Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

IUGR baby, 40% for lille - Truds historie

20.november 2019 kl. 22:39
Luk
Medlem siden 31-05-2013
  Online
20-11-2019 22:39
Luk
Medlem siden 31-05-2013
  Online
Godt skrevet
40

Idag er det præcis 1 år siden at vi på egen hånd erfarede at en misdannelsesscanning ikke altid er en hygge-scanning, og 1 år siden vi valgte Trud til ❤
Det er også 1 år siden jeg begyndte at søge nettet tyndt for at finde de positive historier der kunne ligne vores lidt, det var svært at finde så mange ❤ Nu skriver jeg derfor Truds historie her, så andre der søger nettet tyndt måske kan læse den hvis de har lyst, men det bliver nok lidt langt...

Truds historie starter faktisk allerede længe før jeg blev gravid med hende. Med til historien hører at jeg 15. Marts 2018 fødte et dødt foster i uge 16 af min graviditet, Flaske (som storebror har navngivet ham), var fin og de kunne ikke se noget galt med ham, andet end at han var lille af sin alder at være. Det tog os over 1 år at blive gravide med flaske, så vi besluttede med det samme bare at håbe på en hurtig graviditet næste gang. 

Heldigvis er vi så heldige at jeg allerede i slutningen af juli måned igen står med en positiv graviditetstest! Denne gang bliver vi fulgt lidt tættere og får tilbudt ekstra tryghedsscanninger i starten af graviditeten ❤ Alt ser fint ud, også til den tidlige md scanning vi er blevet tilbudt i uge 16 af graviditeten, hvor hun dog skønnes til den lille side, men "der skal jo også kun en lille bitte fejlmåling til fra min side før scanningen viser helt forkert størrelse" som den søde scanningsdame siger. Vi gik derfra lettede, glade og spændte.

Derfor går vi også ind til md-scanningen en måneds tid senere, d. 20. Nov. med en forventning om en lille hygge-scanning hvor de kunne be- eller afkræfte det spinkle gæt på en pige vi fik i uge 16.
Sådan ender det dog ikke.

Jeg bliver scannet og alt ser fint ud! Fine hjernestrukturer, fint hjerte osv osv. men hendes størrelse er alt for lille, så vi skal komme igen et par dage efter og scannes af lægen på afdelingen.
Det var meningen at jeg skulle på arbejde efter scanningen, men på vej derhen bryder jeg helt sammen i bilen, og det ender med at jeg tager op og sygemelder mig i stedet for at arbejde.

Vi kommer så efter et par dage tilbage til vores næste scanning, og lægen bekræfter det den første scannør fandt, det er en pige, alt ser godt ud, men hun er lille, meget lille. Trud ligger 38% under gennemsnittet.

Lægen fortæller os derfor, at hun anbefaler at vi søger om sen abort. Hun siger fosteret formentlig selv vil dø inden længe når det er så meget for lille, og at hvis hun  ikke skulle dø under graviditeten skulle vi forvente at få et multihandikappet barn, fordi hun så ville komme alt alt for tidligt og umuligt ville kunne klarer dette uden mén. 

Min kæreste og jeg får noget tid selv, men bliver hurtige enige om at vi ikke kan fravælge vores barn bare fordi hun er lille, at vi ville skulle bruge en reel "fejl" før vi ville kunne sige farvel. Lægen mener det er en ret reel ting at fejle og sikre sig igen at vi ved at vi dermed aktivt vælger at få et multihandikappet barn. Hun siger vi som minimum bør få foretaget en fostervandsprøve. Den siger vi pænt Ja tak til. 

Svaret på prøven viser at der ikke er fundet noget der tyder på vores datter fejler noget. 

Lægen fra vores sygehus sender os ind til en enkelt scanning på Rigshospitalet så de også kan scanne mig, da det er her de er bedst til for små og for tidligt fødte! 

Her er de lidt mere positive. Hun er stadig for lille, på denne måling ca 37%, men lægen der scanner mig kan se at navlesnoren er for lang og for snoet, og at moderkagen har et sted hvor den er for tyk. Hun siger det betyder de nu har en mulig forklaring på vores piges meget lille størrelse, og derfor er en smule mindre bekymret, men at vi stadig skal være forberedt på at hun formentlig kommer meget for tidligt og ender med nogle handikap når hun kommer. 

