Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

sex for hans skyld?

29.juli 2020 kl. 16:09
Luk
Medlem siden 29-07-2020
  Online
29-07-2020 16:09
Luk
Medlem siden 29-07-2020
  Online
Godt skrevet
4

Hjælp.. 

min kæreste og jeg har været sammen on and off i 6 år. Vi har de sidste par år snakkede meget om at få børn sammen. Og jeg er nu gravid i ottende måned. Problemer er bare at han voldsomt liderlig konstant og hele tiden, og jeg har bare slet ikke lyst til sex. Det har jeg egentlig ikke haft på noget tidspunkt i graviditeten. Hver eneste dag og MANGE GANGE om dagen, bliver der plaget om sex, eller lagt op til sex i form at berøring og gramsning for at sige det lige ud. Og alt han siger og snakker om handler om sex, hvis jeg spørg ham om noget som fx " gider du ikke og hente en liter mælk?" Så svarer han " jo, hvis du lige tager min pik i munden først" imens han griner/smiler. Han er altid sød til at gøre de ting jeg Beder ham om også selvom han altså aldrig har fået noget ud af og svare på den måde. Det er bare det at han gør det, og at det er hele tiden. Når vi er alene er hans penis næsten blottet konstant ( i tilfælde af at jeg skulle få Lyst til at sex, for så var han jo klar ) og hvis ikke den "hænger ude" eller er fremme så rør og piller han ved den hele tiden. Og det går mig bare ustyrligt meget på. Når han er blevet afvist tilpas mange gange, eller har fået af vide at han skal gemme "den" væk da jeg ikke gider og se på det. Får jeg bare at vide at jamen det da klart jeg bliver irriterende når jeg ikke tænder på ham mere, og væmmes ved ham, og om hans pik virkelig er så klam, og om det er derfor jeg ikke vil have sex med ham. Jeg har prøvet og forklare ham at siden jeg testede positiv er min lyst bare forsvundet ( var den nu egentlig også lidt før graviditeten ). Vi har sex ca hver anden/tredje dag, da det hjælper lidt og "tage trykket for ham" i forhold til at kunne snakke om andre ting, og fordi jeg får dårlig samvittighed over ikke at have lyst til ham. Men stort set hver gang gør det ondt på mig da min krop på en måde stritter i mod at få noget op, men jeg prøver at ignorer det så det er hurtigere overstået. Men jeg kan bare næsten ikke klare det mere, det går mig simpelthen så meget på at han ikke har forståelse for min manglende lyst, og lidt bebrejder mig for den ydmygelse han føler ved at jeg afvise ham. I bund og grund er jeg sammen med ham fordi jeg har ondt af ham da han ikke har andre end mig (hverken venner eller familie) og fordi at vi venter barn sammen og jeg ikke føler at jeg kan være bekendt og forlade ham nu midt i det hele. Hvilket han også selv giver udtryk for, når jeg "for sjov" lufter muligheden for ham, og derudover ville han være dybt uforstående overfor hvis jeg tog sådan et valg, og dertil nok også have meget svært ved at acceptere det. 
 

så hvad pokker stiller jeg op? Hvordan får jeg ham til at forstå at han skal skrue ned i forhold til hans sexlyst? Jeg har prøvet og forklare ham at det gør mig ked af det, vred og frusteret når han bliver ved. Så stopper han i nogle timer, men begynder så igen derefter. Jeg ved simpelthen snart ikke hvad jeg skal gøre 

Hjæææælplaugh
 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
4
29.juli 2020 kl. 17:55
#11
Luk
Medlem siden 07-07-2018
60 skrevne indlæg
  Online
29-07-2020 17:55
Luk
Medlem siden 07-07-2018
60 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
9

Ærlig talt. Han er da langt over grænsen. Hvis min mand gik og blottede sig dagen lang, var jeg gået for længst. Det du udsættes for, er da chikane. Han lyder, i mine øre, meget, meget grænseoverskridende. Vil han også gå med blottet penis, når baby kommer? 
Jeg synes virkelig, at han er helt ude i hampen i sin opførsel. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
9
29.juli 2020 kl. 18:04
#12
Luk
Medlem siden 15-09-2019
8 startede debatter
572 skrevne indlæg
  Online
29-07-2020 18:04
Luk
Medlem siden 15-09-2019
8 startede debatter
572 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
2

Jeg er lige nødt til at spørge, de gange sex har gjort ondt på dig, har det så været med eller uden kondom? Jeg gik også og troede i flere år, at jeg ikke kunne have sex uden det gjorde ondt, men det viste sig at være ene og alene pga kondomer, både med og uden latex. Derudover er det jo vigtigt at du er våd før han trænger ind, er det noget I er obs på når I skal have sex?

