Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

Hvad kan man som mand snart mere gøre? (Langt)

13.december 2019 kl. 22:46
Luk
Medlem siden 13-12-2019
  Online
13-12-2019 22:46
Luk
Medlem siden 13-12-2019
  Online
Godt skrevet
2

Hej,

Jeg er en mand der er fortvivlet som aldrig før.

Jeg føler, at min kæreste og jeg er ved, at glide fra hinanden. Vi har været sammen i 7 år og har 2 børn. Problemet er at jeg føler, at jeg er den eneste der vil det her forhold og rent faktisk gør en reel indsats når det kommer til, at passe og pleje vores forhold.

Vi diskuterer nærmest på daglig basis (dog sjældent foran børnene omend det kan ske til tider). Jeg føler overhovedet ikke, at hun respekterer mig, mine hobbyer, mine værdier, mit arbejde eller andet. Det eneste jeg er ret sikker på er, at hun synes, at jeg er en god far for vores børn.

Jeg er desperat, for jeg elsker min kæreste - det gør jeg virkelig. Men jeg er stadig forholdsvis ung (31) og jeg har simpelthen ikke lyst til, at leve i et forhold hvor jeg ikke bliver værdsat, nedgjort og ikke bliver respekteret. Men jeg har heller ikke lyst til, at leve uden min kæreste - for vi har jo på et tidspunkt haft det fantastisk godt sammen. Hun er meget groft sagt også blevet doven, ugidelig og egoistisk. Jeg ved godt, at det lyder hårdt, men ærlig talt, så er det sådan jeg føler. Jeg føler, at jeg gør alt for hende men, at jeg intet får i retur.

Lad mig udspecificere hvad jeg mener; Jeg gør børnene klar om morgenen og afleverer i instution. Jeg henter dem også. Det er mig der støvsuger, gør rent og rydder op. Min kæreste tog en del kilo på under sine graviditeter og grundet rygestop blev det måske også til lidt flere kilo end hun ønskede - for mig betyder det ikke noget. Men, min kæreste beslutter sig efter 5 år hvor hun har haft YoYo-vægt, at hun nu vil begynde, at ryge igen for så er hun sikker på, at hun vil tabe sig. 
Jeg fortæller hende, at jeg selvfølgelig ikke skal stå i vejen for hendes personlige valg, men at jeg synes det ville være utrolig dumt, at påbegynde rygningen igen, fordi man så nemmere kan tabe sig. Men det valgte hun så, at gøre.

Det har så resulteret i, at hun nu ryger omkring 20 smøger om dagen og har tabt sig lige præcis 0 gram. Det har også resulteret i utallige diskussioner om hvornår rygningen skal foregå. Jeg er ærlig talt MEGET large når det kommer til rygning, men det går mig på, at hun 30 sekunder efter sidste bid aftensmad går ud for, at ryge og forventer, at jeg tager opvasken imens. Jeg gør det - primært for, at undgå en diskussion. Hun ryger i alle situationer hvor hun skal lave noget. Går vi ud til bilen tænder hun en smøg - jeg skal spænde dem fast og gøre alt det praktiske. Spiser vi ude hos nogen, går hun ud og ryger - samtidig med, at jeg ordner det praktiske. Hele. Tiden.

Hun er nærmest ikke til stede i dagtimerne. Hun har fri hver dag mellem klokken 14.00 og 15.00. Når hun kommer hjem sidder hun ekstremt meget med sin mobiltelefon hvor det er Facebook, Snapchat og Messenger der fylder en del. Hun følger alle mulige grupper og mødreting som har de her "top 10 lister" som hun sammenligner sig/os med.

Jeg kan sagtens sidde med min mobil engang imellem, men når mine børn kommer og vil fortælle mig et eller andet, så lægger jeg den væk og lytter på hvad de har, at sige. Det er mig der leger med børnene, det er mig der lærer min datter om de ting hun spørger om. Spørger hun sin mor så siger hun bare "det ved jeg ikke" og så slutter den der.

Det er mig der putter børnene for det meste. Putter mine kæreste børnene lægger hun sig bare til, at sove sammen med dem og gider ikke stå op før hun egenlig selv skal i seng.