Herfra bliver vi fulgt med scanninger ca hver 14 dag på vores egen fødeafdeling. Hendes størrelse svinger mellem 36 og 41% for lille, den ene scanning viser tegn på brain sparing, den næste gør ikke, så er hendes hoved for lille i forhold til kroppen, næste scanning passer hovedet til kroppen, scanningen efter er hovedet for stort og så passer det igen. Hver gang der er en scanning ved vi det kan være den scanning hvor de siger "nu er hendes navlestrengsflows for dårlige og hun bliver taget ud i morgen".

Vi har i processen mange delmål, uge 24 (kan teoretisk overleve), 500 gram (bedre overlevelsesmulighed), uge 28 (meget for tidligt født fremfor ekstrem for tidligt født), 1000 gram (bedre overlevelsesmuligheder), 1500 gram  uge 32 (kun for tidligt født) 2000 gram (Vi kan med sikkerhed få hende på vores eget hospital så lillepigen og jeg ikke er så langt fra far og storebror i hverdagen). 

Den dårlige scanning kommer ikke, alle flows bliver ved med at være gode! Hun er lille, men følger sine egne kurver og vokser fint efter dem.

De 2 kg når vi aldrig, for d. 5. Marts 2019, hvor jeg er 36+1 får jeg mit kejsersnit. Pga hendes størrelse vurderer de at det er for farligt for hende hvis jeg skulle føde selv. Egentlig ville de først have haft hende ud ugen efter, men den dag skulle neonatal lægerne på kursus, og de vil gerne være til stede når hun kommer til verden, da vi stadig ikke ved hvad vi skal forvente når hun kommer ud. 

Kejsersnittet var ikke fantastisk, alt gik fint nok, men jeg havde en fantastisk fødsel med storebror, og jeg forstod fuldstændig hvad min krop ville have mig til da jeg fødte flaske, så det med at ligge uden at kunne mærke sin krop imens andre hiver baby ud er jeg ikke fan af! Men ud kom hun, og idet hendes hoved er frit fra maven stikker hun i det skønneste lille vræl! Både min kæreste og jeg fælder en tåre. Så tager neonatal sygeplejersker og læger sig af Trud, Men alt tyder godt, så jeg får lige lov til at se hende i hvad der føles som sekunder men måske var et minut eller to, før de tager hende og far med på neonatal afdelingen og jeg bliver lappet sammen og kørt på opvågningen alene. 

Efter en-to timer kommer jeg ned til Trud og far og kan med selvsyn se at hun er så fin og selv trækker vejret og det hele! Den fineste lille pige! 43 cm og 1878 gram, og uden brug for hjælp til andet end at spise ❤

Allerede efter "fødslen" kunne de se at ca 1/4 af moderkagen iknr har været i funktion, og at hun derfor ikke har fået mad nok inde i maven, hvilket forklare hendes størrelse. Personligt tror jeg også det er forklaringen på at hun fra dag 1 har været usandsynlig gnaven og sur når hun har været det mindste sulten. Både de første mange uger hvor hun fik sonde og spiste mere end hun burde ifølge hendes størrelse, men også i dag hvor hun spiser rugbrød og ærter og alt andet hun kan komme i nærheden af med sine små fingre. Men når hun ikke er sulten er hun den gladeste, skønneste og sejeste pige! Hun er nu 8 1/2 mdr gammel og kravler og rejser sig op ad alting! Hun er stadig en lille pige i str 68, men handikaps har vi ikke opdaget endnu.

Dage som idag, 1 år efter vi valgte at lade hende få chancen for et liv er jeg både taknemmelig og glad, og frustreret og sur! Taknemmelig fordi vi har vores lille pige. Sur fordi lægen på barselsafsnittet i den grad opfordrede os til en abort, og hvor mange babyer blev så ikke valgt til???

