Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

papmor

13.januar 2008 kl. 20:57
Luk
Medlem siden 06-01-2008
Sidst online 19-12-2012
13-01-2008 20:57
Luk
Medlem siden 06-01-2008
Sidst online 19-12-2012
Godt skrevet
0

hej alle i skønne kvinder.... :-)

ville bare hører om der er nogle af jer der er papmor til dine kærestes datter eller søn, samtidigt med at i planlægger/venter barn med kæresten.... ??

min kæreste og jeg planlægger barn, + min kæreste har en datter med en anden, han må ikke se sin datter,  og han snakker heller ikke med hans datters mor, men skal i statsamtet for at få fællesforældremyndighed.... som jeg håber han får... er der nogle af jer der har nogle erfaringer på det område som de gerne vil dele med oz andre.... 

også om hvordan min kæreste er stillet ang. fællesforældremyndighed

Anmeld
Svar
Lilypie 1st Birthday PicLilypie 1st Birthday Ticker
Godt skrevet
0
Lilypie 1st Birthday PicLilypie 1st Birthday Ticker

Slettet bruger

14.januar 2008 kl. 03:33
#1
Slettet bruger
14-01-2008 03:33
Godt skrevet
0

Hej,

Så vit jeg har hørt, er er kommet nye regler, som gør at det er nemmere for en far at få fælles forældremyndighed.

Jeg er papmor/stedmor til en dreng på 9år. Det har haft sine op og nedture. I starten var det hele tiden nedture. Drengen fik så meget sukker at han var hyper 24-7. Ingen af forældrene kunne sige nej! Det tog ret hårdt på både forældre og begge papforældre, men nu har jeg en meget sød lille pap-engel.

Da han nu er klar til at blive storebror - har dog prøvet det hos min mor - er vi gået i gang med at prøve på at blive gravide. Den lille er spændt og jeg vil gerne have ham så meget med i det som overhovedet muligt, for at han ikke skal føle sig udenfor. Jeg vil f.eks. gerne have ham med til skanninger når maven er stor, så han kan få lidt sjov ud af det.  

Vi, min papsøn & jeg, har snakket meget om hvilke konsekvenser det har at der forhåbentlig kommer en lille ny; Babyer har jo et helt andet behov, som hurtig kan stjæle en masse tid. Så vi har lagt en lille plan:

Hvis han synes at han trænger til lidt opmærksomhed, og han kan se at babyen sover, eller  lign., så skal han lige komme og sige det, så han også kan få den opmærksomhed han har brug for, uden at det behøves at blive til en stor diskution.

Jeg vil ikke lægge skjul på, at det ekstremt hårdt at være papmor. Man skal lige pludselig finde ud af, hvordan man deler mandens opmærksomhed imellem sig og man er pludselig flere i huset som skal leve sammen. Det er altid nemmere at se fejl i opdragelsen, når det ikke er ens eget barn, så det kan godt give anledning til nogle diskutioner.

Det hele kræver nogle faste rammer og regler, for at det fungerer. Man skal hele tiden snakke med sin mand om hvad man føler, og hvilke regler der kan forbedres osv. Vi snakker som regl om de regler, den lilles opførsel osv når den lille sover.

Efterhånden lærer man de ting, som barnet godt kan lide at foretage sig, og det kan give nogle bånd, hvis man deltager. Vi elsker alle tre at lave mad, så det gør vi som regl sammen; Han kan skære agurk, ælte m.m., så det hygger vi os med. Bare en lille ting som at tegne, hjælpe med lektier eller gå på legepladsen sammen, kan få alle skænderier til at blive glemt.

Med tiden vil man elske det barn så højt, at man knap nok forstår det selv. Jeg kan tit blive dybt ulykkelig, når han skal hjem og ville ønske han bare kunne bo her for altid, men de følelser, må man jo tage med :-) Man vil blive klogere på sig selv og modnes ekstremt.