Praktisk talt laver jeg omkring 90% af alt det huslige - det lyder måske overdrevet. Men det er sandheden. Det er samtidig med, at jeg forsøger, at drive en virksomhed som gerne skulle kunne give os økonomisk frihed på sigt - et valg hun overhovedet ikke støtter mig i (da hun ikke forstår branchen). Så selvom der kommer penge på kontoen, så har jeg ingen støtte fra hende.

Det virkelige problem: Alt overstående ville jeg kunne håndtere, hvis vi så havde et kærlighedsliv ved siden af. Der kan gå dage imellem, at hun kommer og kysser mig. eller dage imellem hun giver mig et kram. Jeg vil tro at vi har haft sex 6-7 gange i 2019. Uanset hvordan jeg bærer mig ad, så bliver jeg afvist igen og igen.

Jeg kan arrangere pasning af børnene. Arrangere valentine, købe blomster, komplementere hendes hår, fortælle at hun ser godt ud. Alle de her ting - uden, at det bliver for meget selvfølgelig. Men reaktionen er den samme hver gang: afvisning. Jeg kan lave en lækker middag til hende, invitere hende i biografen eller på restaurant - enten gider hun ikke ellers er der bare ingen reaktion.

Jeg behøver ikke sex hver uge, men jeg mener uden tvivl, at det er en faktor i ethvert normalt forhold. Jeg har prøvet at tale med hende. Ikke kun om sex, men også om hvordan har det. At vi skændes, at hun udstiller mig, at hun nedgør mig - alt det her. Men hver gang. Hver. Gang. tager hun det som et angreb. Uanset hvor sobert og neutralt jeg lægger det ud, så er hendes første respons altid "ingen tvinger dig til, at blive". "Du kan bare smutte". "Jeg tager ned til min mor med børnene, så kan du finde dig et andet sted at bo imens". Samme respons. HVER GANG.

Uanset hvordan jeg forsøger, at tackle problemet, så falder det altid ud i følgende respons "vi er færdige med hinanden".

Når hun har en fridag, så ligger hun på sofaen hele dagen og ser TV. Hvis jeg spørger om hun vil med ud og gå en tur eller tage ned i byen og kigge så siger hun nej. Hun gider intet.

Jeg har spurgt hende om hun overhovedet elsker mig. Om vi bare er sammen pga. vanen - men hun siger, at hun elsker mig og gerne vil være sammen med mig. Men hun viser det på INGEN MÅDE. Ingen kys, kram, kærtegn, sex eller positive kommentarer.

Det skal også lige nævnes, at når vi så HAR sex, så skal det være sådan noget hurtigt noget "bare for, at få det overstået", hvilket har fået mig til, at bakke - for det ønsker jeg SLET SLET ikke! Det skal være gensidigt og være fordi, men føler for det. Jeg kunne aldrig finde på, at tigge om sex eller andet i den dur. Men lægger jeg op til noget, så kan man være sikker på, at man vil blive afvist.

Det der har fået mig til, at skrive det her, herinde var en samtale i dag på vej hjem fra nogle venner. Jeg havde brug for, at lufte nogle tanker omkring min barndom (som har været reletiv hård), som jeg sjældent snakker om. Alkoholisk far, overbeskyttende mor, vold og alt det der nu hører sig til. Jeg snakker ikke meget om det, men ville gerne lige spørge hende om noget, omkring nogle tanker. Hendes respons: "det magter jeg simpelthen ikke nu. Du må snakke om det på et andet tidspunkt". Herefter fortæller jeg hende så, at det jo er nu jeg har brug for, at lufte mine tanker og ikke på "et andet tidspunkt". Det var hun sådan set lidt ligeglad med.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Jeg synes, at jeg er en god kæreste, gør mange ting for hende, gør mange ting for vores børn, for vores familie. Forsøger, at finde en gnist igen.

Hvis nogen skulle finde på at give mig den idé, at jeg burde prøve, at lade være med, at opvarte hende, så er det også prøvet. Det rører hende ikke og hjemmet kommer til, at ligne en svinesti.

Det hælper heller ikke ret meget, at uanset hvad hun siger til sin mor og sine veninder, så får hun deres uforbeholdne støtte. De nikker bare og siger "ja".