Din kæreste har en rigtig destruktiv måde at tackle dine afvisninger på. Jeg synes det er synd for jer begge, for der er jo ingen tvivl om at han rigtig gerne vil dig, han er tilsyneladende bare ufatteligt dårlig til at vise det, og dårlig til at se din side af sagen. Hvorfor har han ingen venner og familie? Og hvorfor kan han ikke ligge og nusse med dig uden det skal føre til mere? Han lyder til at være en mand som er rigtig dårlig til at være intim og snakke om følelser. Prøv at foreslå ham at I går i parterapi hvor det i første omgang bare er dig der snakker med terapeuten, så han lige kan få noget tid til at åbne op. Og ellers så vis ham din debat her. Hvis han ikke selv vil prøve at åbne sig op, så må han som minimum åbne øjnene for hvad det er han gør ved dig og jeres forhold - og ikke mindst jeres kommende lille familie :) 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2
29.juli 2020 kl. 18:38
#13
Luk
Medlem siden 14-01-2017
192 skrevne indlæg
  Online
29-07-2020 18:38
Luk
Medlem siden 14-01-2017
192 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
7

Tænker flere ting her 

1. Du fortæller løbende igennem debatten at du har fortalt ham tidligere du ikke rigtig er forelsket i ham, du har ikke super meget lyst til ham, han er meget alene (ingen rigtig omgangkreds) og du ikke rigtig vil ham - tænker det samlet med hans attitude mm at hans pik mig her og der lyder som ret lavt selvværd og der er jo faktisk også ting(de ovenstående) der på en eller anden måde bekræfter at han ikke rigtig er værd at samle på (kunne man som person komme til at tænke hvis det var mig der var din kæreste).

Så problemet er nok noget dybere end for meget sexlyst så hvis jeg var dig ville jeg snakke med ham om det bagvedliggende som der nok ligger bag sexattituden.

Og forresten har i snakket om forventningerne om hvad der sker efter baby er kommet til verden sådan sex mæssigt?

Min mand og jeg har i begge graviditeter haft fin sex helt op til ugen op til fødslen men der gik da i hvert fald 8 uger før jeg havde lyst/ ikke gjorde ondt dernede/ ikke blødte som ind i helvede til sex ..så hvad gør i der? Den er nok smart at have aftalt noget på forhåbd

Anmeld
Svar
Godt skrevet
7
29.juli 2020 kl. 19:46
#14
Luk
Medlem siden 28-10-2018
16 startede debatter
1085 skrevne indlæg
  Online
29-07-2020 19:46
Luk
Medlem siden 28-10-2018
16 startede debatter
1085 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
5

Jeg ville kræve terapi. "Tryllestav" og "jeg skal nok lade være med at det gør ondt" og konstant blottet underliv..? Det er tæt på psykisk terror. Han respektere dig jo ikke?

Mener at seriøst at sidder i sofaen og går i køkkenet uden bukser og underbukser. Det er fandme både chokerende og meget lidt tiltalende og det er du nødt til at sige. JEG FÅR IKKE LYST TIL DIG BLOT FORDI JEG KAN SE KUGLER OG PIK!  Det er boget dybereliggende og det er en uhensigtsmæssig og barnlig måde at takle det på. 
 

Få talt med en sexterspeut og insister på at han også tager en spiller, så han ikke er så liderligt. indecision

Anmeld
Svar
Godt skrevet
5
29.juli 2020 kl. 20:07
#15
Luk
Medlem siden 30-12-2019
5 startede debatter
432 skrevne indlæg
  Online
29-07-2020 20:07
Luk
Medlem siden 30-12-2019
5 startede debatter
432 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
12

Jeg har heller ikke haft det store sex-drive under min graviditet. Jeg oplever nemlig også, at det gør ondt i forbindelse med penetration, uanset mængden af forspil og lyst fra min side - kroppen er bare ikke lige med på den. Og det kan min mand uden problemen respektere. Fordi det er min krop, og den derfor kun har sex, når jeg har lyst.

