Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

papmor

13.januar 2008 kl. 20:57
Luk
Medlem siden 06-01-2008
Sidst online 19-12-2012
13-01-2008 20:57
Luk
Medlem siden 06-01-2008
Sidst online 19-12-2012
Godt skrevet
0

hej alle i skønne kvinder.... :-)

ville bare hører om der er nogle af jer der er papmor til dine kærestes datter eller søn, samtidigt med at i planlægger/venter barn med kæresten.... ??

min kæreste og jeg planlægger barn, + min kæreste har en datter med en anden, han må ikke se sin datter,  og han snakker heller ikke med hans datters mor, men skal i statsamtet for at få fællesforældremyndighed.... som jeg håber han får... er der nogle af jer der har nogle erfaringer på det område som de gerne vil dele med oz andre.... 

også om hvordan min kæreste er stillet ang. fællesforældremyndighed

Anmeld
Svar
Lilypie 1st Birthday PicLilypie 1st Birthday Ticker
Godt skrevet
0
Lilypie 1st Birthday PicLilypie 1st Birthday Ticker

Slettet bruger

14.januar 2008 kl. 03:33
#1
Slettet bruger
14-01-2008 03:33
Godt skrevet
0

Hej,

Så vit jeg har hørt, er er kommet nye regler, som gør at det er nemmere for en far at få fælles forældremyndighed.

Jeg er papmor/stedmor til en dreng på 9år. Det har haft sine op og nedture. I starten var det hele tiden nedture. Drengen fik så meget sukker at han var hyper 24-7. Ingen af forældrene kunne sige nej! Det tog ret hårdt på både forældre og begge papforældre, men nu har jeg en meget sød lille pap-engel.

Da han nu er klar til at blive storebror - har dog prøvet det hos min mor - er vi gået i gang med at prøve på at blive gravide. Den lille er spændt og jeg vil gerne have ham så meget med i det som overhovedet muligt, for at han ikke skal føle sig udenfor. Jeg vil f.eks. gerne have ham med til skanninger når maven er stor, så han kan få lidt sjov ud af det.  

Vi, min papsøn & jeg, har snakket meget om hvilke konsekvenser det har at der forhåbentlig kommer en lille ny; Babyer har jo et helt andet behov, som hurtig kan stjæle en masse tid. Så vi har lagt en lille plan:

Hvis han synes at han trænger til lidt opmærksomhed, og han kan se at babyen sover, eller  lign., så skal han lige komme og sige det, så han også kan få den opmærksomhed han har brug for, uden at det behøves at blive til en stor diskution.

Jeg vil ikke lægge skjul på, at det ekstremt hårdt at være papmor. Man skal lige pludselig finde ud af, hvordan man deler mandens opmærksomhed imellem sig og man er pludselig flere i huset som skal leve sammen. Det er altid nemmere at se fejl i opdragelsen, når det ikke er ens eget barn, så det kan godt give anledning til nogle diskutioner.

Det hele kræver nogle faste rammer og regler, for at det fungerer. Man skal hele tiden snakke med sin mand om hvad man føler, og hvilke regler der kan forbedres osv. Vi snakker som regl om de regler, den lilles opførsel osv når den lille sover.

Efterhånden lærer man de ting, som barnet godt kan lide at foretage sig, og det kan give nogle bånd, hvis man deltager. Vi elsker alle tre at lave mad, så det gør vi som regl sammen; Han kan skære agurk, ælte m.m., så det hygger vi os med. Bare en lille ting som at tegne, hjælpe med lektier eller gå på legepladsen sammen, kan få alle skænderier til at blive glemt.

Med tiden vil man elske det barn så højt, at man knap nok forstår det selv. Jeg kan tit blive dybt ulykkelig, når han skal hjem og ville ønske han bare kunne bo her for altid, men de følelser, må man jo tage med :-) Man vil blive klogere på sig selv og modnes ekstremt.

Jeg har selv en stedmor og en stedfar. Min stedmor har jeg haft i mange år (gik med ble), og jeg elsker dem begge meget højt. Min stedmor er nok en af mine bedste veninder. Men jeg kan huske, at hendes forældre, gjorde forskel på min bror og jeg, fordi jeg kun var "halv" og kun var hos dem hver anden weekend. Det glemmer jeg aldrig. Derfor er jeg meget efter mine egne forældre, og specielt min far & stedmor behandler min papsøn, som var han født ind i familien. Det betyder også meget for den lille.

jeg håber du kunne bruge det hele til noget. Jeg håber ihvertfald, at du får dit ønske om fælles forældremyndighed opfyldt. :-D

 

 

 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
14.januar 2008 kl. 16:24
#2
Luk
Medlem siden 05-08-2006
224 startede debatter
845 skrevne indlæg
  Online
14-01-2008 16:24
Luk
Medlem siden 05-08-2006
224 startede debatter
845 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Da min søns far og jeg gik fra hinanden flyttede han til Herning - og jeg forbød ham at få vores søn på samkvem. (han mått se ham her hos mig) Han valgte at droppe kontakten til ham to gane over 1,5 mdr (dvs 3 mdr sammenlagt) Vi er dog sammen i dag. (og har gang i projekt lillesøster/lillebror)

Men hvis din kæreste ikke har set sin datter (og over en lang periode) Får han i hende i hvert fald ikke på weekend med det samme - da der først skal bygges et tillidsbånd op.