Jeg er splittet for jeg ønsker ikke, at se min kæreste med en anden fyr og jeg ønsker ikke, at mangle mine børn. Jeg ved godt, at hvis mor og far er glade, så er børnene også glade. Men jeg ville slet ikke kunne acceptere, at kun se dem hver 14. dag. 7/7 ordningen vil også belaste mig en del.

Jeg er fortvivlet. I min kærestes øjne er alt hvad jeg gør forkert. Hun fokuserer på de ting jeg eventuel har glemt eller ikke gør og det føles som om, at hun ikke gider mig.

Jeg er ret ked af det faktisk. Jeg er lost og jeg har INGEN jeg kan snakke med om de her ting. Mine venner er ikke til den slags samtaler.

Gode råd? Anyone?

Tak.

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2

Slettet bruger

13.december 2019 kl. 23:05
#1
Slettet bruger
13-12-2019 23:05
Godt skrevet
4

Det er jo tydeligt at du stadig elsker hende. Måske næsten mere end hvad godt er i den her situation. Det lyder som om hun er fuldt ud klar over, at du aldrig kommer til at forlade hende, og at hun derfor kan gøre mere eller mindre som det passer hende. Så kan jeg heller ikke lade være med at tænke om hun nogensinde har lagt vejen forbi en psykiater? Nu har jeg selvfølgelig kun fået din side af sagen, men synes da virkelig hendes opførsel lyder unormal. Jeg tror du må stille hende et ultimatum. Som du selv siger, skal du være resten af dit liv i det forhold sådan som det er nu? Selvfølgelig bliver det mega hårdt at undvære børnene en del af tiden, omvendt kender jeg flere der NYDER den tid de har til dem selv når børnene er ved den anden forælder 😊 Hvad mener du præcist med at en 7/7 ordning vil belaste dig? 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
4

Slettet bruger

14.december 2019 kl. 00:03
#2
Slettet bruger
14-12-2019 00:03
Godt skrevet
17

Tak for at dele dine tanker! Og hvor lyder du dog som en presset mand! Jeg kan heller ikke lade være med at tænke, at der er noget galt med din kæreste... Jeg ville tvinge parterapi igennem! Det er dyrt, ja, men det skal prøves. Og en vigtig investering.

Hvordan ville hun klare at have børnene selv i en 7/7-ordning? Det lyder til, at hun pludselig skulle stå for en masse, hun ikke er vant til? 

Fortsæt du endelig med at være en god far! Hver engageret i dem, plej dem, hjælp dem mv. Det tænker jeg er det vigtigste i dit liv lige nu. Det mærker de lige med det samme, og det tager de med sig!

Mange tanker din vej! Du lyder som en mand, der fortjener mere end det du får!

Anmeld
Svar
Godt skrevet
17
14.december 2019 kl. 07:39
#3
Luk
Medlem siden 26-01-2016
5 startede debatter
132 skrevne indlæg
  Online
14-12-2019 07:39
Luk
Medlem siden 26-01-2016
5 startede debatter
132 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
1

Hej

Jeg synes det vil være en god ide at du betalte en psykolog for at kunne snakke ud om din barndom og måske også hvordan dit nuværende familieliv påvirker dig.

Jeg kan godt forstå du er frustreret. Nu får vi kun din side af sagen, men det lyder godt nok utroligt det du skal finde dig i.

Hjemme hos os deler vi nok tingene ca. lige, men vi går helt sikkert også hver i sær og føler vi tager hele læsset fra tid til andet. Nogle gange er livet med små børn ikke meget andet end sure pligter. 
 

Ang. sex så er det langt fra sikkert det handler om dig. Det kan bare være ar din kæreste har meget svært ved at acceptere sin krop efter graviditeterne. For mange kvinder kan det godt medføre at man ikke har lyst til at være intim.

Jeg håber du får det bedre, og at nogle af problemerne løser sig.

