Close
Log Ind Opret Bruger

Venter Trillinger!! -Andre der venter tre? <3

  • 17 januar 2016, 23:28

    Hej derude.

    Ja som overskriften siger, venter vi trillinger. Vi fik vores livs overraskelse for præcist 10 dage siden, da 3 små spire, med blinkende hjerter <3<3<3 dukkede frem på skærmen, ved tryghedsscanningen.! cryingHold da helt op. indecision Den måtte vi lige sluge og ja jeg tror egentlig stadig, at det må være en meget livlig drøm! heart?Er i dag, i uge 9+3. Men altså vi er kraftigt blevet rådet til, at fosterreducere minds den ene. Men det vil vi simpelthen slet ikke, være med til. Vi har valgt dem alle tre til, såfrem de vælger at blive der og det håber vi virkelig, at de gør! laugh

    Og det selv om diverse læger har forsøgt, at skræmme os på alle tænkelige måder.

    Først er der min alder: 43 år, om få mdr. (gammel kone)

    Så er der alle de risici, der er forbundet med graviditeten: 25% abortrisiko, for tidlig fødsel, lav fødselvægt og sidst, men ikke mindst mine 4 tidligere kejsersnit, hvor de 2 første har været super akutte og de andre 2 planlagte.Egentlig mener de ikke, at min livmoder kan holde til en trillinge graviditet, længe nok. De siger, at mit eget liv, kan være på spil her.

    Jeg håber der er andre derude, der venter trillinger, har meget brug for, at høre om jeres erfaringer, jeres graviditet og ja, egenlig hvad som helt input. Der er intet, at finde på nettet.
     

    17. januar 2016 kl. 23:38

    Tillykke med det. Venter ikk selv trillinger men vil lige kommentere, st jeh simpelthen ikke forstår du ikk følger lægernes råd. De siger det jo ikk for st genere dig, men fordi der er en reel risiko for både digning børnene. 

    17. januar 2016 kl. 23:55

    Hvis man tror på liv, så er der ingen af de 3 børn der ikke fortjener chancen!… Du har min største respekt og jeg ønsker dig og dine trillinger alt godt! Jeg sender en lille tanke til himlen, med håb om at der er en, der holder hånden over dig, trods lægers "anbefalinger"… laughcool

    18. januar 2016 kl. 00:00

    Min søster ventede 4 linger men troede hun havde tabt dem alle men da hun fik en ny scanning da hun var næsten 4 måneder henne gang der altså en lille pige ved. Hun hedder Lea og bliver snart 10. Meget kan ske og ønsker dig alt held og lykke????

    18. januar 2016 kl. 00:35

    Vil lige starte med at sige at jeg synes i er super seje over jeres beslutning… Da min mor ventede mig fik hun afvide at hvis hun ikke fik abort ville både hendes liv og mit være i fare og nok ende med at dø. Men det var slet ikke en mulighed fir hende. Og her mange år senere sidder båd mig og min mor komplet raske uden der skete noget som helst. 

    Så selvom mange herinde nok er uenige, så skal i gøre det i selv føler for no

    Og forresten kæmpe stort Tillykke 

    18. januar 2016 kl. 00:35

    Held og lykke samt stor respekt herfra???? man kan ikke fravælge 1 ud af sine 3 børn jeg er helt enig ???????????? håber det bedste????

    18. januar 2016 kl. 00:42

    Stort tillykke. Jeg ville absolut havde taget den samme beslutning som jer☺ 

    Der er flere kvinder rundt omkribg i verden der får tri/4 linger udeb fostereeduktion samt ikke har de samme fasciliteter som herhjemme.

    Held og lykke herfr☺

    18. januar 2016 kl. 01:32

    Hej, tillykke med de tre små spirer. 

    Jeg har ikke selv trillinger, "kun" tvillinger, men hvis du har facebook og har brug for at snakke med andre der har været eller er i samme situation, kan jeg anbefale gruppen "Tvillingegruppen". 