Jeg har selv en stedmor og en stedfar. Min stedmor har jeg haft i mange år (gik med ble), og jeg elsker dem begge meget højt. Min stedmor er nok en af mine bedste veninder. Men jeg kan huske, at hendes forældre, gjorde forskel på min bror og jeg, fordi jeg kun var "halv" og kun var hos dem hver anden weekend. Det glemmer jeg aldrig. Derfor er jeg meget efter mine egne forældre, og specielt min far & stedmor behandler min papsøn, som var han født ind i familien. Det betyder også meget for den lille.

jeg håber du kunne bruge det hele til noget. Jeg håber ihvertfald, at du får dit ønske om fælles forældremyndighed opfyldt. :-D

 

 

 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
14.januar 2008 kl. 16:24
#2
Luk
Medlem siden 05-08-2006
224 startede debatter
845 skrevne indlæg
Sidst online 05-02-2019
14-01-2008 16:24
Luk
Medlem siden 05-08-2006
224 startede debatter
845 skrevne indlæg
Sidst online 05-02-2019
Godt skrevet
0

Da min søns far og jeg gik fra hinanden flyttede han til Herning - og jeg forbød ham at få vores søn på samkvem. (han mått se ham her hos mig) Han valgte at droppe kontakten til ham to gane over 1,5 mdr (dvs 3 mdr sammenlagt) Vi er dog sammen i dag. (og har gang i projekt lillesøster/lillebror)

Men hvis din kæreste ikke har set sin datter (og over en lang periode) Får han i hende i hvert fald ikke på weekend med det samme - da der først skal bygges et tillidsbånd op.

 

Kommer jo også an på hvorfor moren ikke vil have at han ser hende..

Anmeld
Svar
Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Kids Birthday tickers
Godt skrevet
0
Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Kids Birthday tickers
14.januar 2008 kl. 16:35
#3
Luk
Medlem siden 02-09-2007
22 startede debatter
34 skrevne indlæg
  Online
14-01-2008 16:35
Luk
Medlem siden 02-09-2007
22 startede debatter
34 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Jeg er også papmor til en lille dreng... Jeg vil sige at det har været svært, men vi har haft mange dejlige timer... Det vigtigste for ham og mig, var at vi forstod hinanden.. Jeg har gjort meget i at lytte til hvad det egentlig er han siger, hvilke signaler han sender... Og så bare tage ham til mig, som var han min egen... Og vi har et super forhold sammen... Mig og min kæreste, snakker meget om hvilken måden han skal opdrages på, og har den ene gjort noget den anden syns var forkert, snakker vi altid om det... Når den lille er gået i seng, meget vigtigt... Børn skal ikke høre at de voksne er uvenner, og slet ikke over noget med dem..

Men vi har så fået et godt forhold til moderen...

Men ville egentlig gerne vide grunden til at han ikke må se sin datter...?? Før jeg besvare mere ang. statsamtet....

 

 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
25.januar 2008 kl. 12:31
#4
Luk
Medlem siden 25-01-2008
1 skrevne indlæg
Sidst online 01-01-0001
25-01-2008 12:31
Luk
Medlem siden 25-01-2008
1 skrevne indlæg
Sidst online 01-01-0001
Godt skrevet
0

Hej allesammen

Er helt ny herinde..

Jeg er 20 år papmor til en dreng på 6 år som har adhd, hvilket lige er blevet bkræftet. mig og min kæreste har snakket om at få et barn, vi er dog ikke nået så langt at jeg har smidt pillerne endnu og da det nu ser ud til vi skal ændre en masse i vores hverdag pga vores drengs sygdom bliver det desværre nokudsat lidt.

Jeg ønsker ubeskriveligt at få en mere, jeg ved ikke om det er egoistisk, men efter jeg har fået denne her dejlige kæreste og hans skønne søn kan jeg knapt vente med at få et barn med min kæreste, min lyst til at blive mor vokser for hver dag!?!?

dog syntes jeg det er svært at være papmor og at finde sin egentlige plads i puslespillet, og er det normalt at føle man fejler? nu da vi har fået bekræftet han har adhd og man ser tilbage og pludselig forstår hans opførsel og pludselig finder ud af at man måske har reageret forkert, hvor gør man så af al den skyld man føler over ikke at have handlet korrekt?