Anmeld
Svar
d. 11/12-13 fødte jeg Troels ved en drømmefødsel d. 15/03-18 blev flaske født i uge 16 d. 05/03-19 kom Trud til verden ved kejsersnit
Godt skrevet
40
d. 11/12-13 fødte jeg Troels ved en drømmefødsel d. 15/03-18 blev flaske født i uge 16 d. 05/03-19 kom Trud til verden ved kejsersnit
20.november 2019 kl. 22:48
#1
Luk
Medlem siden 01-03-2015
6 startede debatter
271 skrevne indlæg
  Online
20-11-2019 22:48
Luk
Medlem siden 01-03-2015
6 startede debatter
271 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
1

Nøj hvor må det have været en hård graviditet og sikke en rutschebanetur men TILLYKKE med jeres lille Trud ❤️  Hvor er det godt at hun klarer sig så godt. De små præmature er nu altså seje 💙

Anmeld
Svar
Godt skrevet
1
20.november 2019 kl. 22:55
#2
Luk
Medlem siden 31-05-2013
2 startede debatter
99 skrevne indlæg
  Online
20-11-2019 22:55
Luk
Medlem siden 31-05-2013
2 startede debatter
99 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
1

Det var mega hårdt, men jeg tror faktisk først jeg har opdaget hvor hårdt efterfølgende. Under graviditeten prøvede jeg så vidt muligt bare at være i det, og tænke positivt osv. Efter vi kom hjem fra neonatal og alt har været i orden har jeg gået og ventet på der ville komme en efterfødselsreaktion eller andet for det har virkelig ikke været nogle nemme måneder! Men reaktionen er ikke kommet endnu, så jeg tror efterhånden jeg er gået fri 😉

Anmeld
Svar
d. 11/12-13 fødte jeg Troels ved en drømmefødsel d. 15/03-18 blev flaske født i uge 16 d. 05/03-19 kom Trud til verden ved kejsersnit
Godt skrevet
1
d. 11/12-13 fødte jeg Troels ved en drømmefødsel d. 15/03-18 blev flaske født i uge 16 d. 05/03-19 kom Trud til verden ved kejsersnit
21.november 2019 kl. 11:12
#3
Luk
Medlem siden 18-10-2019
4 startede debatter
664 skrevne indlæg
Sidst online 07-10-2020
21-11-2019 11:12
Luk
Medlem siden 18-10-2019
4 startede debatter
664 skrevne indlæg
Sidst online 07-10-2020
Godt skrevet
6

Af alle mennesker, tror jeg at du kan sætte dig ind i hvor glad jeg er for at læse din historie! Jeg har hele sommeren søgt og søgt efter netop sådan en historie, da jeg selv fødte en IUGR baby, 37% for lille. Der findes virkelig ikke mange (lykkelige) historier.

Vil bare sige at jeg synes I lyder til at have været så stærke i hele processen! Vi fandt først ud af det da jeg var 35+5, så jeg skulle kun leve i dette "hvis og hvis"-helvede i ca. 10 dage, indtil han blev født 37+1.

Præcis som dig, var ca 1/4 af min moderkage også helt mærkelig. På trods af alle scanninger, var der ingen der så det. Og jeg har virkelig gået og tænkt over hvordan de kunne blive ved med at sige at moderkagen så fin ud, når jeg med mine egne øjne så at den i hvert fald ikke var som en normal moderkage. Det var først til jordemodertjek 35+5, at hun lagde mærke til at min mave ikke havde vokset siden sidste tjek i uge 30. Og alle de efterfølgende scanninger viste også brainsparring - hver eneste gang. 

Tusind tak fordi du delte din historie. ❤️❤️ Det er første gang jeg har læst en der var præcis som vores. Vi har i dag også en helt normal, stærk og sund, lille dreng, som følger helt fint med sine jævnaldrende. På trods af en fødselsstørrelse på 46 cm og 2030 g. 

Anmeld
Svar
Mor til C fra juli 2019. Gravid med termin i maj 2021.
Godt skrevet
6
Mor til C fra juli 2019. Gravid med termin i maj 2021.
21.november 2019 kl. 13:15
#4
Luk
Medlem siden 07-07-2006
17 startede debatter
164 skrevne indlæg
  Online
21-11-2019 13:15
Luk
Medlem siden 07-07-2006
17 startede debatter
164 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
1

Sikke en dejlig - og nervepirrende, fortælling! Tak fordi du deler og fordi I fulgte jeres hjerte og valgte det lille liv til! Hvor er jeg glad på jeres og hendes vegne! 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
1
21.november 2019 kl. 14:24
#5
Luk
Medlem siden 13-05-2017
17 startede debatter
103 skrevne indlæg
  Online
21-11-2019 14:24
Luk
Medlem siden 13-05-2017
17 startede debatter
103 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
2

Dejligt at høre jeres historie med et godt udfald.

