Få gode tilbud fra vores partnere - klik her
Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre
Debat Fertilitet Gravid Baby Tumling Børn Familie Navne Blogs Opskrifter

Populære engelske navne

Blandt de mest populære engelske pigenavne finder man navne som bl.a. Lily, Emilie og Isabella, mens det for de engelske drenges vedkommende er navne som f.eks. Oliver, Harry og Jack, der nyder stor popularitet. Netop Jack har i øvrigt været det suverænt mest populære engelske drengenavn, hvis man kigger på årtiet 2000-2010 – om det så skyldes navnet på det engelske flag (Union Jack) eller nogen af de figurer, der har fået stor medie-eksponering i årtiet, som f.eks. Jack Bauer fra TV-serien 24 timer eller Jack Sparrow, hovedpersonen fra filmen Pirates of the Caribbean, må stå hen i det uvisse.

Bemærkelsesværdigt er det i øvrigt også, at navnene på de to engelske prinser, William og Harry, begge er at finde i top 10, hvis man kigger på de mest populære navne i årtiet 2000-2010. Den samme tendens kender vi fra Danmark, hvor de royale navne også ofte ligger højt placeret. En anden tendens der er fremherskende i både England og Danmark er, at bedsteforældregenerationens navne igen vinder indpas. Af populære gamle engelske navne kan bl.a. nævnes pigenavne som Amelia og Evelyn samt, for drengens vedkommende, navne som Alfie og Henry.

Også England mærker de midlertidig til den stigende internationalisering, og det var således forsidestof i de engelske medier, da navnet Mohammed for et par år tilbage pludselig var det navn, som flest engelske børn var blevet navngivet det pågældende år.

Søg i alle navne

Vis kun:

Avancerede indstillinger Vis
Information
Information
Oprindelse
Skandinaviske Navne ►
Vælg alle | Fjern alle
Europæiske Navne ►
Vælg alle | Fjern alle
Verdens navne ►
Vælg alle | Fjern alle
Luk

På dansk bruges følgende 20 konsonanter:
B, C, D, F, G, H, J, K, L, M, N, P, Q, R, S, T, V, W, X og Z.

Luk

På dansk bruges følgende 9 vokaler:
A, E, I, O, U, Y, Æ, Ø, Å