder for at være rolig ved det. Der er virkelig meget ros til hende! 
jeg tror ikke hun mangler opmærksomhed, for hun er altid velkommen til nus og klap. Men det er mere problemet når hun er så voldsom i sin natur og ænser omverdenen. 

hun er rigelig aktiveret med både stor Mark med andre hunde og hun får 80% af hendes tørfoder kastet i haven morgen og aften for at snuse efter det og 2-3 gårdturen hverdag. 
 

jeg kan bare ikke mere nu. Jeg vil hellere opleve mine børns opvækst end at gå ned med flaget pga en hund 😔

Anmeld
Svar
Godt skrevet
9
25.januar 2021 kl. 16:35
#7
Luk
Medlem siden 25-01-2021
1 startede debatter
8 skrevne indlæg
Sidst online 26-01-2021
25-01-2021 16:35
Luk
Medlem siden 25-01-2021
1 startede debatter
8 skrevne indlæg
Sidst online 26-01-2021
Godt skrevet
9

Til jer der siger det ikke er okay at have fået nok. Hjælp mig til så at vide hvad jeg skal gøre herfra for at beskytte mine børn mod hendes voldsomme væsen og forhindre mig selv i at gå nedenom og hjem samtidig? For jeg kan ikke selv finde løsningen mere. 
og "det bliver bedre med alderen" er ikke en løsning, for hvad skal jeg gøre alle minutter og timer indtil da?

Anmeld
Svar
Godt skrevet
9
25.januar 2021 kl. 16:39
#8
Luk
Medlem siden 03-10-2010
18 startede debatter
649 skrevne indlæg
  Online
25-01-2021 16:39
Luk
Medlem siden 03-10-2010
18 startede debatter
649 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
1

Gør udfra det er mit du hentyder til nu..

Tror ikke du skal gøre så meget nu eftersom du tydeligvis er kørt surt i hunden . 

For hundes skyld .synes jeg i skal skille jer af med hende . Og nok ikke overveje en nu:) 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
1
25.januar 2021 kl. 16:58
#9
Luk
Medlem siden 17-03-2017
40 startede debatter
695 skrevne indlæg
  Online
25-01-2021 16:58
Luk
Medlem siden 17-03-2017
40 startede debatter
695 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
10

Altså I skal da ikke beholde hunden på bekostning af din glæde. Det er ikke et barn. 

Jeg synes godt at I kan skille jer ad med den. 

Anmeld
Svar
1. Cyklus IUI d. 17/5-18: MA 8+2. 2. Cyklus IUI d. 20/8-18: negativ test. 3. Cyklus IUI d. 21/9-18: negativ test. 4. Cyklus IUI d. 17/10-18: negativ test. Pause i november pga cyste på 6,29 cm, 5. Cyklus IUI d. 10/12-18: negativ test. 6. Cyklus IUI d. 7/1-19: POSITIV TEST 3+3. Tvillinger født 21/8-19
Godt skrevet
10
1. Cyklus IUI d. 17/5-18: MA 8+2. 2. Cyklus IUI d. 20/8-18: negativ test. 3. Cyklus IUI d. 21/9-18: negativ test. 4. Cyklus IUI d. 17/10-18: negativ test. Pause i november pga cyste på 6,29 cm, 5. Cyklus IUI d. 10/12-18: negativ test. 6. Cyklus IUI d. 7/1-19: POSITIV TEST 3+3. Tvillinger født 21/8-19
25.januar 2021 kl. 17:04
#10
Luk
Medlem siden 26-12-2017
53 skrevne indlæg
  Online
25-01-2021 17:04
Luk
Medlem siden 26-12-2017
53 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
2

Det kunne næsten ha været mig der skrev det der indlæg. 
vi har en hund lidt større en jeres, på 3 år, en datter på 2,5år, og en baby lige om lidt. 
jeg er mega frustreret over hunden, den er sød ja og børneglad, nej den vælter sjældent vores datter men vi har godt nok også været meget efter den. 
men den stresser mig og gør mig irreteret og sur dagligt. Min mand ser ikke problemet, men det er heller ikke ham der konstant støvsuger og vasker gulv og gør rent efter den. Ja vi har faktisk haft snakken før og nu igen, fordi jeg bare ikke magter mere, han vil beholde hunden, jeg vil ikke. Ikke fordi jeg ikke kan li hunden men fordi jeg ikke orker alt det arbejde der er forbundet med den når jeg også har en datter og en baby lige om lidt. Og en mand der ikke rør en finger. Her hjemme har det været så vidt at vi har været ved og gå fra hinanden pga hunden. Nu har han lovet og komme ind i kampen med hensyn til hunden, aktiver den noget mere og deltage i rengøringen. Han har en måned i første omgang bliver det ikke bedre så må hunden til en anden med bedre tid og overskud til den. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2
Not logged in

Anmeld til moderator

Jeg mener, at dette indlæg overtræder Min-Maves regler eller overtræder god skik.