 

Kommer jo også an på hvorfor moren ikke vil have at han ser hende..

Anmeld
Svar
Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Kids Birthday tickers
Godt skrevet
0
Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Kids Birthday tickers
14.januar 2008 kl. 16:35
#3
Luk
Medlem siden 02-09-2007
22 startede debatter
34 skrevne indlæg
  Online
14-01-2008 16:35
Luk
Medlem siden 02-09-2007
22 startede debatter
34 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Jeg er også papmor til en lille dreng... Jeg vil sige at det har været svært, men vi har haft mange dejlige timer... Det vigtigste for ham og mig, var at vi forstod hinanden.. Jeg har gjort meget i at lytte til hvad det egentlig er han siger, hvilke signaler han sender... Og så bare tage ham til mig, som var han min egen... Og vi har et super forhold sammen... Mig og min kæreste, snakker meget om hvilken måden han skal opdrages på, og har den ene gjort noget den anden syns var forkert, snakker vi altid om det... Når den lille er gået i seng, meget vigtigt... Børn skal ikke høre at de voksne er uvenner, og slet ikke over noget med dem..

Men vi har så fået et godt forhold til moderen...

Men ville egentlig gerne vide grunden til at han ikke må se sin datter...?? Før jeg besvare mere ang. statsamtet....

 

 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
25.januar 2008 kl. 12:31
#4
Luk
Medlem siden 25-01-2008
1 skrevne indlæg
Sidst online 01-01-0001
25-01-2008 12:31
Luk
Medlem siden 25-01-2008
1 skrevne indlæg
Sidst online 01-01-0001
Godt skrevet
0

Hej allesammen

Er helt ny herinde..

Jeg er 20 år papmor til en dreng på 6 år som har adhd, hvilket lige er blevet bkræftet. mig og min kæreste har snakket om at få et barn, vi er dog ikke nået så langt at jeg har smidt pillerne endnu og da det nu ser ud til vi skal ændre en masse i vores hverdag pga vores drengs sygdom bliver det desværre nokudsat lidt.

Jeg ønsker ubeskriveligt at få en mere, jeg ved ikke om det er egoistisk, men efter jeg har fået denne her dejlige kæreste og hans skønne søn kan jeg knapt vente med at få et barn med min kæreste, min lyst til at blive mor vokser for hver dag!?!?

dog syntes jeg det er svært at være papmor og at finde sin egentlige plads i puslespillet, og er det normalt at føle man fejler? nu da vi har fået bekræftet han har adhd og man ser tilbage og pludselig forstår hans opførsel og pludselig finder ud af at man måske har reageret forkert, hvor gør man så af al den skyld man føler over ikke at have handlet korrekt?

Debora

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
Not logged in

Anmeld til moderator

Jeg mener, at dette indlæg overtræder Min-Maves regler eller overtræder god skik.

Årsag :
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.

Nyeste videoer om børn

Rystende fortælling: 13-årig blev presset ud i stofmisbrug
I reportage-serien 'Stoffer i Sommerlandet' møder vi en blot 15-årige, der kan fortælle om, hvordan hun blev lokket ud i et stofmisbrug som blot 13-årig. Se den på Dplay.
Højt humør på fødeafdelingen: Første brandert i 10 måneder
Magisk! Første fødsel i ”Velkommen til verden”
7-årig lider af sjælden sygdom: Fod større end en fodbold
En 7-årig dreng i Indien lider af en meget sjælden sygdom. Hans højre ben bliver ved med at vokse og blive tungere.
Ung mor uenig med lægerne: Rygning er ikke så skadeligt under graviditeten
Princess Natascha Ellen skal have begge sine børn til ørelægen, da de har døjet meget med væske i ørerne. Lægerne mener, at dette kan skyldes rygning under graviditeten, men det er den unge mor ikke helt enig i. Se De unge mødre tirsdag kl. 20:00 på Kanal 4 eller stream nu på Dplay.dk

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

 • Plan B - 09-10-2018

  #ProjektGladIgen
 • Faderstuen - 01-10-2018

  En ny, gul konvolut
 • Camilla Skyum - 29-09-2018

  At være mor med angst - del 1
 • Britta Højbjerg... - 28-09-2018

  Hvordan går det

Nyeste blogindlæg

 • Plan B - 09-10-2018

  #ProjektGladIgen
 • Faderstuen - 01-10-2018

  En ny, gul konvolut
 • Camilla Skyum - 29-09-2018

  At være mor med angst - del 1
 • Britta Højbjerg... - 28-09-2018

  Hvordan går det
 

Nyeste artikler

Social angst og eget valgt pks

Social angst og eget valgt pks

Kl. 8:30 skal vi møde ind på afdeling 426, barselsgangen, for at blive gjort klar med tøj og journal til operationsgangen Læs mere