Det din partner foretager sig er barnligt og grænseoverskridende. Én ting er, at selv den mindste berøring bliver til plagen om sex - men han går rundt med sit lem fremme "just in case", og nægter at respektere, at du ikke ønsker sex, fordi det gør ondt? Det er jo en fuldkommen mangel på noget som helst der minder om respekt for dig og dine behov. Hans seksuelle behov må aldrig nogensinde trumfe dine, din krop er ikke til bare for at tilfredsstille ham. Og det faktum, at han plager og prøver at lokke dig, ved at gå rundt med dilleren fremme (seriøst, hvad er det lige med mænd som tror, at bare synet af en tissemand gør kvinder ustyrligt liderlige???), er jo tegn på, at han slet ikke forstår at sætte sig ind i, hvordan du har det. Enten fordi han ikke kan, eller slet og ret fordi han ikke gider, fordi han ikke opfatter dine behov og lyster som noget væsentligt relativt til hans egne. Og som en anden nævner, hvad skal der så ske, når baby kommer? Vil han så stadig rende rundt med pikken fremme hele tiden?

Hvis det var et spørgsmål om, at I manglede intimitet og slet ikke havde sex, så ville jeg foreslå at finde måder at være intime på, hvor penetration ikke indgår. Men det her handler tydeligvis ikke om et manglende sexliv - det handler om manglende respekt fra hans side. Han sætter sig selv først, og vurderer tilsyneladende, at hvis bare han får tilfredsstillet sine behov, så er alt godt.

Jeg tænker ikke, at I skal have terapi, fordi jeres sexliv er som det er. Jeg tænker, at I skal have terapi, fordi din partner er grænseoverskridende og ikke respekterer dig, dine grænser eller dine behov. Og hvis han holder fast i, at han ikke vil dele den slags intime detaljer med en terapeut, så kan du jo passende starte alene - for så skal terapiforløbet måske nærmere handle om, hvorvidt det faktisk er værd at blive i et forhold med en partner, som behandler en SÅ absolut ringe.
 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
12
29.juli 2020 kl. 20:34
#16
Luk
Medlem siden 13-02-2020
4 startede debatter
100 skrevne indlæg
  Online
29-07-2020 20:34
Luk
Medlem siden 13-02-2020
4 startede debatter
100 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
9

Nu ved jeg ikke om det bare er mig men Syntes slet ikke hans forhold til sex lyder normalt? At han ikke kan tænke på andet og styre sig selv, det burde en voksen mand altså kunne. 
Gravid eller ej tror jeg de færreste ville bryde sig om sådan en opførsel. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
9
29.juli 2020 kl. 23:44
#17
Luk
Medlem siden 20-08-2017
3 startede debatter
177 skrevne indlæg
  Online
29-07-2020 23:44
Luk
Medlem siden 20-08-2017
3 startede debatter
177 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
14

Jeg undrer mig over mange ting i dit skriv. Jeg ville også blive frustreret og opgivende ved sådan en opførsel fra en kæreste. Men jeg undrer mig faktisk mere over, hvorfor du stadig er sammen med ham? Du skriver, at du i bund og grund kun er sammen med ham, da han ikke har andre. Man skal aldrig blive sammen med én pga medlidenhed. Det er ikke fair, hverken over for ham eller dig selv. Du fratager jer begge muligheden for at finde lykken sammen med en anden.

Ydermere kan det aldrig blive dit ansvar, at han ingen venner og familie har. Vennerne er op til ham selv at finde. Du skriver videre, at du "for sjov" lufter muligheden om at forlade ham, det er virkelig heller ikke fair. Når man fortæller en partner, at man forlader denne, er det fordi man gør alvor af ens ord. At han ville have svært ved at acceptere, at du forlader ham, er igen heller dit ansvar. 