    Der er også en del trillingemødre og snakken om reduktion og lignende har et par gange også været oppe og vende, da alle der får konstateret tvillinger jo bliver tilbudt reduktion.

    Personligt blev jeg anbefalet abort af hospitalet (da jeg var 15 uger henne), da mine enæggede piger havde størrelsesforeskel og hospitalet mente ikke at den lille ville klare sig til termin og det ville være nødvendigt at føde meget for tideligt. I sidste ende gik jeg til 37 uger og fik to raske børn.  

    Jeg ønsker dig held og lykke. 

    18. januar 2016 kl. 05:07

    Vil bare sige som mor til 2 for tidlig fødte, at i skal virkelig tænke over konsekvenserne af at få nogle præmatuer børn. Det er hele jeres familie der bliver påvirket af det her, i mange år frem. Folk der ikke har prøvet at føde for tidligt og mærke konsekvenser heraf, ved simpelthen ikke hvad det kan gøre ved en familie og især de små der kommer ud og skal leve med de forskellige handicaps der nu måtte være. Stor sensitivitet, & det kan være voldsomt. Og utrolig synd for dem når de ikke engang kan holde til psykisk at et andet familie medlem har holdt dem i 5 min. Og meget almindelighed med hjerneblødning som selvfølgelig har konsekvenser af den ene og den anden art. Alle de undersøgelser man hele tiden skal til i årene fremover. Og den forfærdelige frygt og angst man som forældre kan have for at miste sine børn. Tror mig, det ønsker jeg ikke for min værste fjende! Jeg ved fx ikke hvorfor jeg føder for tidligt, lægerne kan ikke svare på det. Og jeg ved 100 procent, at skulle jeg blive gravid igen, og det var med bare tvillinger,  så ville jeg vælge at få fjernet den ene. Iøvrigt også på lægernes anbefaling. De siger det ikke for sjov. Jeg vil simpelthen ikke risikerer at miste 2 børn, når jeg kunne have redet et! Prøv evt at gå ind på præmatur foreningen og sæt jer lidt ind i det. Håber det bedste for jer. 

    Mvh en mor til to præmatuer børn på snart 4 år og en på 3 måneder. & jeg har ikke været uden for en dør i snart 3 måneder da bette musen ikke kan tåle andet stimuli end det hun bliver udsat for hjemme (& det er næsten for meget for hende) og selvfølgelig alle lægebesøg. Og ikke super fedt at være indlagt hele december måned når man har et større barn derhjemme 🙁 øv det gør en helt ked af det ind i hjertet når man gerne vil være sammen med sin familie. 

    Knus

    18. januar 2016 kl. 05:41

    Jeg læser dit indlæg og tænker "hvaaaa?"

     

    du venter trillinger. Fint ????

    du har en skadet livmoder. Hmmmm…. Så du er villig til at risikere fire liv. Du har fire andre børn der vil miste deres mor. Er det det værd? Jeg er ti år yngre og har født nemt naturligt to gange osv, og selv jeg ville tænke mig grundigt om ved en trillingegraviditet. I mine øjne handler du dybt uansvarligt. 

    Måske går det godt. Måske begraver din familie snart fire medlemmer. Måske kæmper i i månedsvis for blot at begrave den ene baby efter den anden. 

    Der vil altid være solstrålehistorier, de døde sidder næppe og skriver på mm!

    18. januar 2016 kl. 07:58

    Jeg har altid syntes det var uopdragent at mene, at man som privatperson ved mere om ens helbred end læger. De har taget en lang uddannelse, reddet masser af liv og lever af at finde diagnoser og hjælpe borgere med deres helbred, så forstår ikke helt hvordan man kan tillade sig, at stille spørgsmålstegn ved deres arbejde.

    I min optik vælger du ikke den ene frem for den anden. Man udpeger jo ikke et af fosterne og desuden er de jo så bittesmå og mærker absolut ingenting. Der er jo ikke hjerneaktivitet eller nervesystem endnu.

    Da jeg var i behandling var der også risiko for trillinger og fosterreduktion blev nævnt, og jeg var overhovedet ikke i tvivl om, at jeg ikke skulle have mere end 2 fostre i min livmoder af gangen. 