❤️

Anmeld
Svar
Godt skrevet
1
14.december 2019 kl. 07:44
#4
Luk
Medlem siden 13-03-2019
13 startede debatter
177 skrevne indlæg
  Online
14-12-2019 07:44
Luk
Medlem siden 13-03-2019
13 startede debatter
177 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
7

Det lyder som en meget presset situration du står i. For mig at læse lyder det til at din kæreste har smidt håndklædet i ringen for længe siden, når det kommer til at passe og pleje jeres forhold. Hun lyder netop, som en af de andre skriver, til at være vidende om at du ikke går nogen steder og udnytter måske din hjælpsomhed til egen fordel. 

Det lyder i hvert fald som om at hun er meget egoistisk og selvcenteret på de eksempler du kommer med.

Ved hun overhovedet hvad det vil sige at yde omsorg og kærlighed for andre mennesker? Det er måske et hårdt spørgsmål at stille, men jeg vil helt klart opfordre dig til at spørge dig selv om du og dine børn ikke fortjener bedre.

Hvad gjorde hun sig af tanker inden hun blev mor, omkring moderskabet og hvilke rolle hun gerne ville have her? Havde hun værdier hun ønskede at give videre til dem? Drøftede i dengang hvordan rollerne skulle fordeles og hvem der kunne have ansvaret for hvad? 

Jeg spørger til det fordi jeg er nysgerrig på hvordan det kan være at hun er havnet der hvor hun er, der hvor hun Ikke lyder til at have overskud til hverken dig eller børnene, og lyder til at have fralagt sig sit ansvar overfor både dig og børnene. 

Jeg tænker at dine børn er heldige at de har dig og at du tager dig af dem, ellers ville jeg blive rigtig bekymret for deres trivsel i det her. Men jeg tænker også at du måske skal overveje om du og børnene var bedre tjent med at du havde dem selv fuld tid. For mig at høre lyder hun nemlig heller ikke til at være interesseret i sine børn og måske bruger hun lige nu blot børnene som trusler til at få dig til at blive, så snart i har en uovernstemmelse. Hvis ikke du kan få hende til af lytte til dig og forstå at hun skal lave nogle ændringer, så ville jeg virkelig synes at det var bedst at sætte grænsen og sige stop. Der er ingen der kan være godt tjent med at være i et forhold der opslider på den måde, med en person der tydeligvis er fuldstændig ligeglad med ens personlige grænser. 

Du er jo som du selv nævner ung endnu, så måske er tiden på at prøve at komme godt videre godt givet ud. Der er mange skilsmisse familier idag, og det er jo som udgangspunkt ikke det man ønsker sig når man vælger at sætte børn i verden, men mange får det til at fungere rigtig godt alligevel. Derudover skal man virkelig huske at børnene mærker den stemning der er i hjemmet, og det er den stemning imellem mor og far de kommer til at vokse op med. De kan komme til at spejle denne adfærd når de selv skal ud og finde kærester senere i livet, hvis de har lært fra din kæreste at man bare kan behandle folk som affald, eller endnu værrer næsten hvis de lærer fra dig at man skal finde sig i hvad som helst for at få tingene til at fungere. Der ville du da helt klart være et godt forbillede for dine børn hvis du kunne vise dem, at den her adfærd skal man ikke finde sig i og her skal man sætte grænser, hvis de grænser ikke respekteres skal man flytte sig et andet sted hen og ikke bruge mere tid på den grænseoverskridende person. 

Jeg skriver det ikke for at være hård ved dig, jeg forstår virkelig godt dit store dilemma som du står i lige nu, men det er blot for at give dig nogle andre perspektiver på sagen end du måske allerede har. 

Jeg synes oprigtigt at det lyder til at du fortjener meget bedre og at din kæreste har nul procent respekt for dig, dine værdier, grænser og foretagende. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
7
14.december 2019 kl. 07:48
#5
Luk
Medlem siden 19-05-2019
19 startede debatter
542 skrevne indlæg
  Online
14-12-2019 07:48
Luk
Medlem siden 19-05-2019
19 startede debatter
542 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
33

Godmorgen

Set fra en kvindes perspektiv...så tror jeg din kæreste har brug for hjælp.

Hun har det tydeligvis ikke godt med sig selv, hvis hun er så desperat efter et vægttab, at hun vælger at begynde at ryge igen.