Vores historie er lig jeres, dog fik vi den svære besked at flowet var rigtig rigtig dårligt og for os var der desværre ikke noget at gøre. Storm kom sovende til verden 22+0 238 g og 23 cm.

Han fejlede ingenting og der er ingen forklaring på hvorfor moderkagen var 40% for lille eller hvorfor flowet var så dårligt som det var.

Det er så sejt at i turde trodse lægernes råd....

 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2
21.november 2019 kl. 14:43
#6
Luk
Medlem siden 31-05-2013
2 startede debatter
99 skrevne indlæg
  Online
21-11-2019 14:43
Luk
Medlem siden 31-05-2013
2 startede debatter
99 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
1
macoeur skrev :

Af alle mennesker, tror jeg at du kan sætte dig ind i hvor glad jeg er for at læse din historie! Jeg har hele sommeren søgt og søgt efter netop sådan en historie, da jeg selv fødte en IUGR baby, 37% for lille. Der findes virkelig ikke mange (lykkelige) historier.

Vil bare sige at jeg synes I lyder til at have været så stærke i hele processen! Vi fandt først ud af det da jeg var 35+5, så jeg skulle kun leve i dette "hvis og hvis"-helvede i ca. 10 dage, indtil han blev født 37+1.

Præcis som dig, var ca 1/4 af min moderkage også helt mærkelig. På trods af alle scanninger, var der ingen der så det. Og jeg har virkelig gået og tænkt over hvordan de kunne blive ved med at sige at moderkagen så fin ud, når jeg med mine egne øjne så at den i hvert fald ikke var som en normal moderkage. Det var først til jordemodertjek 35+5, at hun lagde mærke til at min mave ikke havde vokset siden sidste tjek i uge 30. Og alle de efterfølgende scanninger viste også brainsparring - hver eneste gang. 

Tusind tak fordi du delte din historie. ❤️❤️ Det er første gang jeg har læst en der var præcis som vores. Vi har i dag også en helt normal, stærk og sund, lille dreng, som følger helt fint med sine jævnaldrende. På trods af en fødselsstørrelse på 46 cm og 2030 g. 

Tusinde tak for din besked, så kom der lidt gang i tårekanalerne igen. Jeg delte jo netop fordi jeg tænkte at jeg umuligt kunne være den eneste med min historie! Tusinde tak for du også har delt din! ❤❤❤

 

Anmeld
Svar
d. 11/12-13 fødte jeg Troels ved en drømmefødsel d. 15/03-18 blev flaske født i uge 16 d. 05/03-19 kom Trud til verden ved kejsersnit
Godt skrevet
1
d. 11/12-13 fødte jeg Troels ved en drømmefødsel d. 15/03-18 blev flaske født i uge 16 d. 05/03-19 kom Trud til verden ved kejsersnit
21.november 2019 kl. 14:51
#7
Luk
Medlem siden 31-05-2013
2 startede debatter
99 skrevne indlæg
  Online
21-11-2019 14:51
Luk
Medlem siden 31-05-2013
2 startede debatter
99 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0
MiaFalck skrev :

Dejligt at høre jeres historie med et godt udfald.

Vores historie er lig jeres, dog fik vi den svære besked at flowet var rigtig rigtig dårligt og for os var der desværre ikke noget at gøre. Storm kom sovende til verden 22+0 238 g og 23 cm.

Han fejlede ingenting og der er ingen forklaring på hvorfor moderkagen var 40% for lille eller hvorfor flowet var så dårligt som det var.

Det er så sejt at i turde trodse lægernes råd....

 

Tusinde kram og tanker! Jeg er sikker på at Storm alligevel var helt fantastisk! Hvor er jeg ked af at han måtte komme sovende hertil!

Min kæreste og jeg har også snakket flere gange om at det var godt det var med hende her det skete og ikke med storebror, ham ved jeg ikke om vi havde trodset lægernes råd ved. Hans to streger kom på pinden efter 3 mdrs forsøg hvor jeg var væk de to af månederne og uden problemer. Med hende her havde vi prøvet virkelig længe og allerede mistet et barn undervejs, så jeg tror det har været medvirkende til at vi relativt hurtigt valgte at trodse lægens råd. 