Jeg kender jer ikke, men ud fra det du skriver, lyder det ikke som et særligt sundt parforhold. Hvis du kan se en fremtid med ham, er jeg enig med de andre i, at det er en god idé med professionel hjælp. Hvis du derimod ikke kan se en fremtid med ham og kun er sammen med ham af medlidenhed, synes jeg du skal afslutte forholdet hurtigst muligt, således I begge får chancen for et lykkeligt forhold med en anden. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
14
30.juli 2020 kl. 00:49
#18
Luk
Medlem siden 07-05-2018
25 skrevne indlæg
  Online
30-07-2020 00:49
Luk
Medlem siden 07-05-2018
25 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
2

Han lyder godt nok frustreret. Jeg får faktisk også ondt af ham. Over at han møder konstant afvisning på noget så naturligt som sex.  Men samtidig kan jeg også godt forstå dig og dine frustrationer over hans konstante pillen og plagen for det får man bare endnu mindre lyst af. 
Hvordan har jeres sexliv været før graviditet? 
jeg tænker om i kunne snakke sammen og finde et kompromis så han ikke hele tiden føler sig afvist og du ikke hele tiden føler dine grænser bliver overskredet? 
Hvad med at nusse og putte? Eller forventer han også sex?

havde det været min mand havde jeg købt ham en FLESHLIGHT. Sådan en kunstig tissemis.😉 
 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2
30.juli 2020 kl. 07:30
#19
Luk
Medlem siden 28-10-2018
16 startede debatter
1085 skrevne indlæg
  Online
30-07-2020 07:30
Luk
Medlem siden 28-10-2018
16 startede debatter
1085 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
10

Jeg har  lige læst dit oplæg igen... jeg var i første omgang fokuseret på det med sexen.. og overset en væsentlig del.

Du skal da aldrig være sammen med en, som du har ondt af - i har jo en helt forkerte balance i forholdet så. I virkeligheden så er du den, der har the upperhand, du blot kan gå fra ham. Han tøffer efter dig som en hund, der ønsker bekræftelse. 

Jeg synes faktisk, at du skal gå i terapi selv, fordi du trænger til hjælp - hjælp til at finde dine grænser, så du ikke konstant har sex uden du ønsker det, er i et forhold du ikke ønsker og samtidig bringer et barn ind i et kærlighedsløst forhold. 
 

Det er ikke for at forsvare hans adfærd - men I har begge handlet forkert. Og det starter med, at du gør ham en bjørnetjeneste ved at være sammen med ham uden de rigtige følelser. Medlidenhed er aldrig et godt startsted. Få styr på dine egne følelser måske med en terapeut. Du kan ikke tvinge kærlige følelser frem ... specielt når de aldrig har været der fra start..? Sæt ham fri i så fald - det er heller ikke fair for ham.

Anmeld
Svar
Godt skrevet
10
30.juli 2020 kl. 07:33
#20
Luk
Medlem siden 23-03-2018
23 startede debatter
1034 skrevne indlæg
  Online
30-07-2020 07:33
Luk
Medlem siden 23-03-2018
23 startede debatter
1034 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
3
BG skrev :

Jeg undrer mig over mange ting i dit skriv. Jeg ville også blive frustreret og opgivende ved sådan en opførsel fra en kæreste. Men jeg undrer mig faktisk mere over, hvorfor du stadig er sammen med ham? Du skriver, at du i bund og grund kun er sammen med ham, da han ikke har andre. Man skal aldrig blive sammen med én pga medlidenhed. Det er ikke fair, hverken over for ham eller dig selv. Du fratager jer begge muligheden for at finde lykken sammen med en anden.

Ydermere kan det aldrig blive dit ansvar, at han ingen venner og familie har. Vennerne er op til ham selv at finde. Du skriver videre, at du "for sjov" lufter muligheden om at forlade ham, det er virkelig heller ikke fair. Når man fortæller en partner, at man forlader denne, er det fordi man gør alvor af ens ord. At han ville have svært ved at acceptere, at du forlader ham, er igen heller dit ansvar. 

Jeg kender jer ikke, men ud fra det du skriver, lyder det ikke som et særligt sundt parforhold. Hvis du kan se en fremtid med ham, er jeg enig med de andre i, at det er en god idé med professionel hjælp. Hvis du derimod ikke kan se en fremtid med ham og kun er sammen med ham af medlidenhed, synes jeg du skal afslutte forholdet hurtigst muligt, således I begge får chancen for et lykkeligt forhold med en anden. 

Jeg er helt enig her.. 