Hun er fraværende og ugidelig. Har man det ikke godt, så kan det være svært at finde energi til selv de mindste hverdagsting. Humøret bliver dårligere, og man kan til sidst blive rigtig ubehagelig overfor andre (særligt de nærmeste), uden at man er helt bevidst om det. 

Og mht. sex...så er det nok det sidste på hendes prioriteringsliste, hvis hun har det skidt med sin krop og sig selv. Selv fyrværkeri og et dusin røde roser vil ikke hjælpe. Det vil hun måske nærmere opfatte som et pres, og trække sig endnu længere væk. 

 

Min teori er, at hun tager alle sine indre problemer og frustrationer, og kaster dem over på dig.

Og hvis ikke jeg tager fejl, så mener hun det ikke alvorligt, når hun siger, at du bare kan smutte. Det er med al sandsynlighed en tåbelig test for at se om du bliver - og hvis du smutter, så har hun muligheden for at sige "Se, der skred han fra mig og ungerne, den dumme skid", så hun kan tørre egne skyldfølelser af på dig. 

 

Synes du skal kræve, at hun får noget hjælp til enten vægttab, psykolog, eller begge dele. Hvis ikke hun vil, så bliver du nødt til at pakke taskerne. Ingen fortjener at være i et dysfunktionelt forhold uden kærlighed og gensidig respekt. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
33
14.december 2019 kl. 07:57
#6
Luk
Medlem siden 15-01-2009
46 startede debatter
1934 skrevne indlæg
  Online
14-12-2019 07:57
Luk
Medlem siden 15-01-2009
46 startede debatter
1934 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
6

Jeg ville aftale et tidspunkt for en lang samtale en dag børnene ikke er omkring jer. 

Hold bolden på egen banehalvdel, og få sagt hvad der skal siges om dine følelser. 

Jeg tænker din kæreste har en depression. Det kræver behandling. 

I kommer nok ikke uden om professionel hjælp af en art, for at komme tilbage på sporet.

Anmeld
Svar
MinTicker.dk Ticker MinTicker.dk Ticker
Godt skrevet
6
MinTicker.dk Ticker MinTicker.dk Ticker
14.december 2019 kl. 09:30
#7
Luk
Medlem siden 14-05-2018
15 startede debatter
323 skrevne indlæg
  Online
14-12-2019 09:30
Luk
Medlem siden 14-05-2018
15 startede debatter
323 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
9

Kære du. 

Hvor lyder det hårdt!

Jeg kan genkende mig selv lidt i din kæreste. Ikke at jeg ikke løfter en finger herhjemme - vi deles ligeligt, og vi har et godt forhold, men jeg kan genkende den følelse af magtesløshed, som det er tydeligt, at din kæreste føler. Den føler jeg nemlig også, specielt om aftenen, hvor jeg er døden nær af udmattelse. Vi har tre små børn og to fuldtidsjob. Mit job er nyt, hvilket udmatter ekstra meget. Og jeg kan også komme til at sætte mig i sofaen mens livskraften nærmest forlader mig. Min mand kan også blive irriteret over det, og når han påpeger det, kan jeg desværre af og til reagere med enten vrede, fordi jeg er så træt, at jeg næsten ikke kan trække vejret, eller med tårer, fordi jeg bare ikke kan mere.

Af og til er rollerne omvendt, og så er det ham, der bare gerne vil have tyve minutter for sig selv. 

Vi ved, at det handler om udmattelse, stress og måske lidt udbrændthed grundet det travle hamsterhjul. Jeg tror, at din kæreste er faldet så dybt og hårdt, at hun nærmest ikke kan mærke sig selv. Det skal hun have hjælp til.

Jeg tror, at I skal tale om at man ikke bruger telefonerne når børnene er vågne. Det føles som om, at man slapper af med sin telefon, men faktisk bliver man bare stresset. Specielt når man sammenligner sig selv med andre, sådan som hun åbenbart gør. Det skal hun holde op med. Og så skal I ud af huset, og ud i naturen og få frisk luft allesammen. I skal ud og finde hinanden som familie - ud at opleve noget andet end væggens fire vægge sammen. Din kæreste skal rystet ud af sin håbløshed. Og ironisk nok kan hjælpen være det, hun har sværest ved: at rejse sig fra sofaen og bevæge sig!