Men hos os var flows osv også fint, så der var vitterligt ikke andet end størrelsen galt ❤

Og tak for din besked ❤

Anmeld
Svar
d. 11/12-13 fødte jeg Troels ved en drømmefødsel d. 15/03-18 blev flaske født i uge 16 d. 05/03-19 kom Trud til verden ved kejsersnit
Godt skrevet
0
d. 11/12-13 fødte jeg Troels ved en drømmefødsel d. 15/03-18 blev flaske født i uge 16 d. 05/03-19 kom Trud til verden ved kejsersnit
21.november 2019 kl. 17:04
#8
Luk
Medlem siden 01-12-2018
2 startede debatter
290 skrevne indlæg
  Online
21-11-2019 17:04
Luk
Medlem siden 01-12-2018
2 startede debatter
290 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
5

Tusind tak for at dele jeres historier ❤️

Vores lille pige kom til verden 30+4, 48% for lille og med en vægt på 917 g og 36 cm.

I uge 27 til en vækstskanning opdagede de, at hun var 30% for lille og vi blev derfor fulgt tæt de løbende uger. Alle flow forblev fine og uforandrede, men jeg udviklede svær svangerskabsforgiftning og derfor kom hun verden d. 23/8-19 ved akut kejsersnit på Riget. 

Det eneste de kunne se var, at min moderkage ikke virkede optimalt trods blodfortyndende medicin fra uge 10. Jeg er kendt med type 2 diabetes, som har været velreguleret før og under graviditeten. 

Det har været en lang og sej kamp, men lille pigen har overrasket lægerne gang på gang 😍 Vi fik lige knap to uger på Rigets Neonatal og 5 uger på Nordsjællands Hospital. Vi er stadig indlagt men er hjemme på THO. I dag til kontrol er hun blevet vejet til 3305 g og 48 cm lang ❤️

Jeg må indrømme, at jeg flere gange frygtede, at vi ikke ville få hende med hjem. Nøj jeg har grædt mange tårer og været virkelig skrækslagen for, at hun ville dø fra os 😢 Men hun er en sand lille fighter ❤️ Jeg fik lungemodningsmedicin før kejsersnit og så har hun fået ekstra lungemodning...ellers er det kun diverse kosttilskud, hun har fået samt lidt hjælp til ilt.

Indtil videre ses ingen mén, så alt er krydset for, at det vil være temaet fremadrettet ❤️ 

I morgen runder hun 13 uger/3 uger og 3 dage korrigeret alder ❤️

Anmeld
Svar
Godt skrevet
5
21.november 2019 kl. 18:33
#9
Luk
Medlem siden 31-05-2013
2 startede debatter
99 skrevne indlæg
  Online
21-11-2019 18:33
Luk
Medlem siden 31-05-2013
2 startede debatter
99 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
2

Hvor lyder din lille pige helt igennem fantastisk! Kæmpe tillykke med hende, og hvor er det vildt at i allerede efter 7 uger kunne komme hjem på THO! Hun blev jo født halvt så stor som Trud som jeg ellers syntes var lille bitte! Hvor er hun sej!

Tusinde tak for at dele jeres historie ❤ Og fortsat "god kamp" 😍 Jeg husker vores tid på THO som mega befriende men også super hård, fordi der stadig er vejninger og kontroller hele tiden, og man gerne bare vil have en frisk baby uden hospitaler!

Anmeld
Svar
d. 11/12-13 fødte jeg Troels ved en drømmefødsel d. 15/03-18 blev flaske født i uge 16 d. 05/03-19 kom Trud til verden ved kejsersnit
Godt skrevet
2
d. 11/12-13 fødte jeg Troels ved en drømmefødsel d. 15/03-18 blev flaske født i uge 16 d. 05/03-19 kom Trud til verden ved kejsersnit
21.november 2019 kl. 19:48
#10
Luk
Medlem siden 01-12-2018
2 startede debatter
290 skrevne indlæg
  Online
21-11-2019 19:48
Luk
Medlem siden 01-12-2018
2 startede debatter
290 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
2

Tusind tak ❤️ Hun er en lille fighter og sammen kæmper vi os frem mod en udskrivelse 😍

Hun har taget så flot på og hendes vækstkurve er så fin ❤️ Men hun har også fået 180 ml/kg og FM85 siden vi landede på Nordsjællands Hospital 😊 Hun er dog kommet af FM85...det er vi vældig glade for 👍

Spot on mht THO! Vi var lykkelige for at komme hjem og så THO to gange ugentligt som en befrielse...nu er vi dæleme trætte af de besøg. Så vi håber vi snart kan blive udskrevet og bare være en helt almindelig lille ny familie ❤️

Anmeld
Svar
Godt skrevet
2
Not logged in

Anmeld til moderator

Jeg mener, at dette indlæg overtræder Min-Maves regler eller overtræder god skik.