Debora

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
Not logged in

Anmeld til moderator

Jeg mener, at dette indlæg overtræder Min-Maves regler eller overtræder god skik.

Årsag :
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

 • MommyBear - 17-03-2019

   
  Forældre der burde skamme sig
 • Britta Højbjerg... - 09-03-2019

   
  Jeg Er Forelsket
 • MamasVerden - 05-03-2019

   
  Derfor er Kvindernes Kampdag vigtig!
 • Faderstuen - 05-03-2019

   
  Mer' familie!

Nyeste artikler

 
 

Guide til BLW - når din baby styrer maden selv

Når din baby spiser selv, udvikles dens motoriske pincetgreb og gør dit barn nysgerrig på mad og smage. Læs mere

 

Kan du genkende din vulva? - Gry Senderovitz

”Er det et bombekrater efter fødslen?”  eller ”Er det hele faldet ud af mig?”. Sådanne spørgsmål skyldes jo ofte  at vi at vi ikke kendte den så godt inden og derfor har svært ved at se hvad der rent faktisk er forandret og hvad altid har set sådan ud. Læs mere

 

5 (ikke pinlige) måder at få nye mødrevenner på

Men heldigvis findes der masser af potentielle mødrevenner derude, som også lige har født og som kan blive dine nye bedste venner. Læs mere

 

Gravid med angst, men jeg (vi) gjorde det!

Terminsdato! Prikker til maven og fortæller baby at lejeaftalen er udløbet , har slukket for wifi derinde og nu skal han ud. Han har moslet meget i dag og maven er stram som en fodbold. Er utålmodig og træt af at være gravid. Læs mere

ANNONCE
 

Milkymeter giver dig dine dyrebare nattesøvnsminutter tilbage

Uanset om det er modermælkserstatning eller brystmælk, der kommer i din babys sutteflaske, så er det vigtigt at du behandler mælken nænsomt, så den ikke mister sin næringsværdi under opvarmningen. Det kan Milkymeter, opfundet af to unge fædre fra DTU, hjælpe dig med. Læs mere

Nyeste blogindlæg

 • MommyBear - 17-03-2019

   
  Forældre der burde skamme sig
 • Britta Højbjerg... - 09-03-2019

   
  Jeg Er Forelsket
 • MamasVerden - 05-03-2019

   
  Derfor er Kvindernes Kampdag vigtig!
 • Faderstuen - 05-03-2019

   
  Mer' familie!
 

Nyeste artikler

 
 

Guide til BLW - når din baby styrer maden selv

Når din baby spiser selv, udvikles dens motoriske pincetgreb og gør dit barn nysgerrig på mad og smage. Læs mere

 

Kan du genkende din vulva? - Gry Senderovitz

”Er det et bombekrater efter fødslen?”  eller ”Er det hele faldet ud af mig?”. Sådanne spørgsmål skyldes jo ofte  at vi at vi ikke kendte den så godt inden og derfor har svært ved at se hvad der rent faktisk er forandret og hvad altid har set sådan ud. Læs mere

 

5 (ikke pinlige) måder at få nye mødrevenner på

Men heldigvis findes der masser af potentielle mødrevenner derude, som også lige har født og som kan blive dine nye bedste venner. Læs mere

 

Gravid med angst, men jeg (vi) gjorde det!

Terminsdato! Prikker til maven og fortæller baby at lejeaftalen er udløbet , har slukket for wifi derinde og nu skal han ud. Han har moslet meget i dag og maven er stram som en fodbold. Er utålmodig og træt af at være gravid. Læs mere

ANNONCE
 

Milkymeter giver dig dine dyrebare nattesøvnsminutter tilbage

Uanset om det er modermælkserstatning eller brystmælk, der kommer i din babys sutteflaske, så er det vigtigt at du behandler mælken nænsomt, så den ikke mister sin næringsværdi under opvarmningen. Det kan Milkymeter, opfundet af to unge fædre fra DTU, hjælpe dig med. Læs mere