Årsag :
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.
* Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her.

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

Nyeste artikler

 

COVID-19: Graviditet og fødsel

Vi har samlet vigtig information til dig der er gravid, skal igennem en fødsel eller bare skal holde barsel under corona pandemien. For selvom vi er tæt på en afslutning er der stadig mange der vil lide under de restriktioner og forhold der er lavet på hospitalerne og rundt omkring i Danmark - og sikkert også længe endnu. Læs mere

ANNONCE
 

En fotograf til alle anledninger

Der findes mange øjeblikke med ens børn, som man ville ønske kunne vare for evigt. Det er dog ikke muligt, men med et kamera eller med en fotograf  kan man faktisk komme langt. Læs mere

 

Brødrene der søgte retfærdighed efter deres fars misbrug og vold

Deres historie starter ikke som de flestes og selvom de har oplevet rigtig meget modgang igennem deres liv, så har de formået at vende det negative til noget positivt og inspirerende.  Læs mere

 

Kom ud og oplev verdenen med den lille ny

Der er ingen større gave i livet end at blive forældre, og den lykke man oplever, når man er omkring barnet, kan gøre resten af verden fuldstændig ubetydelig. Dette leder ofte til, at særligt nybagte forældre ikke kommer ud og oplever verden omkring dem, fordi de pakker sig ind i hjemmets trygge rammer sammen med den lille ny. Læs mere

 

5 nyttige råd: Nytårsaften med baby

Nytårsaften kommer med traditioner, fest, farver og fyrværkeri. Men hvad gør man pludselig når man står med sit første barn og skal fejre nytår og hvordan skal man forholde sig? Vi har samlet nogle gode råd til hvordan I måske kan gøre det nemmere for jeres lille nye baby, at gå nytårsaften i møde. Læs mere

ANNONCE
 

Klatretårne forbedrer motorikken hos børn

Et klatretårn kan være et enkelt og effektiv køb, der kan bidrage til forbedring af dit barns motoriske evner og stimulere dets motorik. Læs mere

Nyeste blogindlæg

 

Nyeste artikler

 

COVID-19: Graviditet og fødsel

Vi har samlet vigtig information til dig der er gravid, skal igennem en fødsel eller bare skal holde barsel under corona pandemien. For selvom vi er tæt på en afslutning er der stadig mange der vil lide under de restriktioner og forhold der er lavet på hospitalerne og rundt omkring i Danmark - og sikkert også længe endnu. Læs mere

ANNONCE
 

En fotograf til alle anledninger

Der findes mange øjeblikke med ens børn, som man ville ønske kunne vare for evigt. Det er dog ikke muligt, men med et kamera eller med en fotograf  kan man faktisk komme langt. Læs mere

 

Brødrene der søgte retfærdighed efter deres fars misbrug og vold

Deres historie starter ikke som de flestes og selvom de har oplevet rigtig meget modgang igennem deres liv, så har de formået at vende det negative til noget positivt og inspirerende.  Læs mere

 

Kom ud og oplev verdenen med den lille ny

Der er ingen større gave i livet end at blive forældre, og den lykke man oplever, når man er omkring barnet, kan gøre resten af verden fuldstændig ubetydelig. Dette leder ofte til, at særligt nybagte forældre ikke kommer ud og oplever verden omkring dem, fordi de pakker sig ind i hjemmets trygge rammer sammen med den lille ny. Læs mere

 

5 nyttige råd: Nytårsaften med baby

Nytårsaften kommer med traditioner, fest, farver og fyrværkeri. Men hvad gør man pludselig når man står med sit første barn og skal fejre nytår og hvordan skal man forholde sig? Vi har samlet nogle gode råd til hvordan I måske kan gøre det nemmere for jeres lille nye baby, at gå nytårsaften i møde. Læs mere

ANNONCE
 

Klatretårne forbedrer motorikken hos børn

Et klatretårn kan være et enkelt og effektiv køb, der kan bidrage til forbedring af dit barns motoriske evner og stimulere dets motorik. Læs mere