Årsag :
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.
* Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her.

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

Nyeste artikler

 

COVID-19: Graviditet og fødsel

Vi har samlet vigtig information til dig der er gravid, skal igennem en fødsel eller bare skal holde barsel under corona pandemien. For selvom vi er tæt på en afslutning er der stadig mange der vil lide under de restriktioner og forhold der er lavet på hospitalerne og rundt omkring i Danmark - og sikkert også længe endnu. Læs mere

ANNONCE
 

En fotograf til alle anledninger

Der findes mange øjeblikke med ens børn, som man ville ønske kunne vare for evigt. Det er dog ikke muligt, men med et kamera eller med en fotograf  kan man faktisk komme langt. Læs mere

 

Brødrene der søgte retfærdighed efter deres fars misbrug og vold

Deres historie starter ikke som de flestes og selvom de har oplevet rigtig meget modgang igennem deres liv, så har de formået at vende det negative til noget positivt og inspirerende.  Læs mere

 

Kom ud og oplev verdenen med den lille ny

Der er ingen større gave i livet end at blive forældre, og den lykke man oplever, når man er omkring barnet, kan gøre resten af verden fuldstændig ubetydelig. Dette leder ofte til, at særligt nybagte forældre ikke kommer ud og oplever verden omkring dem, fordi de pakker sig ind i hjemmets trygge rammer sammen med den lille ny. Læs mere

 

5 nyttige råd: Nytårsaften med baby

Nytårsaften kommer med traditioner, fest, farver og fyrværkeri. Men hvad gør man pludselig når man står med sit første barn og skal fejre nytår og hvordan skal man forholde sig? Vi har samlet nogle gode råd til hvordan I måske kan gøre det nemmere for jeres lille nye baby, at gå nytårsaften i møde. Læs mere

ANNONCE
 

Klatretårne forbedrer motorikken hos børn

Et klatretårn kan være et enkelt og effektiv køb, der kan bidrage til forbedring af dit barns motoriske evner og stimulere dets motorik. Læs mere

Nyeste blogindlæg

 

Nyeste artikler

 

COVID-19: Graviditet og fødsel

Vi har samlet vigtig information til dig der er gravid, skal igennem en fødsel eller bare skal holde barsel under corona pandemien. For selvom vi er tæt på en afslutning er der stadig mange der vil lide under de restriktioner og forhold der er lavet på hospitalerne og rundt omkring i Danmark - og sikkert også længe endnu. Læs mere

ANNONCE
 

En fotograf til alle anledninger

Der findes mange øjeblikke med ens børn, som man ville ønske kunne vare for evigt. Det er dog ikke muligt, men med et kamera eller med en fotograf  kan man faktisk komme langt. Læs mere

 

Brødrene der søgte retfærdighed efter deres fars misbrug og vold

Deres historie starter ikke som de flestes og selvom de har oplevet rigtig meget modgang igennem deres liv, så har de formået at vende det negative til noget positivt og inspirerende.  Læs mere

 

Kom ud og oplev verdenen med den lille ny

Der er ingen større gave i livet end at blive forældre, og den lykke man oplever, når man er omkring barnet, kan gøre resten af verden fuldstændig ubetydelig. Dette leder ofte til, at særligt nybagte forældre ikke kommer ud og oplever verden omkring dem, fordi de pakker sig ind i hjemmets trygge rammer sammen med den lille ny. Læs mere

 

5 nyttige råd: Nytårsaften med baby

Nytårsaften kommer med traditioner, fest, farver og fyrværkeri. Men hvad gør man pludselig når man står med sit første barn og skal fejre nytår og hvordan skal man forholde sig? Vi har samlet nogle gode råd til hvordan I måske kan gøre det nemmere for jeres lille nye baby, at gå nytårsaften i møde. Læs mere

ANNONCE
 

Klatretårne forbedrer motorikken hos børn

Et klatretårn kan være et enkelt og effektiv køb, der kan bidrage til forbedring af dit barns motoriske evner og stimulere dets motorik. Læs mere