Få gode tilbud fra vores partnere - klik her
Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre
Debat Fertilitet Gravid Baby Tumling Børn Familie Navne Blogs Opskrifter

Opskrift på: Rugbrødsboller med chokolade - "chokorug"

Ved 22. September, 2012 •

Portioner: 30

Forberedelsetid: 20 minutter PT20M

Vurdering: 2 3,5

Se alle vurderinger

User must be logged in first before voting.

Kategori: Brød , Børnevenlig mad

Oprindelse: Dansk

Rugbrødsboller med chokolade - "chokorug"
Her i huset er brød fra Ole Kristoffersens Lagkagehuset et absolut hit. Og turen til Frederiksberg er ikke ligefrem blevet...

Her i huset er brød fra Ole Kristoffersens Lagkagehuset et absolut hit. Og turen til Frederiksberg er ikke ligefrem blevet billigere efter Ole har udvidet sortimentet med "Chokorug". En rugbrødsbolle med mørk chokolade og drysset med hasselnødder.

Opskriften her er en hurtig genvej til en wannabee chokorug som kun kræver 20 minutters tilberedningstid.

Rugbrødsbollen med chokolade er velegnet som mellemmåltid. Den mætter godt og smager fantastisk.

En Finax rugbrødsblanding - vi foretrækker varianten havrerugbrød - mørk chokolade og hasselnødder er alt hvad du skal købe. Vi har også prøvet med den økologiske brødblanding "Økologisk Solsikkerugbrød" og den kan godt bruges selvom du kommer nærmere originalen med varianten "Havrerugbrød".

Hvad skal jeg bruge?

Hvad skal jeg gøre?

1 Rør brødblandingen som anvist på pakken.  
2 Hak chokoladen i grove stykker og tilsæt chokoladen til brødblandingen. Personligt foretrækker vi Irmas Økologiske Mørk Chokolade - 70%, eller Lindt Dark 70%  
3 Form rugbrødsbollerne med to skeer og placer dejen på en bageplade med bagepapir (Samlet er der til to bageblader)  
4 Sæt rugbrødsbollerne til hævning i 60 minutter  
5 Rist hasselnødderne på en pande  
6 Gnid skalden af hasselnødderne og hak herefter hasselnødderne  
7 Drys hasselnødderne over rugbrødsbollerne  
8 Rugbrødsbollerne bages ved 200 grader varmluft (så begge plader kan være i ovnen samtidig) i 25 minutter  
loading...

Kommentarer

Skriv din kommentar
Tilføj kommentar
Hvis du vil besvare en kommentar: Klik på "SVAR" nederst i kommentaren. Dit svar vil blive vist under den kommentar du har besvaret.
Ingen kommentarer
Log ind for at tilføje opskrift

Nyeste kommentarer

Del denne side