Få gode tilbud fra vores partnere - klik her
Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre
Debat Fertilitet Gravid Baby Tumling Børn Familie Navne Blogs Opskrifter

Populære kendte personers børns navne

Hvert år omkring årsskiftet ynder de kulørte ugeblade at skrive, hvilke kendte der er blevet forældre i løbet af året, der gik, og hvilke navne de kære små har fået. Det er altid spændende læsning og kan være en god inspirationskilde til navnet til din egen baby. Nu har vi i midlertidig også samlet en lang række af de kendte personers børns navne her, så de altid er tilgængelige for dig.

Når alt kommer til alt, er kendte personer jo helt almindelige mennesker som alle os andre, og de har vidt forskellige smag, når det kommer til valg af navn til deres børn. Nogle gange afspejler de kendte personers valg af navne forældrenes profession – f.eks. ses det oftere, at personer der er kendt for noget kreativt (musik, film, kunst eller lign.) er mere modige, og i navnevalget til deres børn i højere grad afviger fra topplaceringerne på navnehitlisterne, end visse andre gør.

Samtidig kan man sige, at der bl.a. for nogle af de danske sportsstjerners vedkommende er en tendens til at være bosiddende i udlandet – måske endda med en udenlandsk partner – hvilket giver en mere international dimension til valg af navnet, for er man bosiddende udenlands, kan det naturligvis være en fordel med et navn, der kan udtales i det pågældende land.

Navn | Popularitet | Rating

Se alle navne

Ingen navne fundet

Søg i alle navne

Vis kun:

Avancerede indstillinger Vis
Information
Information
Oprindelse
Skandinaviske Navne ►
Vælg alle | Fjern alle
Europæiske Navne ►
Vælg alle | Fjern alle
Verdens navne ►
Vælg alle | Fjern alle
Luk

På dansk bruges følgende 20 konsonanter:
B, C, D, F, G, H, J, K, L, M, N, P, Q, R, S, T, V, W, X og Z.

Luk

På dansk bruges følgende 9 vokaler:
A, E, I, O, U, Y, Æ, Ø, Å