Mht. sex kommer lysten tilbage sammen med overskuddet. Det ved jeg fra mig selv. Min mand synes heller ikke, at jeg udviser så meget lyst som tidligere, men for nylig oplevede vi, at vi faktisk havde nogle nætter, hvor vi sov godt og længe. Og med det samme kravlede jeg nærmest på væggene af liderlighed. Hele min krop var varm af lyst og jeg savlede over den mand, jeg lidt for ofte får afvist om aftenen. Det var virkelig et vink med en vognstang for os - overskud gør hele forskellen. Og det overskud skal skabes. I skal bryde rutinerne.

Og kære mand - hvis det ikke hjælper, ville jeg i dine sko gå fra hende. Et forhold skal ikke være som det, du beskriver. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
9
14.december 2019 kl. 13:13
#8
Luk
Medlem siden 20-03-2018
54 startede debatter
797 skrevne indlæg
  Online
14-12-2019 13:13
Luk
Medlem siden 20-03-2018
54 startede debatter
797 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
3

Min første tanke er, at man ikke kan elske nogen, der ikke elsker sig selv. Og din kæreste elsker tydeligvis ikke sig selv lige nu. Det har hun brug for hjælp med, for ellers bliver I begge to kvalt i jeres forhold. 

Rygning, det manglende vægttab, at trække sig væk fra sine børn, melde ud med "det ved jeg ikke", når jeres datter spørger om noget - altsammen lugter langt væk af en ubehandlet efterfødselsreaktion, som har sat sig som en depression. 

Jeg ville finde en psykolog til dig selv, for du fortjener en at snakke med. Men din kæreste kan ikke være den person lige nu, desværre. Hun kan ikke engang holde sig selv oppe. 

Når overskuddet er til det, og børnene bliver passet, ville jeg sætte mig ned og spørge hende, hvordan hun har det. Om hun er okay. Og så tage tingene derfra. 

For du forventer ikke for meget. Slet ikke. Men det betyder desværre ikke, at din kæreste er i stand til at leve op til dine forventninger.

Anmeld
Svar
Godt skrevet
3

Slettet bruger

14.december 2019 kl. 13:25
#9
Slettet bruger
14-12-2019 13:25
Godt skrevet
2

Spot on Ninielsen 👍🏻
Kunne ikke ha skrevet det bedre selv. 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2
14.december 2019 kl. 16:22
#10
Luk
Medlem siden 26-02-2018
10 startede debatter
135 skrevne indlæg
  Online
14-12-2019 16:22
Luk
Medlem siden 26-02-2018
10 startede debatter
135 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
26

Jeg kan ikke lade vær med at tænke, at havde det været en kvinde, som havde skrevet, så havde hun fået af vide, at hun skulle skynde sig ud af forholdet.

Anmeld
Svar
Godt skrevet
26
Not logged in

Anmeld til moderator

Jeg mener, at dette indlæg overtræder Min-Maves regler eller overtræder god skik.

Årsag :
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.
* Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her.

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

Nyeste artikler

 

Gratis mini-kursus til dig, som vil opnå et varigt vægttab under barsel

På Maria Diors mini-kursus lærer du helt konkret, hvordan du skaber de bedste og korrekte rammer for dig selv, hvordan du undgår yoyo-vægten og de ekstra irriterende kilo, som sætter generer dig i hverdagen. Dette kursus handler om, at give dig de helt korrekte redskaber til, at du kan gøre dit bedste for at opnå et varigt vægttab under barsel når du lige har født, men måske ikke har så meget overskud. Læs mere

ANNONCE
 

Klinik for de ufrivillig barnløse - Freya Fertility

Her skal I møde klinikkens ejer og stifter, Tina Snebang-Storgaard, der åbnede klinikken tidligere på året. Tina har et langt CV indenfor gynækologi og obstetrik og har været ansat på både private klinikker og i det offentlige. Det der driver Tina er ønsket om at give ufrivillige barnløse den største og mest unikke gave i verden, nemlig at blive forældre Læs mere