Ingen af jer lyder specielt lykkelige, og jeg tror faktisk, at I begge ville have bedst af, at du slog op, for du lyder ikke til at have følelser for ham.. Og det virker til, at du ikke har haft følelser for ham længe.. Og når man går til og fra hinanden flere gange, så passer man altså bare ikke sammen.. Så er det vist mere vanens magt der gør, at man er sammen

Anmeld
Svar
Godt skrevet
3
Not logged in

Anmeld til moderator

Jeg mener, at dette indlæg overtræder Min-Maves regler eller overtræder god skik.

Årsag :
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.
* Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her.

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

Nyeste artikler

 
ANNONCE
 

En huskeliste til de kommende forældre

Hvad skal du få købe til din kommende baby? Hvad skal vi nå inden fødslen? Vi har lavet en guide som hjælper nye kommende forældre i månederne inden fødslen Læs mere

ANNONCE
 

3 ting, der er ideelle at lave som gravid

At blive gravid er en stor omvæltning i sin ellers helt normale hverdag. Fra øjeblikket hvor du står med en positiv graviditetstest i hånden, er du ikke længere alene, og det vil komme til at være sådan langt ud i fremtiden. Læs mere

ANNONCE
 

3 ting du ikke vidste om efterfødselstræning

Træning kan gøre dig glad og gøre dig til den mor, du gerne vil være. Styrketræning og motion bruges som behandling af fødselsdepression. Læs mere

 

Gratis mini-kursus til dig, som vil opnå et varigt vægttab under barsel

På Maria Diors mini-kursus lærer du helt konkret, hvordan du skaber de bedste og korrekte rammer for dig selv, hvordan du undgår yoyo-vægten og de ekstra irriterende kilo, som sætter generer dig i hverdagen. Dette kursus handler om, at give dig de helt korrekte redskaber til, at du kan gøre dit bedste for at opnå et varigt vægttab under barsel når du lige har født, men måske ikke har så meget overskud. Læs mere

ANNONCE
 

Klinik for de ufrivillig barnløse - Freya Fertility

Her skal I møde klinikkens ejer og stifter, Tina Snebang-Storgaard, der åbnede klinikken tidligere på året. Tina har et langt CV indenfor gynækologi og obstetrik og har været ansat på både private klinikker og i det offentlige. Det der driver Tina er ønsket om at give ufrivillige barnløse den største og mest unikke gave i verden, nemlig at blive forældre Læs mere

Nyeste blogindlæg

 

Nyeste artikler

 
ANNONCE
 

En huskeliste til de kommende forældre

Hvad skal du få købe til din kommende baby? Hvad skal vi nå inden fødslen? Vi har lavet en guide som hjælper nye kommende forældre i månederne inden fødslen Læs mere

ANNONCE
 

3 ting, der er ideelle at lave som gravid

At blive gravid er en stor omvæltning i sin ellers helt normale hverdag. Fra øjeblikket hvor du står med en positiv graviditetstest i hånden, er du ikke længere alene, og det vil komme til at være sådan langt ud i fremtiden. Læs mere

ANNONCE
 

3 ting du ikke vidste om efterfødselstræning

Træning kan gøre dig glad og gøre dig til den mor, du gerne vil være. Styrketræning og motion bruges som behandling af fødselsdepression. Læs mere

 

Gratis mini-kursus til dig, som vil opnå et varigt vægttab under barsel

På Maria Diors mini-kursus lærer du helt konkret, hvordan du skaber de bedste og korrekte rammer for dig selv, hvordan du undgår yoyo-vægten og de ekstra irriterende kilo, som sætter generer dig i hverdagen. Dette kursus handler om, at give dig de helt korrekte redskaber til, at du kan gøre dit bedste for at opnå et varigt vægttab under barsel når du lige har født, men måske ikke har så meget overskud. Læs mere

ANNONCE
 

Klinik for de ufrivillig barnløse - Freya Fertility

Her skal I møde klinikkens ejer og stifter, Tina Snebang-Storgaard, der åbnede klinikken tidligere på året. Tina har et langt CV indenfor gynækologi og obstetrik og har været ansat på både private klinikker og i det offentlige. Det der driver Tina er ønsket om at give ufrivillige barnløse den største og mest unikke gave i verden, nemlig at blive forældre Læs mere