10 ting du skal vide om at købe barnevogn

10 ting du skal vide om at købe barnevogn

Når man skal ud og købe barnevogn, er præferencerne mange. Man vil selvfølgelig have det bedste til den lille guldklump der er på vej. Men hvad er egentlig bedst, og hvilke overvejelser skal man gøre sig, før man investerer i barnevogn?Vi har samlet nogle gode råd til valg af barnevogn lige her. Læs mere

Førstegangsfødende - Nær født i badekarret

Førstegangsfødende - Nær født i badekarret

Da jeg ikke længere kunne sove, hoppede jeg i badekarret, hvor det lune vand mildnede smerterne. Da der var 6 min. imellem veerne, ringede vi ind til hospitalet og aftalte at køre der ind. På hospitalet blev veerne mere sporadiske, der var nu 10 og 15 minutter imellem dem. Hovedpinen var stadig så ond at jeg fik ”bistik” i nakken for at mildne smerterne, uden det hjalp synderligt. Læs mere

Spørg Jordemoderen: Afsnit 10

Spørg Jordemoderen: Afsnit 10

Denne video er hele Afsnit 10 samlet, og varer 18 minutter. Så smid stængerne op eller tag headset på, og lyt med! Chefredaktør Maja Wesselhoff interviewer den dygtige og empatiske Privatjordemoder Stine Roswall. Læs mere

Spørg Jordemoderen: Klip i mellemkød - kan mit arvæv forårsage bristning ved 2. fødsel?

Spørg Jordemoderen: Klip i mellemkød - kan mit arvæv forårsage bristning ved 2. fødsel?

Hvis du er blevet klippet i mellemkødet ved din første fødsel - kan det så betyde, at der er risiko for at dit arvæv vil forårsage en bristning ved 2. fødsel? Vil det være en fordel at være på forkant og 'bestille' en klipning når baby skal fødes? Læs mere

Barselsbesøg - gode råd til dig som gæst

Barselsbesøg - gode råd til dig som gæst

Du har endelig fået grønt lys til at komme på barselsbesøg hos den nybagte familie. Men hvad er godt at vide, når du skal på barselsbesøg? Se de gode råd her. Du kan også sende denne artikel rundt til dem, du regner med vil komme på barslesbesøg. Læs mere

Nyeste artikler

Social angst og eget valgt pks

Social angst og eget valgt pks

Kl. 8:30 skal vi møde ind på afdeling 426, barselsgangen, for at blive gjort klar med tøj og journal til operationsgangen Læs mere

10 ting du skal vide om at købe barnevogn

10 ting du skal vide om at købe barnevogn

Når man skal ud og købe barnevogn, er præferencerne mange. Man vil selvfølgelig have det bedste til den lille guldklump der er på vej. Men hvad er egentlig bedst, og hvilke overvejelser skal man gøre sig, før man investerer i barnevogn?Vi har samlet nogle gode råd til valg af barnevogn lige her. Læs mere

Førstegangsfødende - Nær født i badekarret

Førstegangsfødende - Nær født i badekarret

Da jeg ikke længere kunne sove, hoppede jeg i badekarret, hvor det lune vand mildnede smerterne. Da der var 6 min. imellem veerne, ringede vi ind til hospitalet og aftalte at køre der ind. På hospitalet blev veerne mere sporadiske, der var nu 10 og 15 minutter imellem dem. Hovedpinen var stadig så ond at jeg fik ”bistik” i nakken for at mildne smerterne, uden det hjalp synderligt. Læs mere

Spørg Jordemoderen: Afsnit 10

Spørg Jordemoderen: Afsnit 10

Denne video er hele Afsnit 10 samlet, og varer 18 minutter. Så smid stængerne op eller tag headset på, og lyt med! Chefredaktør Maja Wesselhoff interviewer den dygtige og empatiske Privatjordemoder Stine Roswall. Læs mere

Spørg Jordemoderen: Klip i mellemkød - kan mit arvæv forårsage bristning ved 2. fødsel?

Spørg Jordemoderen: Klip i mellemkød - kan mit arvæv forårsage bristning ved 2. fødsel?

Hvis du er blevet klippet i mellemkødet ved din første fødsel - kan det så betyde, at der er risiko for at dit arvæv vil forårsage en bristning ved 2. fødsel? Vil det være en fordel at være på forkant og 'bestille' en klipning når baby skal fødes? Læs mere

Barselsbesøg - gode råd til dig som gæst

Barselsbesøg - gode råd til dig som gæst

Du har endelig fået grønt lys til at komme på barselsbesøg hos den nybagte familie. Men hvad er godt at vide, når du skal på barselsbesøg? Se de gode råd her. Du kan også sende denne artikel rundt til dem, du regner med vil komme på barslesbesøg. Læs mere