ANNONCE
 

Gaver og forkælelse til den gravide

Forkæl din gravide kone, kæreste, datter, søster eller veninde med en skønne uskadelige produkter der forsøder de næste 9 måneder. Lets celebrate the baby buump!   Læs mere

 

Bekymringer og angst omkring Corona hos gravide - Få lægens råd her

De seneste måneder har hverdagen for de fleste ændret sig markant. Det gælder også gravide, fødende samt forældre på barsel. For mange gravide giver situationen anledning til bekymring og måske endda angst, og en lang række spørgsmål rejser sig. I denne artikel sætter jeg fokus på det at være gravid i en coronatid og forsøger at svare på nogle af de spørgsmål, der rejser sig. Samtidig vil jeg give dig nogle ideer til, hvad du selv kan gøre for at dæmpe angst og bekymringer og tage dig kærligt af dig selv og dit lille barn i maven. Læs mere

ANNONCE
 

Har din baby svært ved at falde til ro?

Mange babyer har svært ved at falde til ro, når de møder verden uden for mors trygge mave. Sanserne er pludselig i brug, og lydene og indtrykkene er mange. Derfor har mange børn også svært ved at finde ro og falde i søvn. En slyngevugge er mange forældres redning. Læs mere

ANNONCE
 

Naturebaby - Når alle skal have råd til 100% økologi

Jeg har længe været på udkig efter en forretning, hvor jeg ved, at uanset hvad jeg putter i kurven, så er sikkerheden og kvaliteten 100% i fokus. Jeg har langt om længe fundet Naturebaby Læs mere

Nyeste blogindlæg

 

Nyeste artikler

 

Gratis mini-kursus til dig, som vil opnå et varigt vægttab under barsel

På Maria Diors mini-kursus lærer du helt konkret, hvordan du skaber de bedste og korrekte rammer for dig selv, hvordan du undgår yoyo-vægten og de ekstra irriterende kilo, som sætter generer dig i hverdagen. Dette kursus handler om, at give dig de helt korrekte redskaber til, at du kan gøre dit bedste for at opnå et varigt vægttab under barsel når du lige har født, men måske ikke har så meget overskud. Læs mere

ANNONCE
 

Klinik for de ufrivillig barnløse - Freya Fertility

Her skal I møde klinikkens ejer og stifter, Tina Snebang-Storgaard, der åbnede klinikken tidligere på året. Tina har et langt CV indenfor gynækologi og obstetrik og har været ansat på både private klinikker og i det offentlige. Det der driver Tina er ønsket om at give ufrivillige barnløse den største og mest unikke gave i verden, nemlig at blive forældre Læs mere

ANNONCE
 

Gaver og forkælelse til den gravide

Forkæl din gravide kone, kæreste, datter, søster eller veninde med en skønne uskadelige produkter der forsøder de næste 9 måneder. Lets celebrate the baby buump!   Læs mere

 

Bekymringer og angst omkring Corona hos gravide - Få lægens råd her

De seneste måneder har hverdagen for de fleste ændret sig markant. Det gælder også gravide, fødende samt forældre på barsel. For mange gravide giver situationen anledning til bekymring og måske endda angst, og en lang række spørgsmål rejser sig. I denne artikel sætter jeg fokus på det at være gravid i en coronatid og forsøger at svare på nogle af de spørgsmål, der rejser sig. Samtidig vil jeg give dig nogle ideer til, hvad du selv kan gøre for at dæmpe angst og bekymringer og tage dig kærligt af dig selv og dit lille barn i maven. Læs mere

ANNONCE
 

Har din baby svært ved at falde til ro?

Mange babyer har svært ved at falde til ro, når de møder verden uden for mors trygge mave. Sanserne er pludselig i brug, og lydene og indtrykkene er mange. Derfor har mange børn også svært ved at finde ro og falde i søvn. En slyngevugge er mange forældres redning. Læs mere

ANNONCE
 

Naturebaby - Når alle skal have råd til 100% økologi

Jeg har længe været på udkig efter en forretning, hvor jeg ved, at uanset hvad jeg putter i kurven, så er sikkerheden og kvaliteten 100% i fokus. Jeg har langt om længe fundet Naturebaby Læs mere