    18. januar 2016 kl. 08:18

    Kære du.

    Stort tillykke – og respekt for jeres følelser og beslutning om ikke at reducere. En beslutning som kun I selv i sidste ende kan træffe.

    Men… jeg vil nu alligevel opfordre til at I ikke opfatter læger og andre sundhedsprofessionelle som fjenderne – der forsøger at "skræmme jer til alt muligt". De taler ud fra erfaringer om, hvilken vanvittig belastning en trillingegraviditet er for dig, jeres fostre og hele jeres familie. De er jo ikke ude på at ødelægge noget for nogen – men de er nødt til at oplyse om realiteterne. Selvfølgelig kan det gå godt – men det kan også ende utrolig fatalt og det tænker jeg at I er nødt til at forholde jer til. Ikke mindst fordi I har andre børn at tage ansvar for også. 

    Håber det bedste for jer og ønsker al mulig held og lykke!

    18. januar 2016 kl. 08:25

    Hej

     

    Da jeg læste dit indlæg, tænkte jeg først: ok ja du vil godt tage risikoen med 3 præmature børn_ bit valg. Jeg ville ALDRIG vælge det samme. Så læste jeg det med dine 4 (!) KS og her sprang kæden for mig. At du risikerer 3 præmature børn er vand i forhold til den risiko du tager for at efterlade dine 4 børn moderløse. DU er i væsentlig risiko for at dø af dette. Det er de hårde fakta. 

    Hvis du insisterer på at fortsætte denne trillingegraviditet, så synes jeg at du og din mand skal sikre jer, at alle testamenter er i orden (FØR uge 20 senest!) at du har skrevet de breve til dine 4 børn, som du ønsker de skal have igennem deres liv (konfirmation, første kæreste, bryllup, når de selv får børn osv). DU skal simpelthen tage seriøst, at du sætter dit eget liv på spil for disse fostre du har i maven. 

    LÆgerne laver ikke skræmmekampagner – de oplyser dig om de MEGET virkelige risici, som du udsætter dig selv og din familie for.

    Jeg syens du skal se på det sådan her: Er dine fostre i mavens liv mere værd end at dine 4 børn vokser op med en mor?

    Hvad siger din mand til dette? Er han godt egentig klar over, at han risikerer at stå som enkemand om et halvt år? 

     

    18. januar 2016 kl. 08:36

    Først og fremmest tillykke med det, man vel næsten kan betegne som et lille mirakel!smiley

    Jeg har hverken erfaring med trillinger, fosterreduktion eller kejsersnit, men derfor vil jeg dog alligevel lige give mit besyv med, da jeg synes, at de fleste øvrige indlæg lidt for nemt springer over det faktum, at du allerede har fire kejsersnit i baggagen. Den del får virkelig mine alarmklokker til at ringe, da din livmoder derfor må betegnes som værende i farezonen for at briste ved en almindelig enkeltgraviditet efter så mange kejsersnit. Hvor meget større er risikoen så ikke ved en trillingegraviditet?

    Jeg forstår virkelig godt, hvor svær en situation, I er havnet i, da det bestemt må være svært at tage stilling til, om man skal skilde sig af med et eller to af de ufødte fostre. Dog ville jeg tage lægernes råd meget seriøst, da det ville være forfærdeligt og dybt tragisk for dine fire levende børn og din mand at skulle miste deres mor og hustru samt ufødte søskende og børn, hvis livmoderen skulle briste pga. belastningen og de tidligere kejsersnit.

    Pøj pøj med beslutningen!

    18. januar 2016 kl. 09:15

    Hej du og stort tillykke med endnu en graviditet, spændende tid ????

    Vil ikke blande mig i for og imod, der er helt sikkert jeres valg, men jeg kunne vildt godt tænke mig at se et scanningsbillede af en trillingegraviditet!! Jeg har selv set scanningsbilleder x 2 med mine børn og den største oplevelse, men at se 3 på en gang, wow det må være større end størst ????????????

    Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 140 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.